Nemáme rádi léto

3075
6.6.15 20:28

Nemáme rádi léto

Ahoj, napadlo mě založit tuhle diskuzi a najít nějakou spřízněnou duši. Takže, najde se tu taky někdo, kdo nesnáší léto? V mém okolí mě nikdo nechápe, tak proto mě zajímá jestli jsem jediná :D. Nejvíc na létě samozřejmě nenávidím vedra. Bydlíme v paneláku, celý den nám sem praží. Teď v půl 9 večer tu mám 26,4 stupnů a vyvětrat nemůžeme, protože venku je pořád víc. Osobně nemám na létu ráda vůbec nic. Koupat se nechodím, na to jsem moc tlustá, neopaluju se, nechci mít rakovinu kůže. Vysedávat někde venku, když je na sluníčku 40 stupňů to vůbec. Léto se v podstatě snažím tak nějak přežít. Najde se tu někdo stejný, nebo jsem vážně jediný exot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3648
6.6.15 20:35

Taj ja leto celkem rada mam, ale jen kdyz je tak max 20 - 25 °C :mrgreen:. Takovahle vedra nesnasim, jsem v nich protivna i sama sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4457
6.6.15 20:36

Jo, moje mamka. Už na jaře řeší, že v létě to zas bude děsný :lol: Nesnáší vedra, nemá ráda koupání… No přesně jak píšeš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
6.6.15 20:37

@Quinn7 Neboj, rozhodně nejsi jediná. Mám to taky tak. Můj chlap je přesný opak, ten miluje když teploty přesáhnou 30tku :roll:
Já mám ráda jaro, když jsou teploty okolo 20°C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polokoule
6.6.15 20:38

Je, jsi stejna jak ja. Nesnasim cerven, cervenec,srpen.Od rijna ozivam, miluju snih a zimu!

• Citovat
  • Upravit
24798
6.6.15 20:38

Takhle v paneláku bych ho nenáviděla taky :mrgreen:

Ale jsme ve starém baráku s tlustými zdmi, tak doma je celkem chládek, venku máme kryté posezení, bazén.
Jsem ještě na mateřské, takže nikam vlastně nemusím…
Celé léto se hrošíme ve vodě, když je moc horko, zalezeme si dovnitř.

Až se budu smažit někde v práci, tak stupeň nenávisti značně vzroste :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
6.6.15 20:40

@Quinn7 no ja mam leto teda rada, ale pritel teda moc ne :-/ nema rad teplo, slunicko, vodu…je mi to lito, ze si leto tak neuzijem jako jini…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009

Koupani me nebavi, nad 30 mi prestava fungovat termoregulace a jsem kozsek od kolapsu, nesnasim grilovani a sezeni venku vecer za tmy se vsi tou haveti, ale ve stinu, kdyz nic nemusim, se zmrzlinou jsem ochotna ho tolerovat :lol:
Hlavne proto, ze odpada vecne oblekani deti, mokre boty, mraz, naledi, to nesnasim vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062

Já normálně léto ráda mám, k vodě chodím, i když jsem tlustá, to mě fakt netankuje. Jsem ráda, když můžu chodit v letních šatech a na boso. Ale letos bych si ty třicítky taky ráda odpustila, maximálně 25 stupňů a lehce pod mrakem by mi bohatě stačilo. Jsem na začátku třetího trimestru, čeká mě celé léto s těhotenským pupkem a už teď mám pocit, že to nedávám. Přes den v podstatě nechodím ven, motá se mi hlava, špatně se mi dýchá, po pár krocích jsem unavená… Takže letos taky léto nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

No co já vídám, tak v mém okolí si většina v létě stěžuje na horko, a v zimě si stěžuje na zimu :lol: já jsem teda opak, horkomil, na plavky jsme tlustá taky, ale horko mi nevadí, vůbec, nesnáším jen zimu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22490

Dobrý večer, mně teplo a horko nevadí v bytě. Taky panelák, okna na jih, v bytě jsem teplotu nikdy neměřila, v bytě se i za tropických veder cítím dobře, přiměřeně. Někdy odložím i oděv.
Dobře mi za teplého, horkého a tropického léta není v práci. A v autobusech, kterými jezdím z práce. Ani během cesty z práce na autobus po chodníku beze stínu, mi není dobře. V tropických dnech jsem úplně vyřízená. Koupat se moc nechodím. Abych odpověděla zakladatelce - léto nesnáším v práci a cestou z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
6.6.15 20:42

Já miluju zimu a Vánoce. Jinak teploty max do 25. Ale teploty jako jsou například dneska kdy jsme měli na sluníčku kolem 40, tak to fakt nééé. Jsem ráda, že nejsem jediná. Upřímně já už od Silvestra řeším, že zase budu trpět v létě :D. V okolí to nechápe nikdo, všichni se s nadšením smaží a je jim jedno, že se potí jak dveře od chlíva:D Naštěstí rodiče to vidí stejně jako já, takže trpíme společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
6.6.15 20:44
@CokeLady píše:
Já mám na létě nejvíc ráda stín a vánek :-D Úplně mě dere ten všeobecný názor podporovaný i médii, že 35°C ve stínu = krásné počasí, kdežto 25°C je ošklivé a zkažené.

Jo přesně tak, když sleduju zprávy a tam říkají bude krásně, 35 ve stínu. Tak se ve mě vzteky vaří krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
6.6.15 20:45
@Quinn7 píše:
Ahoj, napadlo mě založit tuhle diskuzi a najít nějakou spřízněnou duši. Takže, najde se tu taky někdo, kdo nesnáší léto? V mém okolí mě nikdo nechápe, tak proto mě zajímá jestli jsem jediná :D. Nejvíc na létě samozřejmě nenávidím vedra. Bydlíme v paneláku, celý den nám sem praží. Teď v půl 9 večer tu mám 26,4 stupnů a vyvětrat nemůžeme, protože venku je pořád víc. Osobně nemám na létu ráda vůbec nic. Koupat se nechodím, na to jsem moc tlustá, neopaluju se, nechci mít rakovinu kůže. Vysedávat někde venku, když je na sluníčku 40 stupňů to vůbec. Léto se v podstatě snažím tak nějak přežít. Najde se tu někdo stejný, nebo jsem vážně jediný exot?

tak si kupre do oken termo folie:) my mate v podkrovi baraku kolikrat kolem 35 stupnu, kdyz vetram chytre:D leto je fajn, nemusime se tolik oblikat, hlavne to oceni vicenasobne matky :D nemusime topit, venku je plno ovoce…D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
6.6.15 20:46
@Bibi239 píše:
Koupani me nebavi, nad 30 mi prestava fungovat termoregulace a jsem kozsek od kolapsu, nesnasim grilovani a sezeni venku vecer za tmy se vsi tou haveti, ale ve stinu, kdyz nic nemusim, se zmrzlinou jsem ochotna ho tolerovat :lol:
Hlavne proto, ze odpada vecne oblekani deti, mokre boty, mraz, naledi, to nesnasim vic.

Tu havět taky nesnáším. My samozrejmě nemáme sítky do oken, takže když svítíme, nemůžeme větrat. No a teplota vesele soupá. Grilování taky nesnáším, nevím co na tom lidi vidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová