Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojte,
Už asi 4 měsíce nemám menstruaci. Ono že mi na nějaký ten měsíc vynechala mě nikdy nějak nepřekvapilo protože ji mám teprve dva roky a do teď sem jí měla dost nepravidelnou-což je prý normální. Ale ty 4 měsíce jsou přece jen celkem dlouho, nevíte z čeho by to mohlo být? Do toho mívám mírné bolesti v oblasti hlavně kolem pupku ale i podbříšku, ale to není nic šíleného. Co myslíte?
Tak pokud si s někým spala, zkusila bych test, ale tak jako tak bych zasla na gynekologii
@Anonymní píše:
@Kriss Tina 18
To už je dost na takovou nepravidelnost. Nějaké léky jsi nebrala? Nemocná jsi nebyla? Dietu nedrzis? Nezhubla jsi nějak rapidně, nebo naopak nepribrala? Asi nebude od věci zajít na gyndu ![]()
Mas ji teprve 2 roky, já ji poprvé dostala ve 12 a stabilní jsem ji měla až někdy před 16. rokem. Pokud si ji neměla ještě nikdy pravidelnou tak to není nic nenirmálního.
Každopádně 4 měsíce jsou opravdu dost.
Zajdi si raději na gyndu, muzeš mít jiný problém než jen nepravidelný cyklus
Upřímně nejrozumější je návštěva gynekologa. Takhle ti tady plno ženských může říct své zkušenosti, ale ani jeden nemusí být tvůj případ. Pokud máš nějaké pochyby a cítíš, že se něco děje, tak upalovat na gyndu.
Lepší, když tam půjdeš a bude to blbost než se pak tlouct do hlavy, že jsi zreba něco zanedbala. ![]()
Ahojte,
Už asi 4 měsíce nemám menstruaci. Ono že mi na nějaký ten měsíc vynechala mě nikdy nějak nepřekvapilo protože ji mám teprve dva roky a do teď sem jí měla dost nepravidelnou-což je prý normální. Ale ty 4 měsíce jsou přece jen celkem dlouho, nevíte z čeho by to mohlo být? Do toho mívám mírné bolesti v oblasti hlavně kolem pupku ale i podbříšku, ale to není nic šíleného. Co myslíte?