Nemám slov - drzý šestiletý

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
3.6.13 17:25

@lujziana no asi se k němu špatně chováte…takové reakce jen tak šestileté dítě nemá…je to prostě tak. Sama jsi psala, že ho táta seřval atd., to Ti přijde normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
3.6.13 17:27

Kluk by dostal na zadek a bylo by to. A dostával by pokaždý, když by něco podobnýho vyslovil :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.6.13 17:29
@Tereza1986 píše:
Kluk by dostal na zadek a bylo by to. A dostával by pokaždý, když by něco podobnýho vyslovil :cert:.

máš asi jen miminko vid ;)
Prosim tě to bys ho musela zabít. Děti ve školce, na ulici slyší spoustu slov.Jak maj vědět co je špatně? Tim že ho za to zbiješ? Není lepší to dítěti vysvětlit?
Trestat ho za něco za co nemuže?
Taky tě pokaždý někdo zbije za každou chybu co v životě uděláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
3.6.13 17:30

@Berousik proc je chudak? Ze nevi jak se ma s kym bavit?? Nikdo z nas mu nic spatneho nikdy neudelal. Jedname snim normalne bohuzel i na pozdrav neodpovi normalne ale tak jak kdyz ho obtezujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
3.6.13 17:30

@lujziana sice jsi ten příspěvek vymazala, ale podle mě se k němu špatně chová minimálně Tvoje sestra s přítelem. Tohle jsi napsala: taky si myslim, vynadal mu celkem drsne 8o (radeji nepisu)… @Gina108 jj sestra se ho ptala proc to babicce rekl, jen koukal (jak z jara) nevim asi nevedel omluvil se ale byl donucenej! (můj syn se taky někdy omlouvá z donucení… a tenhle je úžasný: @dalimil podle me se jinak nechova hezky! Nejsem nejak extra prisna ale jeho chovani mi celkove prijde :poblion: a ještě Tvoje sestra: Jeho otec u nas nebyl, od segry dostal jednu na zadek ale pak se hned koukala jak to ma hodne cerveny :P! Je z nej taky trochu na nervy :pankac: prej to snim dela jeho vlastni matka kdyz prijde od ni musi se zas tejden davat do normalu… takže se k němu všichni chováte hezky??? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
3.6.13 17:34

@pavlasu jo chovame, kdyz k nam prijedou chovame se k nemu normalne! A to ze mi je z jeho chovani na :poblion: je bohuzel pravda

Příspěvek upraven 03.06.13 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.6.13 17:35
@lujziana píše:
Jeho otec u nas nebyl, od segry dostal jednu na zadek ale pak se hned koukala jak to ma hodne cerveny :P! Je z nej taky trochu na nervy :pankac: prej to snim dela jeho vlastni matka kdyz prijde od ni musi se zas tejden davat do normalu

Takže od vlastní matky nic moc, učí (nebo ho nechává říkat) takové věci, což je samozřejmě špatně. Pak přijde k tátovi, ty věci řekne a první reakcí je, že dostane od Tvé sestry na zadek a otec ho pak seřve…a to Ti přijde v pořádku? Nezlob se na mě, ale fakt chudák kluk. Jestli to takhle je, tak za to můžete jen a jen vy, on je obraz svých rodičů. Nejsem vůbec proti, když děcko sem tam dostane přes zadek…ale musí to mít sakra důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
3.6.13 17:37

Otevřela jsem diskuzi ze zvědavosti a válim se tu smíchy :-D už se těšim až začne náš malej mluvit a s jakou hláškou jednou přijde dom :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
3.6.13 17:38

@Berousik nevim jestli dostane hned na zadek? U nas dostal, stykame se 1-2za mesic takze uplne detailne nevim jak to tam chodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.6.13 17:40

@lujziana protože je mu jenom šest let a podle všeho má v hlavě dost velký zmatek. Proto je chudák. Rozumný a racionální chování chtěj po dospělém, ne po dítěti, které je ještě k tomu každou chvíli vychovávané někým jiným. A jestli to nechápeš, tak už fakt nevím, jak to napsat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
3.6.13 17:43
@Berousik píše:
@lujziana protože je mu jenom šest let a podle všeho má v hlavě dost velký zmatek. Proto je chudák. Rozumný a racionální chování chtěj po dospělém, ne po dítěti, které je ještě k tomu každou chvíli vychovávané někým jiným. A jestli to nechápeš, tak už fakt nevím, jak to napsat… :nevim:

já myslím, že se zbytečně namáháme:-) šestileté dítko je pro těhotnou už skoro dospělé a má prostě rozum:-) tak ji nech… já mám někdy taky pocit, že mám doma inteligentní dítě a pak něco provede…a pak si pořád opakuju, proč se vlastně rozčiluju, když je mu teprve pět a co bych po něm chtěla:-) prostě na to zakladatelka přijde časem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
3.6.13 17:44

@Berousik Souhlsim ze zmatek v hlave asi ma!! Taky sem si chvilema rikala ze na druhou stranu je chudak, ale! Jen tak ze srandy jsem ho polechtala a hned na me zarval nech me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.6.13 17:46

@pavlasu asi jo :) Nebo spíš snad jo :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
3.6.13 17:47

Když už chcete někomu dát na zadek, tak první na řadě je jeho máma a táta, že dopustili střídavku a asi nezvládají střídavou péči a jeho výchovu. taky se podívejte na všechny dospělé okolo, jak se k němu chováte a třeba pochopíte proč něco takového kluk říká. Takže za prvý hledat vinu u sebe, pak teprve u kluka. Většinou to není jen tak a děti jsou odrazem dospělých a jejich chování. Je taky možné, že za to až tak nemůžete :nevim:

Střídavá péče a rozvod může mít a nejspíš na tohle chování má velký vliv. Takže když už chtějí kluka hned seřvávat a dávat mu na zadek, tak ať si uvědomí, že je to v první řadě jejich vina.

Pak bych zjistila, kde to kluk slyšel, proč to babičce řekl, třeba to jen někde slyšel a zopakoval a ani to tak nemyslel. Syn nedávno řekl manželovi „ty pí…“, slyšel to od pubošů na hřišti, vůbec nevěděl co to znamená. Vysvětlili jsme mu to a už to neříká.

• Citovat
  • Upravit
26716
3.6.13 17:49
@lujziana píše:
@Berousik Souhlsim ze zmatek v hlave asi ma!! Taky sem si chvilema rikala ze na druhou stranu je chudak, ale! Jen tak ze srandy jsem ho polechtala a hned na me zarval nech me

Chudák malej, tak to ještě horší, než to vypadalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí