Nemocenský lístek

51
1.5.10 11:54

Nemocenský lístek

Dobrý den, chtěla bych poradit, zapoměla jsem odnést nemocensý lístek do konce měsíce 30.4., co se stane když ho tam odnesu až v pondělí 3.5.? Poraďte mi co mám udělat, jestli je to velký problém a jestli dostanu tento měsíc peníze? Na nemocenské jsem od února. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
1.5.10 12:03

Já ho taky přinesla do zaměstnání několikrát pozdě, dejme tomu do 10.dne v měsíci…a vždycky to bylo v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.5.10 12:33

Záleží na tom, kdo vám „dělá“ peníze, jak to potřebuje. V nejhorším ty peníze dostaneš o měsíc později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
1.5.10 12:42

Pokud si na nemocenské od února, tak už peníze neposílá zaměstnavatel, ale sociálka, takže se stane to, že se lístek na peníze dostane později na sociálku, i když možná vlastně stejně, i kdybys ho přinesla v pátek, tak ho tam účetní bude posílat pravděpodobně až v pondělí…
Takže buď ti přijdou peníze úplně stejně nebo o něco později, podle toho, do kterého výplatního termínu to sociálka zpracuje, většinou mají 2-3 za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
1.5.10 14:22

pokud jsi už dýl na nemocenské ,tak ti peníze dojdou, to by neměl být problém ,stejně tě vyplácí sociálka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
1.5.10 17:20

Pjeťa: fakt záleží, kdy vaše účetní řeší měsíční „uzávěrku“. Pokud by hrozilo měsíční zpoždění (že třeba účetní vše k 30.4. vyřídila), stačí do práce donést kopii a originál odevzdat na sociálce, pod kterou právě zaměstnavatel spadá, aby ti ty peníze za duben v květnu poslali.
Ale myslím, že když to do práce doneseš 3.5., bude ok a účetní tvůj papír na peníze vyřídí v rámci dubna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
1.5.10 18:52

Ahoj,já jsem taky na neschopence a první měsíc mi učetní zdržela odeslání lístku na peníze.Tak jsem si volala přímo na sociálku a tam mi řekli že je jedno kdy se lístek podá že peníze už vyplácí v průběhu celého měsíce.Teď si ho vozím přímo tam nebo jim ho doporučeně pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
2.5.10 15:12

Ahoj sem natom stejně.Zapomněla sem ho odnest.Ni se ale neděje protože to posílají na víc částí.V nejhorším přípedě to dostanem později zaplacené.Sem taky od unora doma a ty almužny sou nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
3.5.10 15:10

Ahoj,
pravděpodobně se nic neděje, já sem doma už dýl a většinou se do konce měsíce netrefím,ale když je to do konce měsíce,tak mi nemocenské příjde kolem 10. dne v novém měsíci a když ho přinesu začátkem měsíce,tak mi peníze chodí až kolem 17. dne v měsíci. Myslím si,že je to jedno…ještě se mi nestalo,že by mi nic nedali :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.3.11 16:56

nemocenský lístek

Dobrý den
Mám takový problém.Šel jsem na opraci,a v nemocnici mi dali nemocenský lístek,ale je tam špatně uveden můj zaměstnavatel (starý název).Všiml jsem si toho za dva dny.Kdo mi vyplní nový nemocenský lístek?Nebo dá se to nějakým způsobem opravit?Dále bych se rád zeptal co musím vyplnit na nemocenském lístku (jaké díly),a odevzdat zaměstnavateli.Poradí mi prosím někdo?

Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
6.3.11 17:04

Ty ho urcite neopravuj! novy by ti mohla prepsat tvoje obvodni doktorka nebo doktor a ty dily zluty, kde jsou napsany vychazky je tvuj a ty dva dily jsou do prace tedy podle toho jestli budes marodit dele nez 14dni..takhle to mam tedy ja … A stim listkem na penize ja treba ho musim do prace odnest do 3 dne jinak kdyz ho prinesu dele ten mesic mi nic neprijde az ten dalsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.3.11 17:08

jenže svého doktora mám na Moravě :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
6.3.11 17:10

tak jdi zpatky do nemocnice, at napisou jiny ten musis odevzdat a sam si to neprepisuj to udelal kamarad a socialka ho kontaktovala a vse se hrozne protahlo.. a jak dlouho budes marodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.3.11 17:13

Já nevím.Šel jsme na operaci s křeč.žíly.Vlastně měl bych jít na kontrolu 17.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
6.3.11 17:18

tak s tim se tak marodi mesic mozna ani to ne si myslim.. toho sedmnacteho urcite pujdes na vyndavani stehu vid???, tak neschopenku mas napsanou od nich z nemocnice, tak tam ti daji i novy listek na penize, tak si tam zitra dojdi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat