Práce v Super Zoo - Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
105593
3.12.18 18:15
@Lussinda píše:
Ahoj,
zajímalo by me, jak je to s praci v superzoo v Praze. Co sem cetla recenze, tak nic moc, otazka je, jaci lidi je tam psali a co od te prace cekali.
Nepracuje/ pracoval tam nekdo? Je to tam fakt tak hrozne?
Jak se pohybuje plat? Pisou nastupni az 23, je tam nejake osobko, ci premie?
Ano, je nejlepsi asi dojit na pohovor, ale aby to nebylo, ze naslibuji hory doly a pak nic z toho, s tim uz zkusenisti mam :lol:

co je to za praci ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
3.12.18 18:20
@Venetia píše:
co je to za praci ?

asistenka prodeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105593
3.12.18 18:30
@Lussinda píše:
asistenka prodeje

to je ten obchod pro zvirata …maji i e-shop ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
4.12.18 11:21

Zverimexový řetězce toho naslibujou a pak skutek utek. Člověk musí lidem nutit krmení, který by doma svýmu psovi nedal. Ale když ho neprodá dostatek, šup, hned to strhnou z peněz. Já chodila jenom na brigády. Holky, co tam dělaly na HPP, byly rády, když měli deset čistýho. V Praze. Nebylo to teda Super ZOO, ale ty krámy jsou na tom podobně. Pracovní doba od nevidim do nevidim a prachy žádný. Já jsem teď brigádně u soukromníka a jsem na stejnejch penězích. K tomu mam čas věnovat se škole, koníčkům a plánovaní vlastního byznysu. Bejt tebou, dojdu na vybranou prodejnu na pohovor a zjisti si, kolik z těch slibovanejch peněz je za to, že lidem musíš vnucovat určitou značku granulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.2.23 22:56

22 nejvic i s osobnim ohodnocenim a to jeste musite mit obchod v perfektnim stavu, zviratka take a musite mit splneno spoustu prodeju. Pokud byt jen nesplnite prodej u psich nebo kocicich krmiv, vyplata klesa. Super zoo uz nikdy vic :x:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat