Nemám slov - drzý šestiletý

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7631
5.6.13 15:30

To je ještě zlaté dítě proti tomu, co jsem byla já :mrgreen: :pankac: :oops: :oops: :oops: Ale nezůstalo mi to. Přešlo to po pubbertě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
5.6.13 21:33

@lujziana
No ty s tím děckem nemáš zas až tolik společného, takže být tebou, tak veškeré řešení a neřešení nechám na jeho rodičích. A z atakové věty bych zase až takovou kovbojku nedělala. Děcka toho naplácají.. max. mu říct, že se to neříká a konec.

• Citovat
  • Upravit
Kla
2535
6.6.13 09:27

Co rekl chlapecek neni hezke, ale od peti let se postupne reseni nejake nespokojenosti z afektivnich zachvatu, vzteku a agrese prelejva do vzteku slovniho :-)). To, kdyz babicka nastvala dite ve 4 letech skoncilo hysterickym revem, ted konci, ze je to zla jezibaba. Nezni to moc hezky, ale to jsou proste deti. Ono to tomu chlapeckovi postupne dojde, ze kdyz se bude takto chovat, tak s nim nebude nikdo kamaradit. Jsou deti, kterym chybi empatie, vseobecne vciteni se do pocitu druhych a chovaji se takto a muzette na ne mluvit horem dolem a oni to stejne nechapou. Je to blbe, ale je to tak. Takze bych nevidela tragedii v tom co chlapecek rekl, ale jestli mu to nekdo rozumne vysvetli. :mrgreen:

Driv me neco takoveho taky vykolejilo, kdyz jsme to slysela ve svem okoli, ale co mam deti, tak me asi nevykoleji nic :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.1.15 10:43
:andel: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.4.15 19:35

@petridnes no ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
12.5.15 11:49
:D :D :D :D
@lujziana píše:
ze by ji hodil do popelnice mezi odpatky

tak záleží na tónu, jakým to řekl, ale mě to teda pobavilo. :D Já bych se začala smát. Nevím, přijde mi, že to tady některé strašně prožíváte. Je to 6ti leté dítě. Těm to občas ujede…no ježiš…Moji hoši mají Spartanskou výchovu a taky si někdy občas něco takového dovolí - ale to mě většinou rozesměje, čímž se situace odlehčí a musí se pak omluvit a je vysvětleno, že to opravdu ne…ale jak říkám, záleží, jakým tónem to řekl…každopádně dobré, to si musím zapamatovat :mrgreen: :mrgreen: hoch je evidentně kreativní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí