Nemám práci - kde ji teď hledat?

Anonymní
5.12.18 22:25

Nemám práci :-(

Zdravím! Bohužel mi k poslednímu neprodlouží úvazek :-( Byla to práce, co mě bavila, ideálně časově, fajn kolektiv :-( bohužel, byla jsem na dobu určitou.
Mám depku, měla jsem naplánované dělat od příštího roku bakaláře-vypadalo to, že úvazek prodlouží na neučito…teď to se školou padá :-( jinde mi potřebné volné pátky asi neumožní.

Na kterých serverech hledat nabídky práce? Bohužel se do města na nádraží dostanu nejdříve 7.15, odpoledne zase potřebuji sehnat něco do 15.45, abych stihla bus. (otvíračka školky nic moc) muž dělá směny, hodně časově náročné-nestabilní časově, takže musím spoléhat na školku.
Je vůbec reálné něco na tuto dobu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.12.18 22:34

Díky za příspěvek, hlídání dětí cizích dětí bych se bála-to mi přijde jako moc velká odpovědnost :-( ten úklid bych zkusila, pokud neseženu nic jiného.

• Citovat
  • Upravit
2897
5.12.18 23:53

Sice mizerně placená, ale s dětmi skloubitelná je práce na pozici asistentka pedagoga. Jen nevím, máš-li potřebné vzdělání.
Nebo asistentka u seniorů - přijdeš a pomůžeš, s čím je potřeba, např. nákup, úklid, přečíst knížku, pomoct s vařením, povídat si, … Každý senior potřebuje něco jiného. A vzdělání nepotřebuješ. Jen je to taky mizerně placené.
Kdybys uměla jazyky, mohla bys zkusit překladatelku. Případně marketing - správa FB, instagramu, psaní tiskovek, vedení kampaní atd., ale to většinou musíš mít nějaké výsledky za sebou.
Nepíšeš obor, tak jen střílím od boku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Victoria1988
6.12.18 05:04

Ale prd 19 lete holky chodí do USA hlídat 4 decka a davaji to v pohodě

@Anonymní píše:
Díky za příspěvek, hlídání dětí cizích dětí bych se bála-to mi přijde jako moc velká odpovědnost :-( ten úklid bych zkusila, pokud neseženu nic jiného.
  • Citovat
  • Upravit
69235
6.12.18 05:24

Nebuď smutná, je to sice blbé, ale zase něco najdeš. Teď půjdeš na pracák, úplně bez peněz nezůstaneš a poskytne ti to čas na hledání,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
6.12.18 06:30

Koukej na pracák, jobs, práce, pak něco regionálního. Pokud má vaše město skupinu na FB, u nás se tam objevují volná místa. Budu ti držet palce. Přesně to ukazuje mojí domněnku, že statistická čísla o nezaměstnanosti, neukazují naprosto nic i realitě hledání práce s dětmi. A když tu někdo začne kecat, že je práce dost, tak mám chuť ho praštit. Ne pro mámy s dětmi není. Mám práci v kanclu na zkrácený díky kamarádce, ale dojizdim. Budu nástupovat do výrobní společnosti u nás ve městě, abych nedojizděla a taky přes kamarádku. Čili bez kontaktů a známosti se taková místa hledají těžko. Držím palce, něco se objeví. Spíš po začátku roku, pak se to zas rozjede :hug: neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
6.12.18 07:58
@Anonymní píše:
Zdravím! Bohužel mi k poslednímu neprodlouží úvazek :-( Byla to práce, co mě bavila, ideálně časově, fajn kolektiv :-( bohužel, byla jsem na dobu určitou.
Mám depku, měla jsem naplánované dělat od příštího roku bakaláře-vypadalo to, že úvazek prodlouží na neučito…teď to se školou padá :-( jinde mi potřebné volné pátky asi neumožní.Na kterých serverech hledat nabídky práce? Bohužel se do města na nádraží dostanu nejdříve 7.15, odpoledne zase potřebuji sehnat něco do 15.45, abych stihla bus. (otvíračka školky nic moc) muž dělá směny, hodně časově náročné-nestabilní časově, takže musím spoléhat na školku.
Je vůbec reálné něco na tuto dobu?

A důvody, proč neprodlouží? Říkalas jim, že máš opravdu velký zájem zůstat? Zkus promluvit s nadřízenými…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.18 17:48
@Eule píše:
A důvody, proč neprodlouží? Říkalas jim, že máš opravdu velký zájem zůstat? Zkus promluvit s nadřízenými…

Je to státní správa-místo od ledna nebude, takže bohužel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.18 17:49
@alisekR píše:
Koukej na pracák, jobs, práce, pak něco regionálního. Pokud má vaše město skupinu na FB, u nás se tam objevují volná místa. Budu ti držet palce. Přesně to ukazuje mojí domněnku, že statistická čísla o nezaměstnanosti, neukazují naprosto nic i realitě hledání práce s dětmi. A když tu někdo začne kecat, že je práce dost, tak mám chuť ho praštit. Ne pro mámy s dětmi není. Mám práci v kanclu na zkrácený díky kamarádce, ale dojizdim. Budu nástupovat do výrobní společnosti u nás ve městě, abych nedojizděla a taky přes kamarádku. Čili bez kontaktů a známosti se taková místa hledají těžko. Držím palce, něco se objeví. Spíš po začátku roku, pak se to zas rozjede :hug: neboj.

Děkuji, tak hodně štěstí a sokojenosti v nové práci!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.18 17:50
@terinka4444 píše:
Nebuď smutná, je to sice blbé, ale zase něco najdeš. Teď půjdeš na pracák, úplně bez peněz nezůstaneš a poskytne ti to čas na hledání,

děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.18 17:53
@Victoria1988 píše:
Ale prd 19 lete holky chodí do USA hlídat 4 decka a davaji to v pohodě

Díky za reakci, nemyslím to ve smyslu nezvládnu to, ale zodpovědnosti-co kdyby se jim cokoliv stalo, podle mě tohle by měl dělat někdo s alespoň peagog. minimem a zdravotním kurzem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.18 18:00
@Melpel píše:
Sice mizerně placená, ale s dětmi skloubitelná je práce na pozici asistentka pedagoga. Jen nevím, máš-li potřebné vzdělání.
Nebo asistentka u seniorů - přijdeš a pomůžeš, s čím je potřeba, např. nákup, úklid, přečíst knížku, pomoct s vařením, povídat si, … Každý senior potřebuje něco jiného. A vzdělání nepotřebuješ. Jen je to taky mizerně placené.
Kdybys uměla jazyky, mohla bys zkusit překladatelku. Případně marketing - správa FB, instagramu, psaní tiskovek, vedení kampaní atd., ale to většinou musíš mít nějaké výsledky za sebou.
Nepíšeš obor, tak jen střílím od boku…

Mám jen maturitu v textilním průmyslu, v oboru jsem nikdy nepracovala a blízko ani nic není…chtěla jsem začít od příštího roku studovat kombinovaně vysokou, ale teď mi v jiné práci asi občasné volné pátky na školu neumožní. Dělala jsem ve státní správě, konkrétní věci, takže to je asi taky neuplatnitelné. Angličtina mizerná :-(

• Citovat
  • Upravit
33005
7.12.18 12:36

Praci jsem hledala 2× a vzdy jsem nasla pres jobs.cz.
Zvazila si moznost porizeni auta a dojizdeni autem? Mohli by Ti to rozvazat ruce pri hledani mista skloubitelneho s otvirackou skolky/druziny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.12.18 12:41

Práce je všude dost. Nejlepší na hledání jsou lokální FB skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat