Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lze. Ascorutin je v podstatě jen doplněk - obsahuje vitamin C a rutin. Pomáhá zlelpšit stavbu cévní stěny.
Ano,můžeš to brát úplně v klidu,já mám to samé,do 9tt jsem brala ascorutin protože jsem několikrát krvácela,a clexane si píchám od 5tt až do šesti nedělí
Picham si kazdy den injekci 0,4. Zacinam teprve sesty tyden a k doktorovi jdu az pristi tyden. Jenze jsem zacala trochu spinit, tak premyslim, ze bych si zobla ten ascorutin. Spineni s tim clexanem je asi pomerne caste, ze? Doufam, ze se to nezhorsi a ze pristi tyden budeme mit
. Uz mam za sebou jedno zamlkle tehu, tak jsem trosku vystresla tehule ![]()
Anonymní píše:
Picham si kazdy den injekci 0,4. Zacinam teprve sesty tyden a k doktorovi jdu az pristi tyden. Jenze jsem zacala trochu spinit, tak premyslim, ze bych si zobla ten ascorutin. Spineni s tim clexanem je asi pomerne caste, ze? Doufam, ze se to nezhorsi a ze pristi tyden budeme mit. Uz mam za sebou jedno zamlkle tehu, tak jsem trosku vystresla tehule
Anonymní píše:
Spineni s tim clexanem je asi pomerne caste, ze?
Já myslím, že to není Clexanem. Špinění v těhotenství je poměrně časté samo od sebe.
Ahoj,
nevite prosim nekdo, zda se muze soucasne brat Ascorutin a pichat si injekce Clexanu (kvuli MTHFR)?
Nemuzu na internetu nikde najit, zda lze tyto dva leky kombinovat.
Moc dekuji.