Delší nemocenská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
MarketaR píše:
jakto že má nárok na tříletou variantu?
Protože je zaměstnaná a má tudíž nárok na nemocenské v souvislosti s porodem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale ona skončila zaměstnání teď v červenci ![]()
mag píše:MarketaR píše:Protože je zaměstnaná a má tudíž nárok na nemocenské v souvislosti s porodem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pajuch píše:
ale ona skončila zaměstnání teď v červenci
mag píše:MarketaR píše:Protože je zaměstnaná a má tudíž nárok na nemocenské v souvislosti s porodem.
Tvoje náplň práce je nemocenská, jsi psala, takže má nárok na nemocenské poskytované v souvislosti s porodem?? Podle mě ano, pokud bude na nemocenské až do porodu. A pokud má nárok na nemcenské poskytované v souvislosti s porodem, má nárok na výběr 3 leté varianty pobírání RP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo to má, jen jsem nevěděla že pak v pohodě si může vybrat 3letou proto se ptám no ale už bylo řečeno vše........
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pajuch píše:
Jo to má, jen jsem nevěděla že pak v pohodě si může vybrat 3letou proto se ptám no ale už bylo řečeno vše........
No a tím je to vyřešený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koukám na to jako blázen. Zrovna ji tu mám na kávičce a mám moc poděkovat. Prý byla jako brigádník - ale právní systém nezmá pojem brigádník od 1.1.2011
Myslím že to bude ještě veselé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro zakladatelku: vím, že bývalo, že policisté mají stejnou nemocenskou, jako by pracovali. Ale nevím jistě, jestli to od nového roku nezměnili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vikisha: policista jede pokud je to řešené v tomto zákoně podle služebního zákona a tam to je 3 dny zdarma 4-21 za 100% (platí zaměstnavatel) a pak už od 22dne 60% z vyměřovacího základu a tak to je už stále. To už platí ossz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pajuch: moc děkuju, tak to budu mít zas ještě méně než jsem počítala. Od nového roku nám sebrali 10% z platu ![]()
Prosím tě a jak je to ještě s vyrovnávacím příspěvkem v těhotenství? V práci mi vyhrožujou, že mi vezmou další peníze protože nebudu moct dělat v noci a nemohou mi zabezpečit bezpečný výkon služby. Kolik se vyplňuje papíru a je potřeba podkladů k vyřízení takové žádosti a jak dlouho to trvá? Jsem hrozná co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bdliste na urade-nemocenska
Dobry den, chtel bych se zeptat dobre duse ktera by mi poradila. Musim na nemocenskou(operace )ale mam trvale bydliste na radnici, jak bude probihat kontrola? Trvale jsem hlasen na urade a prebyvam vsude mozne kde prijde kontrolor??Dekuju vsem za odpoved
- Citovat
- Upravit
@Polemizace píše:
Dobry den, chtel bych se zeptat dobre duse ktera by mi poradila. Musim na nemocenskou(operace )ale mam trvale bydliste na radnici, jak bude probihat kontrola? Trvale jsem hlasen na urade a prebyvam vsude mozne kde prijde kontrolor??Dekuju vsem za odpoved
Lékař co bude neschopenku vyřizovat se bude ptát na místo pobytu v době nemoci. Je jedno, kde je trvalý pobyt hlášený, ale co je nahlášeno jako místo pobytu v době nemoci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A dalsi otazka kdyz budu mit nemoceskou …muze mi zni vzit cast exekutor???
- Citovat
- Upravit
@Polemizace píše:
A dalsi otazka kdyz budu mit nemoceskou …muze mi zni vzit cast exekutor???
Ano, pokud ji budeš mít vyšší než tu nezabavitelnou částku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit