Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
prosím, nemáte někdo zkušenost se slabými nehtíky na nožkách a navíc vypadají jako popraskané nebo poškrábané, jsou na nich takové mapy. Může to být špatnou výživou? Nebo suchou kůží?
Moc děkuji za odpovědi.
Asi neporadim, nikdy jsem se nad tim nepozastavovala, ale nejmladsi dcera ma uplne stejne. Do 2r odmitala cokoliv mlecneho, nevim, zda to muze souviset, ted uz mlecne ji a nehty stale stejne…
Děkuji za reakci. Já stále kojím a mléčné výrobky taky jíme, tak tím to myslím nebude. Kamarádka mi napsala, že si myslí, že má hodně suchá lůžka.
Děkuji za reakci. Já stále kojím a mléčné výrobky taky jíme, tak tím to myslím nebude. Kamarádka mi napsala, že si myslí, že má hodně suchá lůžka.
Tak takové nehtík měl syn jako malý také, i se mu dost lámaly a zatrhávaly..nevím přesně kdy, ale časem jak rostl se mu to upravilo, a teď v 6 letech má nehty úplně normální..také jsem to řešila a vlastně na nic nepřišla..🙂dcera (18m) má teď nehtíky to samé dle fotek, ale už mě to neznepokojuje, předpokládám, že z toho také vyroste..🙂