Nemocenský lístek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17675
16.3.15 17:13

Ano, oba dáš zaměstnavateli, vyplněné ihned. Pokud bys marodila přes přelom měsíce, musíš si na konci každého měsíce ještě k lékaři pro „lístek na peníze“ (potvrzení o nemoci),a ten se také odevzdává zaměstnavateli, do 5ti pracovních dnů nového měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
16.3.15 17:15
@Zuzaa píše:
Ano, oba dáš zaměstnavateli, vyplněné ihned. Pokud bys marodila přes přelom měsíce, musíš si na konci každého měsíce ještě k lékaři pro „lístek na peníze“ (potvrzení o nemoci),a ten se také odevzdává zaměstnavateli, do 5ti pracovních dnů nového měsíce.

Takže ten růžový vyplním hnedka a dám jim ho… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65223
16.3.15 17:28

@Zuzaa Manžel dostal jen 3 lístky, jeden pro sebe, druhý pro zaměsnavatele. To ten třetí dostane za těch 14 dní? Vůbec s tím nemáme zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
16.3.15 17:30
@vokishka píše:
@Zuzaa Manžel dostal jen 3 lístky, jeden pro sebe, druhý pro zaměsnavatele. To ten třetí dostane za těch 14 dní? Vůbec s tím nemáme zkušenosti.

já mám rovněž tři, bližší info jsem našel ZDE ,ale stále nerozumím tomu kdy mám dát ten růžový, z toho chápu až po 14 dnech trvání… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65223
16.3.15 17:38

@Bjustřík Blbě jsem to napsala, dostal 2 lístky. Teď tam volal, tak příští týden dostane nějaké další 2. To je tak strašně komplikované. Zajímalo by mě, jak to řeší chudák, který leží v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
16.3.15 17:41
@vokishka píše:
@Bjustřík Blbě jsem to napsala, dostal 2 lístky. Teď tam volal, tak příští týden dostane nějaké další 2. To je tak strašně komplikované. Zajímalo by mě, jak to řeší chudák, který leží v nemocnici.

to zamená že určitě dostal ten modrý a žlutý pruh a ten růžový mu dají. Já mám všechny tři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65223
16.3.15 17:47

@Bjustřík jo a ještě jeden k tomu. To tam někam se potom napíše číslo konta pro sociálku nebo jim dá konto zaměstnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
16.3.15 17:49
@vokishka píše:
@Bjustřík jo a ještě jeden k tomu. To tam někam se potom napíše číslo konta pro sociálku nebo jim dá konto zaměstnavatel.

to je mi jasné, jen stále nechápu KDY ho mám dát ten lístek do práce…,zda hned či za 14 dní… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65223
16.3.15 17:51

@Bjustřík Já tam zapomněla napsat otazník, jako jestli to vypisuje manžel nebo podnik. Jinak manžel si to vyzvedne 8. den nemoci a rovnou to odnese do práce. Snad si to od něj vezmou a vyřídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
16.3.15 17:57

Tak nevím..,zkusím se zeptat v práci…,jak to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
16.3.15 18:32

@Bjustřík veškeré údaje vyplnit a dát hned. Pokud bude PN trvat déle jak 14 dní - tenhle díl zaměstnavatel pošle spolu s přílohou k žádosti o nemocenské (přílohu zpracuje zaměstnavatel) na sociálku. Pokud méně, zůstane u zaměstnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
16.3.15 18:33
@Nirrti píše:
@Bjustřík veškeré údaje vyplnit a dát hned. Pokud bude PN trvat déle jak 14 dní - tenhle díl zaměstnavatel pošle spolu s přílohou k žádosti o nemocenské (přílohu zpracuje zaměstnavatel) na sociálku. Pokud méně, zůstane u zaměstnavatele.

přesne tak, dnes jsem to řesila taky a dala jsem do práce oba, účetní mě ujistila že si s tím poradí sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
16.3.15 19:24

Všecko vypsat, podepsat, odevzdat. Zaměstnavatel uz si s tim udělá pořádek. Číslo konta taky vypsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
16.3.15 19:27

Odevzdej to v práci hned a lístky na peníze můžeš dat zrovna na socialku mas jistotu ze dostaneš penizky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
16.3.15 21:08

Moc děkuji za poslední 4 příspěvky.. :D :mavam: :potlesk: -Zuzaa, stáťáva, trckaludmila22,Nirrti :),stručné jasné odpovědi-hned zítra dávám OBA kusy neschopenky do práce.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat