Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Slušně jsi se zeptala a místo věcných odpovědí, jak by se dala podobná situace řešit, se ti dostalo urážek a zesměšňování. Typické chování uživatelek tohoto serveru. Neříkám, že všech. Jsou tu i slušní lidé, ale bohužel poskrovnu.
Přesně tak, naprostý souhlas. A já si i myslim, že zakladatelka možná neřekla úplnou pravdu a vymyslela si svoje řešení, aby už nemusela číst jízlivé komentáře. No ani se nedivím. Kolikrát nad tím zůstává rozum stát, co některý ženský napíšou a jak jsou zlý
Smutný noo.
@Anonymní píše:
Přesně tak, naprostý souhlas. A já si i myslim, že zakladatelka možná neřekla úplnou pravdu a vymyslela si svoje řešení, aby už nemusela číst jízlivé komentáře. No ani se nedivím. Kolikrát nad tím zůstává rozum stát, co některý ženský napíšou a jak jsou zlýSmutný noo.
Tak to je super, ze jste nas, vy dve anonymni, tak sepsuly…. kdyz se někdo stydi za svůj názor, ma to nejakou vahu? MMCH, zakladatelcin partner to v klidu vyresil domluvou, tak jak to udela každý normalni clovek… co si na tom musela zakladatelka vymyslet?
@mroe píše:
Tak to je super, ze jste nas, vy dve anonymni, tak sepsuly…. kdyz se někdo stydi za svůj názor, ma to nejakou vahu? MMCH, zakladatelcin partner to v klidu vyresil domluvou, tak jak to udela každý normalni clovek… co si na tom musela zakladatelka vymyslet?
Myslela jsem tím vymyšlením to, že se to možná ještě ani nevyřešilo a proto zakladatelka řekla že ano, aby tady ukončila tu debatu, kdy do ní pár jedinců rylo.. Prostě některý komentáře nechtěla číst, jen tak to bylo myšlený, tak napsala, že už je přítel jinde. Nikdo konkrétně tebe nesepsul. No a co se anonymu týče, tak nikdo se nemá náladu hádat, to si prosím přeber jak chceš. Já nikoho neurážim ani nenapadám, ale nemám náladu na nějaký rýpance od někoho za svůj názor. A tak to má asi většina anonymů. Hezký den ![]()
@Anonymní píše:
Myslela jsem tím vymyšlením to, že se to možná ještě ani nevyřešilo a proto zakladatelka řekla že ano, aby tady ukončila tu debatu, kdy do ní pár jedinců rylo.. Prostě některý komentáře nechtěla číst, jen tak to bylo myšlený, tak napsala, že už je přítel jinde. Nikdo konkrétně tebe nesepsul. No a co se anonymu týče, tak nikdo se nemá náladu hádat, to si prosím přeber jak chceš. Já nikoho neurážim ani nenapadám, ale nemám náladu na nějaký rýpance od někoho za svůj názor. A tak to má asi většina anonymů. Hezký den
Tak zrovna me konkretne někdo sepsul…. a uprimne, kdyz nekdo nemá koule napsat pod svym nickem, kdyz si za svým názorem neumi stat….. navíc, kdyz si hypoteticky domysli… proc se k tomu vůbec vyjadruje?
Slušně jsi se zeptala a místo věcných odpovědí, jak by se dala podobná situace řešit, se ti dostalo urážek a zesměšňování. Typické chování uživatelek tohoto serveru. Neříkám, že všech. Jsou tu i slušní lidé, ale bohužel poskrovnu.