Nemocenský lístek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.9.15 17:55

nemocenská

Ahoj,,chtěla jsem se zeptat,,jsem na nemocenský poprvé,,a zapomněla jsem vypsat jak mě má chodit nemocenská jestli na účet nebo složenou,,,neví někdo jestli mě to dojde složenkou automaticky? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.15 20:22

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.15 12:04

nemocenská

Zdravím, mám dotaz ohledně nemocenský,,,dokdy zaměstnavatel musí vyplatit 14 dní nemocenský? jsem na nemocenský od 31.8,,,a stále se k tomu nemá :nevim: děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
30.9.15 12:09
@mautinka89 píše:
Zdravím, mám dotaz ohledně nemocenský,,,dokdy zaměstnavatel musí vyplatit 14 dní nemocenský? jsem na nemocenský od 31.8,,,a stále se k tomu nemá :nevim: děkuji za odpověd

Podle mě ti to přijde až ve vyplatnim termínu za září. První tři dny jsou zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
30.9.15 12:11

Podle toho jaký máte výplatní termín. Tedy nyní v říjnu, kdy se vyplácí mzda za září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.15 12:17

Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 13:13

Zdravím, zaměstnavatel mně neposlal na OSSZ čtvrtý díl nemocenský, tak mám od lékaře napsaný náhradní hlášení čtvrtého dílu který si tam mám poslat sama, ale nikde tady není napsaný jakým způsobem bude nemocenská vyplacena, zda na účet nebo složenkou kam to mám napsat? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
13.12.16 08:24

Nemocenska z nemocnice a kam dal?

Jsem hospotalizovana v nemocnici na gyn. oddeleni takze muj osetrujici lekar by mel byt potom gynekolog. Mam nemocensky listek(modry)ktery mi vypsala nemocnice vzit nejdrive ke gynekologovi a potom do prace? Jsem vlastne na nemocenske prvne, vzdy jsem to vyresila dovolenou, tak si vubec nevim rady. Na nemocenske budu do pristiho patku at se dam dokupy, talze by mel nemocenskou vyplacet jen zamestnavatel.
Dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
13.12.16 08:57

@saphire nemocenskou máš z nemocnice, modrý a červený lístek pošli zaměstnavateli, klidně poštou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
13.12.16 09:18

@matkabagristy cerveny nemam, jen modry, tak si s tim nevim rady jestli s tim modrym mam jeste nekam jinam jit aby mi na zaklade toho vypsali ten cerveny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
13.12.16 09:22

@saphire tak se zeptej v nemocnici. Já minulý týden byla v nemocnici na ambulanci, dostala jsem všechny tři lístky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
13.12.16 18:53
@matkabagristy píše:
@saphire nemocenskou máš z nemocnice, modrý a červený lístek pošli zaměstnavateli, klidně poštou
Červený se dává až po 14 dnech… takže pokud bude neschopenka kratší, tak ho nedostane, ale dostane rovnou ten ukončovací (on je tedy myslím taky červený, ale jiný).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
13.12.16 18:59

@matkabagristy ano,uz mi ted pri propusteni dali k modremu listku zluty a dva ruzove. S modrym vim ze do prace a ostatni se poptam pro jistotu u dr.ke ktere jdu stejne nejdriv, tak mi snad rekne.
Jinak je to II.dil až V.dil.
Ad1: Co tak ctu tak ale asi do prace modry a pri ukonceni zluty a ruzovy jen v pripade kdy bych zustala na nemocenske dele nez 14.dni ;)
Kazdopadne dekuji za prispevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
13.12.16 19:03

@saphire Ne, při ukončení je ten V. díl… ten žlutý je pro tebe, ale oba růžové dej stejně doktorce, protože ona ti je bude muset potvrdit, ať už ten IV pokud bude neschopenka trvat, tak ten V, pokud skončí dříve jak za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
13.12.16 19:08

@j.a.n.i1 aha,vubec se v tom nevyznam, děkuji. Je fakt že na žlutém i modrém je razitko ustavni osetrovani coz dnesnim dnem skoncilo..tak asi fakt ty ruzove budu mit :nevim: achjo achjo, na to aby mel clovek skolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat