Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám jen dotaz, kdy se asi tak zajímat o předporodní kurz? Musí se nějak dřív dopředu? Mě se to mírně komplikuje s bydlištěm.
Zatím jsem v Brně, ovšem během léta se zřejmě budu stěhovat do OLomouce. Můžete mě tam nějaký doporučit?
Navíc si nedokáži představit, že někdy kolem pateho měsice budu i měnit vlastně lékařku. Tu co zrovna mám zde v Brně, tak s ní jsem velmi spokojená. Má v ordinaci i UTZ, což ta předchozí neměla a tak nemohla ani zjistit, že mám něco na vaječníkach:-( a hlavně velmi příjemná.
Jak probíhá přechod od jednoho lékaře k druhému?
Prosím, nevíte o nějaké dobré doktorce v OLomouci? Raději bych ženu.
Ještě poslední ..jsem ve 12tt a děsně mě svědí pitomé bradavky. No, tak si je třu :-/. Mám už i koupený krém Pathenol /ntak nějak je ten nazev/ na bradavky, hjo.
Díky, jana
Ahoj, zkus G-centrum v Olomouci, je tam nekolik lekaru, myslim ze z toho 2 zeny, a pokud vim porad prijimaji nove pacientky. Jsou moderne vybaveni, prijemni, akorat nekdy je tam trochu frmol. Ja jsem tam moc spokojena. Co se tyce predporodnich kurzu v Ol neporadim, ja jsem byla v Prerove. At se dari tobe i miminku.
Já chodila na předporodní kurz do Pomadolu, tam stačilo kolem toho 20 tého týdne zavolat a oni už Ti řekli, kdy přijít. Ještě pořádá kurzy Ivana Pavlíková a myslím, že taky stačí předtím ji zavolat a zamluvit si to. Jeslti myslíš kurz přímo v porodnici, tak to nevím, tam jsem nebyla.
Jako gynekologii Ti můžu jen a jen doporučit g-centrum http://www.g-centrum.cz/
V každé ordinaci je i ultrazvuk. Jsou tam i doktoři i doktorky, můžeš si vybrat
Jsem tam moc spokojená.
ahoj, já chodila na kurz pí Pavlíkové - www.ivanapavlikova.cz, z dr.můžu doporučit dr.Humlovou z G-centra!
ahojky,ja chodim do G-centra,je tam vic doktoru,ruzne se zastupuji kdyz je potreba,kazdy u nich ma svuj utz,je to tam hodne profesionalni,moderni a dokrori kapacity…maji tam i dve dokrorky,jedna je mladsi,druha starsi…sidlo maji na hlavnim Olomoucekm na mesti,takze je to po ruce…
a jak to probiha?jednoduse,prijdes za doktorem ktereho chce,reknes jmeno a adresu sveho byvaleho mudra a on si necha poslat dokumentaci,neni s tim zadny problem…
tady je odkaz,mrkni na lekare,maji tam fotky a i profesni zivotopisy
jinak predporodni kurz se obvolava tak kolem 20tydne a s mistem neni problem,stejne se chodi mezi 20-30tydnem nejcasteji,takze se neboooj
jooo a predporodni kurz,ja byla ve Fakultce na jednorazovym,chtela jsem s pritelem,tak jednorazovy nam vyhovoval casove perfektne
Za mě také G-centrum v každé ordinaci UTZ,a suprové jednání i když je frmol stojí to za to..a ten krém určitě myslíš Bepanthen viď ten je na bradavky co já vím od známých jeden z nejlepších tak jsi dobře zvolila..Jinak s kurzem neporadím mě se nikam nechtělo,né že bych to odsuzovala to určitě ne,ale zvládla jsem vše i bez kurzu ![]()
Děkuji a ještě jedou pls, nevíte co na ty bradavky. Aji me tak mokvají
a bolí.
děkuji
j
Tak na kurzy jsem nechodila v min. těhu ani ted, ale z dr. v Olomouci také doporučuji G-Centrum. Holky mi tady poradili a já jsem velice spokojená. Je tam hodně dr a i dr. a jsou super. Já se teda nestěhovala, ale s mým býv. gyndr. se to opravdu nedá srovnat je to 100 a 1. Pěkné prostředí, nové vybavení a ochota a jednání lékařů a personálu, byla jsem v šoku ale příjemném ![]()
janashka píše:
Děkuji a ještě jedou pls, nevíte co na ty bradavky. Aji me tak mokvajía bolí.
děkuji
j
No to už není moc dobré
já bych šla na radu ke gyn. ať t nepodceníš,může to být mlezivo mě se také tvořilo cca od 17tt ale nebolelo t,být tebou jdu k dr.
Ahoj.Chodím do G-Centra a jsem naprosto spokojená, moderní vybavení super přístup doktorů.Však mrkni na jejich stránky.
andrejka87 píše:janashka píše:No to už není moc dobré
děkuji
jjá bych šla na radu ke gyn. ať t nepodceníš,může to být mlezivo mě se také tvořilo cca od 17tt ale nebolelo t,být tebou jdu k dr.
k MUdr. jdu az 23. června. Ke kožní příští týden, nevím ovšem jestli mě s tím poradí. Desne me svedi, praskaji a z tech ranek me tece malinko vodicky? nevim. Ale jen malinko, podprsenky mam od toho spinave. ![]()
TA VODICKA BY MELO BYT MLEZIVO-TO JE NORMALNI,NEBOJ…JINAK TEN ZBYTEK PROBLEMU NEZNAM,TAK SNAD TI NEKDO PORADI A NEBO OBJEDNAT SE K MUDR DRIV
janashka píše:andrejka87 píše:k MUdr. jdu az 23. června. Ke kožní příští týden, nevím ovšem jestli mě s tím poradí. Desne me svedi, praskaji a z tech ranek me tece malinko vodicky? nevim. Ale jen malinko, podprsenky mam od toho spinave.janashka píše:No to už není moc dobré
děkuji
jjá bych šla na radu ke gyn. ať t nepodceníš,může to být mlezivo mě se také tvořilo cca od 17tt ale nebolelo t,být tebou jdu k dr.
kožní ti neporadí.když to bolí běž k doktorovi ![]()