Nelidsky řve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
15.8.11 16:04

Naše malá taky řve a to jsem u ní. Někdy mám pocit, že mi asi praskne hlava, ona si hraje a u toho tak silně řve, že si všude okolo musí myslet, že si jí za celej den nevšimnu. Kouknu na ní, ona se chechtá a za chvilku zase vejská a nahlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
15.8.11 20:22
Terrad píše:
Naše malá taky řve a to jsem u ní. Někdy mám pocit, že mi asi praskne hlava, ona si hraje a u toho tak silně řve, že si všude okolo musí myslet, že si jí za celej den nevšimnu. Kouknu na ní, ona se chechtá a za chvilku zase vejská a nahlas.

Já si spíš říkám, jestli na mě někdo nezavolá sociálku :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.8.11 20:30

To si taky říkám :mrgreen: . Podle mě jí nic nechybí, jen má radost, že umí něco nového, ale jsou dny, kdy už vyhlížím manžela a těším se na minutu ticha :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
15.8.11 20:42
Terrad píše:
To si taky říkám :mrgreen: . Podle mě jí nic nechybí, jen má radost, že umí něco nového, ale jsou dny, kdy už vyhlížím manžela a těším se na minutu ticha :lol: .

Jo, přesně…Příjde, já řeknu: „NA!“ a jdu se někam zavřít s emiminem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.8.11 20:42

Já jsem tak ráda, že už Gabka dneska usla! :-) Byl to neskutečný den, jeden z těch výživnějších. Zítra jedeme nanovo. :-) Asi nemá cenu to řešit, ale pokud to přestane, tak napíšu kdy a za jakých okolností, abychom tu debatu nějak pozitivně zakončili. :-) Už aby to bylo! Všem děkuju a maminkám uječenců přeji pevné nervy! :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
15.8.11 20:52
Maddlen píše:
Já jsem tak ráda, že už Gabka dneska usla! :-) Byl to neskutečný den, jeden z těch výživnějších. Zítra jedeme nanovo. :-) Asi nemá cenu to řešit, ale pokud to přestane, tak napíšu kdy a za jakých okolností, abychom tu debatu nějak pozitivně zakončili. :-) Už aby to bylo! Všem děkuju a maminkám uječenců přeji pevné nervy! :-) :kytka:

Koukám, že jsou na děvčátka od sebe jen dva dny :) :kytka: Taky máte takovej vánoční dáreček, co :lol:
Tak pevný nervy přeju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.8.11 20:59
kaaaca-h píše:
Maddlen píše:
Já jsem tak ráda, že už Gabka dneska usla! :-) Byl to neskutečný den, jeden z těch výživnějších. Zítra jedeme nanovo. :-) Asi nemá cenu to řešit, ale pokud to přestane, tak napíšu kdy a za jakých okolností, abychom tu debatu nějak pozitivně zakončili. :-) Už aby to bylo! Všem děkuju a maminkám uječenců přeji pevné nervy! :-) :kytka:
Koukám, že jsou na děvčátka od sebe jen dva dny :) :kytka: Taky máte takovej vánoční dáreček, co :lol:
Tak pevný nervy přeju :mavam:

Jojo… vánoční i narozeninový dáreček, slavíme v jeden den. :-) No… dáreček je to teda doslova, ale bez ní by byl život hodně blbý. :-) Dík za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
27.6.12 16:59

A co takhle ji posadit do jidelni zidle-pokud uz samozdrejme sedi, kdyz budes varit a ona muze sedet u stolu a koukat na tebe nebo ji dej varecku a plechovy hrnicek treba by se zabavila alespon pri tom kdyz budes potrebovat uvarit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí