Nelze spojit PC s Bluetooth

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
753
6.7.16 20:36

Nelze spojit pc s bluetooth

Dobrý den, nevím zda je možné, ale když dám do pc bluetooth, tak nic nenaskočí, a již jsem zjistila, že i flash kartu pc nebere…Můj dotaz zní: je možné ty otvory v pc, kam se strká flaskdisk atd…že může být nějak poničené a již se kontakty nespojí. Nejsem žádná chytračky přes pc, tak by mě zajímalo zda ta část na pc lze vyměnit za novou a kolik by to mohlo stát? :D. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13385
6.7.16 21:36
@Handa86 píše:
Dobrý den, nevím zda je možné, ale když dám do pc bluetooth, tak nic nenaskočí, a již jsem zjistila, že i flash kartu pc nebere…Můj dotaz zní: je možné ty otvory v pc, kam se strká flaskdisk atd…že může být nějak poničené a již se kontakty nespojí. Nejsem žádná chytračky přes pc, tak by mě zajímalo zda ta část na pc lze vyměnit za novou a kolik by to mohlo stát? :D. Děkuji za odpovědi.

Ani tedy flashku,exter.disk,nic to nenačte? :think: :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
6.7.16 21:55

@Bjustřík ne nic. Ja bluetooth uz dlougo nepouzika a ted to nejde. Tak jsem zkusila flashku i usb kabel jako nabit mobil a nic…a nedavno to slo. A ted nic. Muze to byt castyn pouzivanim jiz opotrebene? Je to vubec mozne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
6.7.16 21:58
@Handa86 píše:
@Bjustřík ne nic. Ja bluetooth uz dlougo nepouzika a ted to nejde. Tak jsem zkusila flashku i usb kabel jako nabit mobil a nic…a nedavno to slo. A ted nic. Muze to byt castyn pouzivanim jiz opotrebene? Je to vubec mozne?

A pokusit restartovat počítač? :think: Nevím je to jen takový nápad… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.7.16 22:12

To můžou být kontakty v konektoru, spoje na hardwaru, celý hardware na externí přípojení, odinstalované nebo zastaralé ovladače v počítači :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Hanney
6.7.16 22:24

@Handa86 zkontroluj nastaveí bluetooth /ovládací panely/ hardware a zvuk/ bluetooh/nastavení/ zda máš povoleno připojení

• Citovat
  • Upravit
753
7.7.16 08:30

Ani ikonka bluet nenaskočí, snad se mi na to mrkne brzy od ségry přítel, pracuje s pc, ale až bude čas. Dle mě ta externí připojení celé je to asi v háji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.7.16 08:38

@Handa86 A co máš za počítač?

• Citovat
  • Upravit
753
7.7.16 21:35

@Tunrida jé,tak to se ptáte té pravé, systém máme windows 10,předtím 7,ale co jako za počítač, to opravdu nevím :D. No nakonec celá situace je tak, že přítel od ségry mi řekl banální věc, že ať flashku nebo ten bluetooth zkusím strčit zezadu do pc, my máme otvory i na bedně v předu a jen tam jsme je používali, nenapadlo mě hledat díru i vzadu :D. A vše funguje, takže otvory předu zřejmě již nefunkční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák