Nemocnice - narušený spolupacient...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
14.1.21 19:18

@nikive Promiňte, ale podle mě porovnáváte neporovnatelné. Holka, která krade panenky versus chlap, co se chce s Vámi oběsit… Zrovna k němu bych se zády vážně radši neotáčela :). Každopádně drama ukončeno se šťastným koncem pro nás a ještě lepší to bude, až bude z té nemocnice doma… Pěkný večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15153
14.1.21 19:20
@Hanka Adamov píše:
Děkuji všem za reakce, teď volal přítel, dali ho na jiné oddělení. Pán je opravdu problematický, takže bude na pokoji sám.

To je dobře. Taky bych nechtěla ležet na pokoji s nějakým blaznem. To bych se bála i usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76602
14.1.21 19:25

@Hanka Adamov tak to je fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
14.1.21 20:18
@nikive píše:
@PeBa12 nedelejte z toho tragedii.
Kdyz jsem lezela jako dite v nemocnici meli jsme tam psychicky nemocnou holku, plivala po dverich, kradla nam panenky. Kdyz se k ni clovek choval slusne anebo si ji nevsimal, byla v pohode. Obcas ji popadl ten jeji amok. Sestra stejne nic nezmohla. Chlap, pokud neni babovka, tak to vydrzi.

Však je nedělám žádnou tragedii. Mě je to upřímně jedno. Jen nabízím slečně řešení když je to tak trápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
14.1.21 20:19
@mroe píše:
A co to vyresi, kdyz nemaji misto?

Evidentně to místo mají :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
14.1.21 20:35
@PeBa12 píše:
Evidentně to místo mají :jazyk:

Ale nemeli. To uz by tam lezel rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
14.1.21 21:53
@mroe píše:
Ale nemeli. To uz by tam lezel rovnou.

Jo takže kvůli němu nějakého pacienta šoupli z balkónu aby to místo udělali? Nebo co tím chceš říct? :lol: Místo měli, jen na jiném oddělení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
14.1.21 21:56
@PeBa12 píše:
Jo takže kvůli němu nějakého pacienta šoupli z balkónu aby to místo udělali? Nebo co tím chceš říct? :lol: Místo měli, jen na jiném oddělení ;)

No, zjevne nebyla potreba nahanet primare ani strkat nikoho z balkonu. Ale kdyby to misto realne meli hned, tak jo tam nedali, jak je videt, ze neni normalni, vedeli, jen to do te doby nemohli vyresit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
14.1.21 22:34

Já bych se taky ozvala, v nemocnici se má člověk uzdravit a být co nejrychleji doma, což možná nebezpečný spolupacient opravdu neulehčuje. Myslím, že to došlo i sestřičkam. Třeba ho fakt soupli jen k někomu, komu to vůbec nevadí nebo je na tom zdravotně špatně, že moc nevnímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
14.1.21 22:44

Upřímně já si myslím, že sestřičkám, které věděly, že půjdou za chvíli domů, se to nechtělo řešit. Nemám jim to za zlé, místo na oddělení opravdu není. Přítel počkal, až se vyměnily směny a v klidu s nimi pak řešil, jak to na pokoji vypadá a co dotyčný dělá a říká. Potom to vyřešili tak, že mého přítele přemístili na jiné oddělení. Problémový pacient zůstal sám na původním místě. Standardně se pacienti kvůli vymyšleným požadavkům na jiné oddělení nestěhují, takže personál zřejmě ví, že to není ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.21 05:05
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
2424
15.1.21 09:34
@mroe píše:
No, zjevne nebyla potreba nahanet primare ani strkat nikoho z balkonu. Ale kdyby to misto realne meli hned, tak jo tam nedali, jak je videt, ze neni normalni, vedeli, jen to do te doby nemohli vyresit jinak.

Hele vůbec nechápu proč do mě jedeš každopádně my dvě tu můžeme filozofovat do letošních Vánoc, ale stejně se k ničemu nedobereme :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
15.1.21 09:43
@PeBa12 píše:
Hele vůbec nechápu proč do mě jedeš každopádně my dvě tu můžeme filozofovat do letošních Vánoc, ale stejně se k ničemu nedobereme :jazyk:

Nelibi se mi, ze si myslis, ze necemu pomuze, kdyz místo normalni slusne domluvy budou vsichni se vsim litat za primářem. On to místo jiste nikde shanet nebude. Ale nekteri mají pocit, ze vsichni na všechno kaslou a rovnou si stěžovat je nejlepší cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.1.21 10:03
@Hanka Adamov píše:
Upřímně já si myslím, že sestřičkám, které věděly, že půjdou za chvíli domů, se to nechtělo řešit. Nemám jim to za zlé, místo na oddělení opravdu není. Přítel počkal, až se vyměnily směny a v klidu s nimi pak řešil, jak to na pokoji vypadá a co dotyčný dělá a říká. Potom to vyřešili tak, že mého přítele přemístili na jiné oddělení. Problémový pacient zůstal sám na původním místě. Standardně se pacienti kvůli vymyšleným požadavkům na jiné oddělení nestěhují, takže personál zřejmě ví, že to není ok.

Já bych se bála být s někým takovým na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
15.1.21 10:22
@mroe píše:
Nelibi se mi, ze si myslis, ze necemu pomuze, kdyz místo normalni slusne domluvy budou vsichni se vsim litat za primářem. On to místo jiste nikde shanet nebude. Ale nekteri mají pocit, ze vsichni na všechno kaslou a rovnou si stěžovat je nejlepší cesta.

Asi mi jen jedno co si myslíš, že jsem napsala když sis z toho vzala jen co si chtěla. Takže tě ušetříme nervů a času a už na mě reagovat nemusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová