Nemáme rádi léto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lana Lanová
14.6.15 00:18
@Kočislava píše: :lol: :lol: :lol: jj, to je slunkem. To tu ještě nebylo, nejčastěji to je mobil nebo tablet :mrgreen: :mrgreen:

za každou cenu originální :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.07.15 v 23:05

• Citovat
  • Upravit
28272
14.6.15 00:28
8)

Příspěvek upraven 13.07.15 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
14.6.15 00:37

Dobrou noc a sorry všem za příspěvky, který tady nepatří

Příspěvek upraven 13.07.15 v 23:06

• Citovat
  • Upravit
3100
14.6.15 00:47
:jazyk:

Příspěvek upraven 14.07.15 v 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
14.6.15 01:01
:andel:

Příspěvek upraven 13.07.15 v 23:07

• Citovat
  • Upravit
211
14.6.15 01:19

nateklé nohy

Děkuju za reakce, teď jsem vstala z postele, protože stejne nemužu usnout, je to hrozné, ty nohy mají snad sto kilo každá. fakt už nevím, co s tím, šla jsem si dát sprchu, ale vůbec to nepomohlo, kdysi jsem dostala od mamky prášky Furon na odvodněni, to mi jediné pomohlo, ale už je nemá a já se takhle nateklá stydím k doktorovi. Mně to léto zničí, každý rok si říkám, že už to budu brát s nadhledem, ale to se nedá. Jako co mám mít z léta, když se nemužu ani normálně oblíknout? Kamarádka chce zítra na koupaliště, no už se vidím. by mně kleplo, ty vychrtliny tam, nebo minimálně neotekliny, na to fakt nemám náladu.

Holky, nevíte některá o nějakých práščích co na to pomáhájí taky? Nejlepe volne prodejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
14.6.15 01:26
:mrgreen:

Příspěvek upraven 14.07.15 v 17:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
14.6.15 01:27
@Ivettevi píše:
Děkuju za reakce, teď jsem vstala z postele, protože stejne nemužu usnout, je to hrozné, ty nohy mají snad sto kilo každá. fakt už nevím, co s tím, šla jsem si dát sprchu, ale vůbec to nepomohlo, kdysi jsem dostala od mamky prášky Furon na odvodněni, to mi jediné pomohlo, ale už je nemá a já se takhle nateklá stydím k doktorovi. Mně to léto zničí, každý rok si říkám, že už to budu brát s nadhledem, ale to se nedá. Jako co mám mít z léta, když se nemužu ani normálně oblíknout? Kamarádka chce zítra na koupaliště, no už se vidím. by mně kleplo, ty vychrtliny tam, nebo minimálně neotekliny, na to fakt nemám náladu.Holky, nevíte některá o nějakých práščích co na to pomáhájí taky? Nejlepe volne prodejné.

To je na prd, že ti takhle natýkají nohy, to teda naštěstí nemám. Ale na koupák stejně nechodím :D. Nebyla jsem tam už pět let a asi bych tam už nevlezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
14.6.15 01:46
@Quinn7 píše:
Mě taky naštvalo, že to tu někdo zanáší nějakýma blbostma, jako je gramatika :D… u nás bohužel už neprší, pršelo kolem 8. Koukám, že celý příští týden má být celkem přijatelně, žádný tropy, tak snad se to nezmění.
:mrgreen: samozřejmě nechci podceňovat důležitost péče o kulturu psaného projevu, ale kdo na to má myslet, když tak trpí :lol: ale asi po sobě zase začnu číst příspěvky, totiž nejen sledováním teploměru je člověk živ :lol:

doufám, že se tentokrát meteorologové nemýlí :think: no, u nás už taky neprší :?

• Citovat
  • Upravit
211
14.6.15 03:05
@Quinn7 píše:
To je na prd, že ti takhle natýkají nohy, to teda naštěstí nemám. Ale na koupák stejně nechodím :D. Nebyla jsem tam už pět let a asi bych tam už nevlezla.
z

Za ty nohy buď ráda, je to hrůza, nechci se vidět, až budu stará :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
14.6.15 22:52
@Lana Lanová píše:
ale máš, chodím tam dohánět zanedbané učivo :lol: a tebe nešlo (minimálně dnes) přehlédnout :mrgreen: ale bohužel ani tak tvému příspěvku nerozumím (stejně jako ty mému pokusu o odlehčení našeho „střetu“),takže dobrou noc a sorry všem za příspěvky, který tady nepatří

Vše vysvětleno po SZ, nebylo to myšleno tak jedovatě, jak to vypadalo. Omlouvám se i tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
14.6.15 23:43
@Kočislava píše:
Vše vysvětleno po SZ, nebylo to myšleno tak jedovatě, jak to vypadalo. Omlouvám se i tady :)

Ano, potvrzuji. Z Kočislavy se nakonec vyklubala fajn férová ženská ;) A Quinn se omlouvám za poslední OT příspěvek :kytka:

Abych tedy nebyla tak mimo téma - po tomto víkendu můžu bez výčitek prohlásit, že NEMÁM RÁDA LÉTO :lol:

• Citovat
  • Upravit
28272
14.6.15 23:54
@Lana Lanová píše:
Ano, potvrzuji. Z Kočislavy se nakonec vyklubala fajn férová ženská ;) A Quinn se omlouvám za poslední OT příspěvek :kytka:Abych tedy nebyla tak mimo téma - po tomto víkendu můžu bez výčitek prohlásit, že NEMÁM RÁDA LÉTO :lol:

Dík :hug: Nejsem taková Jezinka, jak se včera zdálo :oops: :oops: :roll: 8) 8) A ani já NEMÁM RÁDA LÉTO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
15.6.15 18:40
:srdce:

Příspěvek upraven 14.07.15 v 17:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
15.6.15 19:05

@Quinn7 :D Jj, dneska je fajn :). A ta bolest hlavy určitě může být z počasí nebo i tím tlakem, to dobře znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová