Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, nevím zda je možné, ale když dám do pc bluetooth, tak nic nenaskočí, a již jsem zjistila, že i flash kartu pc nebere…Můj dotaz zní: je možné ty otvory v pc, kam se strká flaskdisk atd…že může být nějak poničené a již se kontakty nespojí. Nejsem žádná chytračky přes pc, tak by mě zajímalo zda ta část na pc lze vyměnit za novou a kolik by to mohlo stát?
. Děkuji za odpovědi.
@Handa86 píše:
Dobrý den, nevím zda je možné, ale když dám do pc bluetooth, tak nic nenaskočí, a již jsem zjistila, že i flash kartu pc nebere…Můj dotaz zní: je možné ty otvory v pc, kam se strká flaskdisk atd…že může být nějak poničené a již se kontakty nespojí. Nejsem žádná chytračky přes pc, tak by mě zajímalo zda ta část na pc lze vyměnit za novou a kolik by to mohlo stát?. Děkuji za odpovědi.
Ani tedy flashku,exter.disk,nic to nenačte?
![]()
@Bjustřík ne nic. Ja bluetooth uz dlougo nepouzika a ted to nejde. Tak jsem zkusila flashku i usb kabel jako nabit mobil a nic…a nedavno to slo. A ted nic. Muze to byt castyn pouzivanim jiz opotrebene? Je to vubec mozne?
@Handa86 píše:
@Bjustřík ne nic. Ja bluetooth uz dlougo nepouzika a ted to nejde. Tak jsem zkusila flashku i usb kabel jako nabit mobil a nic…a nedavno to slo. A ted nic. Muze to byt castyn pouzivanim jiz opotrebene? Je to vubec mozne?
A pokusit restartovat počítač?
Nevím je to jen takový nápad…
![]()
To můžou být kontakty v konektoru, spoje na hardwaru, celý hardware na externí přípojení, odinstalované nebo zastaralé ovladače v počítači ![]()
@Handa86 zkontroluj nastaveí bluetooth /ovládací panely/ hardware a zvuk/ bluetooh/nastavení/ zda máš povoleno připojení
Ani ikonka bluet nenaskočí, snad se mi na to mrkne brzy od ségry přítel, pracuje s pc, ale až bude čas. Dle mě ta externí připojení celé je to asi v háji ![]()
@Tunrida jé,tak to se ptáte té pravé, systém máme windows 10,předtím 7,ale co jako za počítač, to opravdu nevím
. No nakonec celá situace je tak, že přítel od ségry mi řekl banální věc, že ať flashku nebo ten bluetooth zkusím strčit zezadu do pc, my máme otvory i na bedně v předu a jen tam jsme je používali, nenapadlo mě hledat díru i vzadu
. A vše funguje, takže otvory předu zřejmě již nefunkční…