Nemám kam jít, nevím co dělat

284
29.8.18 11:13

A nemůžeš se domluvit s byv. přítelem že v tom bytě zustennete s dětma a on si najde něco pro sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2950
29.8.18 11:14

Nevím jak dlouho můžeš být u přítele ale posetrila bych si něco popřípadě krátkodobé vzala ještě brigádu nebo dočasně druhou práci a zasla na socialku se poptat. Taky tady někdo nedávno psal ze šel do romske rodiny a zeptal se na co vše ma nárok - a upřímně pokud jsi takhle v haji tak bych snad i za nimi zasla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
29.8.18 11:15

@Pajule25 to bohuzel nemuzu,byt si koupil napul se svou mamou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27682
29.8.18 11:16

změnit práci? nebudeš brát v marketu za kasou víc než jako sanitářka? jak jsou velké děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.18 11:16

A nemocnice, kde pracuješ, nemá nějakou ubytovnu nebo bydlení pro zaměstnance? Případně najít si k práci ještě nějakou brigádu? Nebo se jít poradit na sociálku, vysvětlit situaci a poptat se, na co máš nárok (příspěvky na děti, bydlení, apod.). Tatínek dětí na ně platí? Co se spojit s ním, že na děti potřebuješ od něj víc peněz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
29.8.18 11:17

Milá zlatá tady Ti asi nikdo neporadí. Zkus se zeptat na příspěvek na bydlení. Uvedu příklad. Jako sanitářka máš plat dejme tomu 18 čistého. Nájem je 11 000 Kč. Z platu Ti zbyde 7 tisíc. Energie Ti bude stát 2 000Kč. Budeš tedy mít 5 tisíc. Vyžadáš si formulář na žádost o příspěvek na bydlení a dostaneš asi na bydlení 4 tisíce každý měsíc. Budeš tedy žít po odečtení poplatků za bydlení a nájmu z 9 tisíc měsíčně. To už dáš na jídlo, kosmetiku a jiné potřebné věci ne? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.8.18 11:18

Najdi si byt, jestli máš malé příjmy, tak budeš mít nárok na nějaké dávky, přídavky na děti apod. Nebude to asi hitparáda, ale tak víš jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
29.8.18 11:23

a jak mas velke deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
29.8.18 11:25

@Božislava Jenže to dostane až zpětně za čtvrtletí, které zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
29.8.18 11:29

@Božislava 18 tisíc čistého určitě nemá. Bude mit mnohem méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
29.8.18 11:30

Ano, taky bych zašla do nějaké romské rodiny a poptala se. Za to nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.8.18 11:39
@rozand píše:
@Božislava Jenže to dostane až zpětně za čtvrtletí, které zaplatí.

ne ne, dá se žádat hned, už to změnili, takže hned první měsíc se dá žádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.18 11:41

Dobry Den Maminky, Chtela bych vedet, neco vice o Mimo delozni Tehotestvi, pac jsem sito tet udelala v sobotou tehotensky test a byl pozitivny, sla jsem ke svemu lekari, udelal mi ultrazvuk, a po prve rekl ze, nic nevidel, potom po chvilce rekl ze tam je takova mala kulicka, ze to Miminko je moc jeste male, takze mi dal 3 moznosti ze jsem otehotnela pozdeji pry nebo ze mam mimo delozni, tehotenstvi, a nebo ze mi.jeste muzes prijd jeste mesicky, jelikoz ja si to Miminko nemuzu nechat :( jsem tet ve spatne situaci jedno dite, uz mam a dovolit si to nemuzu, kvuli finaci. :( takze 5.9 jdu na kontrolu a chci vedet co to vlasne je jesli vubec jsem Tehotna, a nebo jesli. Mam mimo delozni tehotenstvi, :( takze kdyby mi poradil nekdo co to vubec je .. bylo by to fajn. Predem dekuji Moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.8.18 11:42

Příspěvek na bydlení, ten ti pomůže, se třemma dětma jako samoživitelka ti to pokryje hodně z bydlení. Přídavky na děti taky musíš vyřídit.

Máš alespoň něco našetřeno, aby zvládla to stěhování a tak? Příspěvek na bydlení můžeš žádat hned, jak se přestěhujete ( samozřejmě musíš mít nájemní smlouvu a TP), takže za měsíc už bys mohla dostávat první příspěvek.

Dál, ta práce sanitářky, kolik bereš? Nebrala bys někde v supermarketu třeba víc, dneska všude přidávají a lidí mají katastrofální nedostatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27682
29.8.18 11:44
@Božislava píše:
Milá zlatá tady Ti asi nikdo neporadí. Zkus se zeptat na příspěvek na bydlení. Uvedu příklad. Jako sanitářka máš plat dejme tomu 18 čistého. Nájem je 11 000 Kč. Z platu Ti zbyde 7 tisíc. Energie Ti bude stát 2 000Kč. Budeš tedy mít 5 tisíc. Vyžadáš si formulář na žádost o příspěvek na bydlení a dostaneš asi na bydlení 4 tisíce každý měsíc. Budeš tedy žít po odečtení poplatků za bydlení a nájmu z 9 tisíc měsíčně. To už dáš na jídlo, kosmetiku a jiné potřebné věci ne? :hug:

proč by jí tu nikdo neporadil? a dost pochybuju že sanitářka má 18 čistého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí