Nemám nikoho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8719
6.7.23 22:26

Musíš tomu jít naproti. Ne sedět doma, tam se to samo nevyřeší. Musíš vystoupit ze své komfortní zóny, překonat ty počáteční nepříjemný pocity. Já jsem jednu ze svých nejlepších kamarádek poznala tak, že tomu sama moc nemůžu uvěřit… na hřišti si ke mně prostě sedla a začala mluvit. Při odchodu chtěla na mě kontakt, ať se mužem zase někdy potkat. Já jsem absolutně nechápala, možná se i trochu bála :mrgreen: kontakt jsem ji dala a pak jsem si nadávala, protože jsem tehdy fakt nevěděla, co je zač, bylo mi to všechno divný, na mě fakt rychlý… ale absolutně nelituju. Teď jsou z nás velmi dobrý kamarádky, vím, že se na ni muzu spolehnout, naše děti si taky sedly, je jedna z mála osob, který zvu na návštěvu domu. Prostě jí doteď děkuju, že mě tehdy tak vyděsila. :mrgreen: Prostě do toho jdi po hlavě a uvidíš. Nestane se nic horšího, než že to nevyjde. Ale ono to i vyjít může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
6.7.23 23:03

Lidi přicházejí a odcházejí podle toho, kde se pohybujes. Ve skole spolužáci, v práci kolegové,… stačí dodělat školu nebo odejít z práce a dosavadní „přátelé“ jsou fuč. Stačí třeba otehotnet a někdo se s tebou přestane bavit. Těch, co zůstává, ať se děje, co se děje, je pár. Vždy musí existovat něco, co ty lidi spojuje. Takový je život. Šance je třeba v komunitách, které při sobě drží-protože je něco spojuje. Hodně štěstí :hug:

• Citovat
  • Upravit
3293
7.7.23 15:31

Pises ze si introvert, ale je mi v tom co pises dost veci nejasnych az divnych.

A preco chces kamaratku/y? Lebo ich maju aj ostatny? Ja som introvert a mam presne jedneho kamarata, neviem odkedy, ale vsecia hovoria ze uz v jasliach sme boli kamarati. Nikdy som nemal potrebu mat viac kamaratov.

@Anonymní píše:
Ja takhle ziju snad celou dobu ale rikam si, ze cele sve mladi zabiju v posteli pri filmech, bez zazitku..

A preco nemozes ist von sama? Kto ti to zakazal? Ja mam zazitkov velmi vela a neuveris nikoho som k tym zazitkom nepotreboval, nikto ma netahal, nikto mi nerobil program… Venujem sa sportu, turistike, zaujimaju ma hrady, zamky, fotim, pracujem na zahrade… bol som v Amerike, Afrike, Azii…

Preco si v posteli pri filmoch? Tesi ta to? Je ti to prijemne? Ak ano tak je to tvoja cesta ktoru si si vybrala, nie kazdy je sportovec. Z toho co pises mam skor pocit ako by si sama nevedela co chces, alebo ako keby na teba niekto tlacit a chcel aby si bola ina.

Ale ty nezijes koli tomu aby si robila co ti prikazuju ostatny. Ak si idealny den predstavujes ako lezanie v posteli a pozeranie filmu, ok je to tvoja cesta a mas na nu plne pravo.
Mam pocit ze tvoja otazka (popis) je neuplna, ze si mozno zacala pisat a potom si to rozmyslela, mozno sama nevies identifikovat co ti vlastne vadi, alebo co by si chcela.

Zamysli sa a skus tvoj dotaz trosku opravit/preformulovat alebo aspon viac objasnit. A objasenie ze za to mozu iny sa neuznava (ako ti uz pisali) pretoze je to z principu blbost (resp aj keby to technicky bola pravda nikam ta to neposunie takze nema zmysel nad tym palit cas).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.23 22:25

Klidně mi napiš taky kamarády nemám ig: mathewfive jsem holka jméno je jen přezdívka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
2.8.23 22:42

Ale ty přece jsi schopná kamarádky najít a mít. Jen prostě jsou jinde, než jsi ty. Nesmíš brát všechno tak vážně. Výlet se svojí ulity, bez mezi lidi sama. Do kina. Na koncert. Na výstavu. Tvůj problém není v tom, kolik máš kolem sebe kamarádek. Tvůj problém je v tom, že sama sebe vidíš jako ztracený případ. A jestli se tak vidíš ty…jak chceš, aby na tebe koukali ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.23 09:15

Ahoj, odkud jsi? Taky mi napiš sz, klidně se skamarádím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24642
3.8.23 20:05

Co to je to BFL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
3.8.23 20:29

Tohle je težký. Já taky nemám tolik kamarádek, ale uvědomuju si, že je chyba i ve mně. Na kamarádství musíš pracovat stejně jako třeba na vztahu. Musíš ho prohlubovat. Já už jsem starší. Mám 2 děti, takže je to těžší. Kolikrát jsem líná někomu odepsat na zprávu nebo někam vyrazit a samozřejmě na takový lidi se ty ostatní taky pak vyprdnou. Moc o tom přemýšlíš. Proč bys nemohla jít s kolegyněma, když jinak nemáš s kým. Třeba si s nima nakonec budeš rozumět víc než čekáš. Seš mladá a doma v posteli si fakt kamarádky nenajdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
3.8.23 22:38

@lucad77 Ostravský festival taneční a elektronické hudby Beats for Love.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová