Nemám nikoho

Anonymní
6.7.23 19:08

Nemám nikoho

Ahoj,

zajimalo by me, jestli tohoe ma nekdo podobne.

Nedavno mi bylo 21, nikdy jsem bohuzel nemela stesti na prave kamaradky, bud me zradily, nebo jednoduse nebyly dobre kamaradky, co by me podporovaly.

Par nejlepsich kamaradek jsem mela, jedna se mi odstehovala a neprijde ji ze bychom meli dal spolu travit cas. Dalsi kamaradka ma pritele, bez ktereho neni ani jeden blby den. Dalsi ma dalsich svych 20 kamaradek a ja se nechci vnucovat..
Tak a tohle je vse.

Kazdy den sedim doma (mam praci, kde jsem 3× tydne maximalne a vikendy mam volne), s nikym netravim cas.. Vzdy si reknu, ze aspon zkusim poznat kluka, jit na rande ale to se mi proste nechce, asi nejak nemam zajem se takhle seznamit.

A momentalne je BFL, mam listek na sobotu, bohuzel nikdo semnou nepujde, mam moznost jit s holkama z prace ale nevim, zas moc dobre je neznam a nechci se tam trapit, ze budu nekde po boku (jsem introvert mezi temi, ktere moc neznam).

Proto me hrozne mrzi, ze v dnesni dobe neni ani snadne si tak nejakou kamaradku najit.
Mate nekdo podobny styl, „bez“ kamaradu a zijete? Ja takhle ziju snad celou dobu ale rikam si, ze cele sve mladi zabiju v posteli pri filmech, bez zazitku..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
6.7.23 19:30

No jo - když ty čekáš, že ti nějaká super kámoška přijde poštou v balíčku. Smutná zpráva - nepřijde. Tobě se nechce vyvinout sebemenší aktivitu, nemáš chuť vyměnit trochu toho nekomfortu za šanci si něco užít a s někým se seznámit, ono je lepší si doma zanadávat na těžký život introverta a hnít u filmů. Jsi líná děvče a to je celý problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
6.7.23 19:32
@Anonymní píše:
Ahoj,

Nedavno mi bylo 21, nikdy jsem bohuzel nemela stesti na prave kamaradky, bud me zradily, nebo jednoduse nebyly dobre kamaradky, co by me podporovaly.

Par nejlepsich kamaradek jsem mela, jedna se mi odstehovala a neprijde ji ze bychom meli dal spolu travit cas. Dalsi kamaradka ma pritele, bez ktereho neni ani jeden blby den. Dalsi ma dalsich svych 20 kamaradek a ja se nechci vnucovat..
Tak a tohle je vse.

Kazdy den sedim doma (mam praci, kde jsem 3× tydne maximalne a vikendy mam volne), s nikym netravim cas.. Vzdy si reknu, ze aspon zkusim poznat kluka, jit na rande ale to se mi proste nechce, asi nejak nemam zajem se takhle seznamit.

A momentalne je BFL, mam listek na sobotu, bohuzel nikdo semnou nepujde, mam moznost jit s holkama z prace ale nevim, zas moc dobre je neznam a nechci se tam trapit, ze budu nekde po boku (jsem introvert mezi temi, ktere moc neznam).

Proto me hrozne mrzi, ze v dnesni dobe neni ani snadne si tak nejakou kamaradku najit.
Mate nekdo podobny styl, „bez“ kamaradu a zijete? Ja takhle ziju snad celou dobu ale rikam si, ze cele sve mladi zabiju v posteli pri filmech, bez zazitku..

No, on bude malinko problém v tobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
6.7.23 19:35

Já „přišla“ o vic nez polovinu znamych/kanaradek rozchodem s dlouholetym partnerem. Proste nekdy se to tak semele.
A vis co? Nasla jsem jednu z nejlepších duší v kolegyni z práce.
Nebran se lidem, je to jedina sance, jak vztahy navázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.23 19:39

@hanka.br.

Tak to urcite neni. Ja se snazila vzdy o to mit nekoho k sobe, jenze ja se nespokojim jen tak s nekym, nepotrebuju mit kolem sebe falesne lidi a dneska, v mych letech je to tezke.
Ve skole, v praci, na akcich, na brigadach jsem si udelala kamaradky, ktere bydli daleko a nebo se nestykame.

Hlavne jsem bohuzel naivni a hloupa, tolik lidi mi v zivote ublizilo. Ze uz ani nechci se snazit o to, nekoho nekde poznat.

Ale dekuju za radu opravdu

• Citovat
  • Upravit
Lara134
6.7.23 19:43

No, mozna to nebude hned lenosti. Mne je 22 a taky nikoho nemam a pred par dny jsem si prosla rozchodem, kdy zaroven jsem odstřihla bejvaleho a dalsi dva kamarady. Byli ale falešni. Ted si rikam, ze mozna neni kam spechat s navazovanim kontaktu, protoze cim vic lidi mas v zivote, tolik bude bolesti. Nerikam, abys byla zavřena doma, ale lidi nejsou vsechno. Pokud jsi introvert, tak te chapu. Kazdopadne tvoje stesti se neodviji od něčí společnosti. Pokud se lepe citis sama, tak radeji bud sama, nez abys chodila ven, kdyz se ti ve skutečnosti nechce.

• Citovat
  • Upravit
305
6.7.23 19:44

Ahoj, máš nějaké koníčky (sport, četba, atd.)? Zkus hledat přes koníčky kamarádky případně partnera. V dnešní době je pravé přátelství velmi vzácné. Nebo pozvi holky z práce třeba na oběd/kávu a zjisti, jestli máte něco společného. Třeba budete kamarádky. Neboj se je oslovit. A určitě na ten koncert jdi. I na akcích můžeš poznat spoustu kamarádek a třeba i partnera. Jak píše paní níže, kamarádka nepřijde sama před dům/byt kde bydlíš, ale musíš to zkusit sama. Neboj se někoho oslovit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.7.23 19:45
@Anonymní píše:
@hanka.br.

Tak to urcite neni. Ja se snazila vzdy o to mit nekoho k sobe, jenze ja se nespokojim jen tak s nekym, nepotrebuju mit kolem sebe falesne lidi a dneska, v mych letech je to tezke.
Ve skole, v praci, na akcich, na brigadach jsem si udelala kamaradky, ktere bydli daleko a nebo se nestykame.

Hlavne jsem bohuzel naivni a hloupa, tolik lidi mi v zivote ublizilo. Ze uz ani nechci se snazit o to, nekoho nekde poznat.

Ale dekuju za radu opravdu

Všimni si, kolik sloves ve tvých příspěvcích je negativních: nechci, nepotřebuju, nestýkáme, neměla jsem štěstí, nepřijde mi, nepůjde, nechci, neznám, nevím…A samozřejmě hned první věta, že to tak určitě NENÍ. Jsi negativní - někteří lidé jsou takoví, ostatní od nich z pudu sebezáchovy zdrhají, protože jsou traviči vzduchu a vysávači energie (což z nich dělá ty falešné, co v životě hodně ublížili). Pokud chceš přátele, musíš pracovat na sobě - jestli to zvládneš sama, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
6.7.23 19:53

Ahoj, odkud jsi? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.7.23 19:57
@Anonymní píše:
Ahoj,

Tak a tohle je vse.

Máš lístek na nevimco, můžeš jít s kolegyněmi = můžeš se s nimi sblížit, skamarádit, najít společné téma.. Ale nevíš no. To bude ten problém :nevim: Kamarádky ti bohužel doma na gauči do klína nespadnou. Kamarádství se musí jít naproti a občas kvůli tomu vystoupit ze svýho smrádečku. Něco za něco. Chceš nechceš 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
6.7.23 20:01

Ty jsi 3× týdně v práci a jinak nic? Do školy nechodíš? Naber si toho víc, brigády a tak, přijdeš mezi lidi a třeba mezi nimi bude někdo, s kým si sednete, a prachy se hoděj taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
6.7.23 20:13
@hanka.br. píše:
Všimni si, kolik sloves ve tvých příspěvcích je negativních: nechci, nepotřebuju, nestýkáme, neměla jsem štěstí, nepřijde mi, nepůjde, nechci, neznám, nevím…A samozřejmě hned první věta, že to tak určitě NENÍ. Jsi negativní - někteří lidé jsou takoví, ostatní od nich z pudu sebezáchovy zdrhají, protože jsou traviči vzduchu a vysávači energie (což z nich dělá ty falešné, co v životě hodně ublížili). Pokud chceš přátele, musíš pracovat na sobě - jestli to zvládneš sama, těžko říct.

Ale, ale, ale…tady nekdo spapal Salamouna i s hovinkem. Chtel bych te videt, jak jsi stale pozitivni, jak ti vsechno jde, hanko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
6.7.23 20:16
@Sadman píše:
Ale, ale, ale…tady nekdo spapal Salamouna i s hovinkem. Chtel bych te videt, jak jsi stale pozitivni, jak ti vsechno jde, hanko!

V jednom má ale Hanka pravdu. Holčina musí pracovat prvně sama na sobě. My ji neznáme, tak těžko soudit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5944
6.7.23 20:22
@Anonymní píše:
Ahoj,

Tak a tohle je vse.

Jednou jsem šla pro syna do školky a všimla si maminky s dcerkou. Pokaždé přišla a mlčky odešla. Očnímu kontaktu se vyhýbala. Bylo mi jí líto. Já jsem dost komunikativní a když mám náladu, vždy si s někým poklábosím. Rozhodla jsem se, že s ní popovídám, třeba bude ráda. Bylo těžké s ní navázat hovor, očima stále uhýbala, mluvila tiše, odpovědi úplně zavřené, žádná rozvinutá věta. Ale povedlo se, rozmluvila se a bylo to fajn. Jenže do příště se stihla zpátky uzavřít a jen bojácně opět těkala očima. Podívala jsem se na ní, abych jí pomohla v kontaktu pokračovat. Asi čekala, že jí zase rozmluvím, ale mě na to došla síla. Uvědomila jsem si, že nejsem vůči ní v pozici terapeuta a tak jsem to nechala být. Tak jestli to nemáš podobně. K takovým lidem se nikdo přibližovat nebude, vysílají signál - bojím se, jděte pryč a přitom jsou nešťastné, že nemají kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
6.7.23 21:38

Až bude čas tak se někdo objeví. Taky jsem neměla nikdy štěstí na kamarádky, ale já nejsem typická ženská… Těžko se ideální kamarádky hledají no… Jsem v novým městě a zatím jsem si tu s nikým nepadla do noty.. zdá se mi že se mi maminky spíš vyhýbají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová