Nemocenská a neomezené vycházky, kontrola

Anonymní
7.6.11 08:14

Nemocenská a neomezené vycházky,kontrola

Ahoj holky vím,že diskuzí je tady snad milion,ale přesto bych se opět chtěla zeptat.

Jsem na neschopence - těhotenství x rizikové pracoviště (diagnozu na neschopence,na mém díle uvedenou nemám)vycházky mám neomezené…ale přesto mi hlavou vrtá kontrola. Je to u nás trošku složité s vchodem (starý panelák a opravy zvonku .....nido se do nich nemá,rsktive to nikdo,ale nikdo neřeší)…o co jde…nefunguje nám zvonek a ke schránkám se kontrola nemá šanci dostat, protože vchodové dveře jsou na kouli a schránky máme až ve vchodě (za dveřmi) - tudíž když mě nezastihnou,kde nechají lístek?Musí až ke mě do patra nebo stačí když vyzkouší zvonek dole?Mohou lístek o nezastižení nalepit na vchodové dveře - když nemají přístup do schránky? Pokud nezareaguju na lístek (nebude ve schránce,někdo ten nalepený odtrhne a nepředá mi jej (i takhle to tady chodí :(…zasílají dopis,jenže to je taky problém,pošťáci na nás absolutně smolí - nějaké oznámení o dopisu či balících na poště?Neexistuje,proč taky? :(.....holky jak by jste to řešily?Setkaly jste se s tím některá? Omlouvám se za anonym,ale je možnost,že sem chodí kolegyně práce…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
7.6.11 08:18

Když máš neomezené vycházky, tak proč by ti měla chodit kontrola???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.11 08:24
lyrica píše:
Když máš neomezené vycházky, tak proč by ti měla chodit kontrola???

Protože chodí náhodně nebo na žádost zaměstnavatele a na to jaké má člověk na neschopence vycházky se nedívají…stačí aby někdo vyjádřil podezdření…u některých osob kolegyň v práci bych se nedivila,kdyby to udělaly pro zábavu :(…i když jsem doma,protože je mi často a hodně nevolno…

• Citovat
  • Upravit
41882
7.6.11 08:27

Ale když máš vycházky neomezěně, tak je úplně jedno, že tě nenajdou doma, to bych neřešila, být na tvym místě, nikdo ti nemůže nic, když máš ty vycházky neomezený.. :nevim:
A na to jaké máš vycházky se dívají stoprocentně! To ti někdo asi nakecal nějakou blbost, ty vycházky máš schválené, neřeš to vůbec!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
7.6.11 08:31
lyrica píše:
Ale když máš vycházky neomezěně, tak je úplně jedno, že tě nenajdou doma, to bych neřešila, být na tvym místě, nikdo ti nemůže nic, když máš ty vycházky neomezený.. :nevim:
A na to jaké máš vycházky se dívají stoprocentně! To ti někdo asi nakecal nějakou blbost, ty vycházky máš schválené, neřeš to vůbec!!

Informace jsou z portálu ossz.

Příspěvek upraven 07.06.11 v 08:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.6.11 08:33

Ne, je to fakt blbost, když máš vycházky neomezený, tak po tobě nemůžou chtít aby jsi byla doma, nikdo ti prostě na kontrolu ani tím pádem přijít nemůže, protože proč by to dělal, když si můžeš dělat co chceš? Co by jako kontroloval?? Ta kontrola je jen o tom, jestli ty vycházky dodržuješ, já mám třeba neschopenku ze stejného důvodu jako ty, vycházky od 10.00-18.00, tak mi jednou přišla kontrola v 9.00, jinak nemají nárok tě kontrolovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.6.11 08:34

Jo a nelámej si s tím hlavu, je to fakt blbost :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.11 08:36
lyrica píše:
Ne, je to fakt blbost, když máš vycházky neomezený, tak po tobě nemůžou chtít aby jsi byla doma, nikdo ti prostě na kontrolu ani tím pádem přijít nemůže, protože proč by to dělal, když si můžeš dělat co chceš? Co by jako kontroloval?? Ta kontrola je jen o tom, jestli ty vycházky dodržuješ, já mám třeba neschopenku ze stejného důvodu jako ty, vycházky od 10.00-18.00, tak mi jednou přišla kontrola v 9.00, jinak nemají nárok tě kontrolovat..

Fakt?
No jo to bych nebyla já :)
Ono člověk asi nesmí moc číst,nedělá to dobrotu :)

• Citovat
  • Upravit
41882
7.6.11 08:39

V klidu užívej těhulkování a nelam si s tím už dál hlavu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
7.6.11 08:41

Ano, pokud máš vycházky neomezené, můžeš jet klidně na dovolenou a nikdo nemůže říct ani popel :palec: :kytka: závidím, i když na ty svoje 8-18hod si nestěžuju, mohlo to být i horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.11 08:47
Kristanka píše:
Ano, pokud máš vycházky neomezené, můžeš jet klidně na dovolenou a nikdo nemůže říct ani popel :palec: :kytka: závidím, i když na ty svoje 8-18hod si nestěžuju, mohlo to být i horší :mrgreen:

To já se úplně divím,že je tady máte některé tak šíleně omezené…některé těhulky je mají jen 4 hodiny denně…a přitom zrovna ty 4h denně prozvrací :(

• Citovat
  • Upravit
41882
7.6.11 08:48

No taky mi to nejde do hlavy, proč prostě v těhu nedají neomezené všem..Já jsem doma čistě jen proto, že moje práce není v těhu vhodná..Neřeknu, když jsi na riziku, kvůli zdravíčku tebe, nebo mimíska..tak máš stejně odpočívat, ale takhle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
7.6.11 08:50

Lyri a tobě přišla kontrola???? 8-o já jsem teda doufala, že kontroly moc nechodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.11 08:58
lyrica píše:
No taky mi to nejde do hlavy, proč prostě v těhu nedají neomezené všem..Já jsem doma čistě jen proto, že moje práce není v těhu vhodná..Neřeknu, když jsi na riziku, kvůli zdravíčku tebe, nebo mimíska..tak máš stejně odpočívat, ale takhle..

I při rizikovém (zdraví maminky nebo mimiska) se docela divím,že jsou tak omezené.Taková maminka přeci ví co si může dovolit a co ne,zbytečně se nikdo sám od sebe ohrožovat nebude…

• Citovat
  • Upravit
208
7.6.11 08:58

Ahoj. Ja jsem mela take neomezenou neschopenku a nikdy kontrola neprisla. Take nema proc. Neni zadne casove omezeni. Takze jsem jezdila k rodicum nebo na chaloupku i na cely tyden. Bylo to super a hlavne si to uzivejte. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí