Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Naše malá taky řve a to jsem u ní. Někdy mám pocit, že mi asi praskne hlava, ona si hraje a u toho tak silně řve, že si všude okolo musí myslet, že si jí za celej den nevšimnu. Kouknu na ní, ona se chechtá a za chvilku zase vejská a nahlas.
Terrad píše:
Naše malá taky řve a to jsem u ní. Někdy mám pocit, že mi asi praskne hlava, ona si hraje a u toho tak silně řve, že si všude okolo musí myslet, že si jí za celej den nevšimnu. Kouknu na ní, ona se chechtá a za chvilku zase vejská a nahlas.
Já si spíš říkám, jestli na mě někdo nezavolá sociálku
![]()
To si taky říkám
. Podle mě jí nic nechybí, jen má radost, že umí něco nového, ale jsou dny, kdy už vyhlížím manžela a těším se na minutu ticha
.
Terrad píše:
To si taky říkám. Podle mě jí nic nechybí, jen má radost, že umí něco nového, ale jsou dny, kdy už vyhlížím manžela a těším se na minutu ticha
.
Jo, přesně…Příjde, já řeknu: „NA!“ a jdu se někam zavřít s emiminem ![]()
Já jsem tak ráda, že už Gabka dneska usla!
Byl to neskutečný den, jeden z těch výživnějších. Zítra jedeme nanovo.
Asi nemá cenu to řešit, ale pokud to přestane, tak napíšu kdy a za jakých okolností, abychom tu debatu nějak pozitivně zakončili.
Už aby to bylo! Všem děkuju a maminkám uječenců přeji pevné nervy!
![]()
Maddlen píše:
Já jsem tak ráda, že už Gabka dneska usla!Byl to neskutečný den, jeden z těch výživnějších. Zítra jedeme nanovo.
Asi nemá cenu to řešit, ale pokud to přestane, tak napíšu kdy a za jakých okolností, abychom tu debatu nějak pozitivně zakončili.
![]()
Koukám, že jsou na děvčátka od sebe jen dva dny
Taky máte takovej vánoční dáreček, co ![]()
Tak pevný nervy přeju ![]()
kaaaca-h píše:Maddlen píše:Koukám, že jsou na děvčátka od sebe jen dva dny
Já jsem tak ráda, že už Gabka dneska usla!Byl to neskutečný den, jeden z těch výživnějších. Zítra jedeme nanovo.
![]()
![]()
Taky máte takovej vánoční dáreček, co
Tak pevný nervy přeju
Jojo… vánoční i narozeninový dáreček, slavíme v jeden den.
No… dáreček je to teda doslova, ale bez ní by byl život hodně blbý.
Dík za podporu!
A co takhle ji posadit do jidelni zidle-pokud uz samozdrejme sedi, kdyz budes varit a ona muze sedet u stolu a koukat na tebe nebo ji dej varecku a plechovy hrnicek treba by se zabavila alespon pri tom kdyz budes potrebovat uvarit:-)