Nemáme televizi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27267
28.9.16 14:28

@Zabatko v zásadě je mi jedno, kdo telku má a kdo ne, ale machrovat o tom, jak nejste stádovití, že nemusíte mít všechno co mají ostatní. Zajisté máš pračku, možná i myčku, auto, elektrický sporák…to všechno většinou ostatní mají.
My televizi máme, ale u nás víceméně jenom večer večerníček a potom se syn kouká na hvězdné války. Já si jí zapínám cíleně, pokud vím, že dávají něco, na co se chci koukat, jinak koukám spíše přes internet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15878
28.9.16 14:36
@Zabatko píše:
Rozdíl je zásadní, protože takto nám TV neotravuje život. PC potřebujeme k živobytí.

Jak se může člověk nechat otravovat neživou věcí :lol: Stačí použít ovladač a vypnout :lol: Jinak tedy mě nevlastnění tv nijak nepřekvapuje, pc s internetem zastoupí tv plnohodnotně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35513
28.9.16 14:45
@Quinn7 píše:
Holky možná divná otázka, ale nenudíte se po večerech bez telky? Já jsem zvyklá se večer vykydnout na gauč k telce a sledovat. Někdy proste na nějaký seriál nebo film na PC nemám chuť.

Nenudim, obvykle mam jeste tolik prace, ze mi telka nechybi. A casto se vykecavam tady. Vlastne si telku poustim pravidelne jen u zehleni a protoze ji mame nejak spojenou s internetem (nerozumim tomu), stejne si poustim veci pres internet. Na porady, ktere zrovna jdou, se vlastne nekoukam vubec.
Telku mame, nemam duvod chlubit se, ze ji stejne nepoustime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.9.16 15:00
@Zabatko píše:
Rozdíl je zásadní, protože takto nám TV neotravuje život. PC potřebujeme k živobytí.

hm, televize většinou mívá čudlík na vypnutí… a tak nemusí otravovat život, když není potřeba… spíš nechápu tu snahu oddělit se od zbytku stáda, co televizi má, a mít počítač s internetem… já bych spíš napsala, že televizi nemám, protože nám stačí počítač a vše, co se dá vidět v televizi, můžu vidět v pc… ale ohánět se antistádovostí mi přijde v takovém případě legrační… když bych už se chtěla od toho komerčního a přetechnizovaného světa odlišit, neměla bych ani TV, ani PC, ani mobil a internet… potom bych si mohla říct, že jsem jiná než zbytek stáda… :D ;)
Znám více rodin, kteří nevlastní televizní přístroj… není to nic divného… na TV se dá dívat i přes počítač, stačí k tomu TV karta… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.9.16 15:06
@kačule.j píše:
A co je to prosim te za image?

jsme jiní, jsme lepší, nemáme televizi? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.9.16 15:11

Taky nemáme už několik let TV, po tom, co se nám rozbila a byli jsme líní ji nechat opravit. Nechybí nám, nežere nám to čas.
Večer se nemudime, buď koukame na PC na seriály, které většinou ani v televizi neběží, já si spíš většinou ctu, uklizim, šiju nebo jdu prostě s dcerou driv spat. Ale televizi nemá spoustu lidí, to fakt nic neznamená a rozhodně nás to nerdi mezi ty „jiné“, protože pro změnu máme díky manželovi doma x pc a tablet a telefony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
28.9.16 15:32

@Regina Hero ja nikoho takového neznám. Nemáme televizi, protože ji proste nevyuzijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6121
28.9.16 15:40

TV nemáme. Ani kvůli stádovitosti, ani neintošíme, zkrátka by nám tady jenom zabírala místo a kočky by ji stejně asi shodily. Koukáme beztak jenom na nějaké zpravodajské pořady na ČT a k tomu nám stačí online vysílání a archiv, seriály a filmy dle libosti stahujeme. Za exotky někdy jsme a jen nám to vcelku šumák, příbuzní si občas postesknou, že u nás nemají tu pořád zapnutou „kulisu“.

Mimochodem jsem si vzpomněla na repliku z Přátel: „Vy nemáte televizi? A kam máte natočený gauč?“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.9.16 15:52
@kačule.j píše:
@Regina Hero ja nikoho takového neznám. Nemáme televizi, protože ji proste nevyuzijeme.

no to beru, ale ty asi nepíšeš, že „Zase prostě nejsme tak nějak stádovití, a co mají ostatní, nemusíme mít my.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.9.16 15:52

Sice televizni pristroj mame, ale neni napojeny na antenu/kabelovku, takze se na TV nedivame. Ono tam pro me stejne nic zajimaveho nebezi. Obcas kdyz jsem na navsteve u mamky, tak chte nechte se na TV koukam… a je to bida!

Ja mam televizi na jeden ucel a sice na ni visi xbox a playstation. Ovsem, nakoik na tohle budu mit cas po narozeni prcka je diskutabilni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
28.9.16 15:59
@Terdul píše:
Chapu dobre, ze kdyz mam televizi, tak se radim do nejakeho stada?

Pokud mas PC tak ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
28.9.16 16:14
@Terdul píše:
Mam. I „chytry“ teefon. Predpokladam, ze jsem ztraceny pripad.
:mrgreen: :palec: ja i pracku a mycku, holt musim mit vse co ostatni ;) ale predpokladam, ze zakl ma valchu a lavor s destovkou. Nechci urazet, ale cele to na me trochu pusobi usmevne - poplacejte mne ponzadech jak jsme dobry ze nemame telku :roll: jaci jsme nekomercni a vyjmecni. Je to jako kolace sledovanosti - pri anketach kazdy kouka na dokumenty na ct2, ale kolac vzdycky ma nova a jeji ordinace, ulice… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56343
28.9.16 16:22
@Bábrdl píše:
Lidi, co nemají TV, podle mé zkušenosti prostě mají velké obrazovky od PC :mrgreen:A nejvtipnější je, když někdo dlouze vypráví, jak nemá televizi, ale v PC má TV kartu :lol:

My taky nemáme televizi. Ne z vlastního rozhodnutí, prostě jsme o ní přišli a během léta ji nepořizovali, protože věčně jsme někde v trapu. Mě vůbec nechyběla Nedívám se na ni vůbec a nekoukám ani na filmy na PC. To už musí být, abych si jednou za měsíc nějaký pustila k žehlení. Po večerech si čtu nebo pracuju :D

Edit - ale pořizovat ji budeme. Ono je přece rozdíl koukat na film na malém displeji noťasu, který se různě leskne a dva se na něj koukají dost nepohodlně nebo na velké obrazovce. A odstřihnout děti úplně od televize v dnešní době mi přijde taky jako ptákovina. Však před tím nemusejí sedět půl dne, ale podle je mnohem lepší naučit je nějakým pravidlům než zakazovat :nevim:

Příspěvek upraven 28.09.16 v 16:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
28.9.16 16:23

@Zabatko Ahoj,nějak nechápu co tě na tom dostalo, snad jste nečekali, že se jí děti nebudou smát a učitelka to taky vyřešila, tím, že je osvobozena…ale možná ji měla místo toho doporučit nějakou literaturu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56343
28.9.16 16:27
@Terdul píše:
Chapu dobre, ze kdyz mam televizi, tak se radim do nejakeho stada?

No jistě, nejsi in :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati