Nemám vložky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
526
29.9.24 19:24
@Jeremi píše: Více

Moje máma taky. Pamatuji si teď už vlastně i po víc jak dvaceti letech na ten pocit, když jsem si ještě jako teenager koupila poprvé Alwaysky. :) Netrpěla jsem menstruační chudobou, ale Lidie a podobné levné výrobky mi moje dny tedy neusnadňovaly a nezpříjemňovaly. Můj zaměstnavatel je v tomhle chápavější, než tehdy moje máma. Na toaletách máme slušné vložky, tampony i intimky.
Zakladatelko, zkus se s mámou normálně domluvit a dej nám tady vědět, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42515
29.9.24 22:52

Zakladatelka se mi zatím neozvala, stále čekám, že mi napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
30.9.24 17:37
@Betty MacDonald píše: Více

to bude zase menstruační troll, včera vůbec neodpovídala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65246
30.9.24 17:42
@stinga píše: Více

tak já si to myslela už včera, už jen proto, že se neobtěžovala napsat, jestli matce vůbec řekla. ALe když vy jste tu všchny tak pěkně odpovídaly, tak jsem si říkala, že by mě někdo nařkl, že všude vidím jen trolly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
30.9.24 17:44
@vokishka píše: Více

já už se to také bojím psát ;)
odpovídala tak divně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148933
30.9.24 17:50

@vokishka @stinga a co? Přečtou si to jiné které mají podobný problém a něco si z toho vezmou. Že si může říct učitelce, kamarádky mamince, tetě, poradit se. Co já bych za to tehdy dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
30.9.24 17:54
@Anna766 píše: Více

no nevím, vždyť psala, že už je jí 16,
a představa, že v 16, kdyby doma nebyly vložky, říkám učitelce - no ani za živého boha, kamarádky mamince to bych se styděla ještě víc, s tetou jsme se nestýkaly, byla dost zvláštní - tak nevím :nevim:
a ten někdo by jí ty vložky spíš musel kupovat, a ono to dost leze do peněz, pokud jsou nějaká vyloučená skupina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4947
30.9.24 21:27
@stinga píše: Více

Tak mně celou dobu přijde nejlepší varianta nějaká kámoška-vrstevnice, o které bych tušila, že si rozumí s vlastní mámou. Moje dcera třeba je takový ten typ, co k němu lidi mají důvěru a svěřují se jí. Už mraky problémů jsme řešily, protože se přišla zeptat, co si jako myslím, že by se s tím dalo dělat. Přijít s něčím takovýmhle, tak neváhám a kupuju. Ono to zas není taková pálka a v rozpočtu s charitou počítám tak jako tak. Tohle je ještě banalita. Vyřešit situaci holky, co nemá kde bydlet, je mnohem náročnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
30.9.24 21:36
@Jeremi píše: Více

to máš pravdu, i v tom, že holka v pubertě se vždy snáze svěří jiné holce, než jiné dospělé ženě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148933
30.9.24 22:11

@Jeremi mě tehdy pomohly holky na internátě se s tím popasovat a co a jak. Je to smutný, ale máma bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39709
1.10.24 02:59
@Anna766 píše: Více

Nápodobně. Mně máti ani jako zdravoťák ani jako matka neřekla o tom nic, jen jsem až pak snad dostala knížečku (spíš sešit) „Když dívka dospívá“, co si máti nejdřív přečetla a pak mi ji dala pod stromek (aniž by tušila, že nejen tu mám dávno přečtenou).

Ale o menstruaci mě hlavně poučily a vše vysvětlily ženské na pokoji na ortopedii o nějaký ten rok dřív, a podaly mi to tak (i vložky ukázaly), že jsem to brala jako něco normálního a přirozeného. Díky za ně. Takže chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
1.10.24 06:39

@Betty MacDonald
kdyby se ozvsla dej vědět, taky se přidávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
1.10.24 06:40

Kdybys nechtěla nikomu psát své jméno, adresu, stačí vymyšlené jméno + číslo zásilkovny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4947
1.10.24 08:14
@Žirafa 69 píše: Více

Jo, to je historka jak přes kopírák, co mám taky, akorát v roli knihy bylo Děvčátka, na slovíčko. :mrgreen: A moje kamarádky na tom většinou byly naprosto stejně. Vyvolalo to v nás teda reakci, že tohle nemůžeme dopustit dál a předat další generaci, ale dovedu si i představit, že jsou ženy, které se chovají stejně dementně jako jejich matky, protože mají pocit, že tak to přece bylo a být má. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí