Nemohla jsem takto otěhotnět?

Anonymní
31.3.19 21:35

Nemohla jsem tak otěhotnět?

Ahoj, chtěla jsem se s vámi poradit zda jsem tímto způsobem nemohla otěhotnět, těhotenství je v tu to chvíly nežádoucí, je mi 20let.
S přítelem nemůžeme mít sex, jelikož mám aktuálně intimní potíže. Ale včera jsme byli u mě doma v bazenu a ja mu dělala dobře oralně. Přičemž ejakuace proběhla jinam než do vody, ale troška přece jen ukápla do vody. Když jsem vyšla ven vysprchovala jsem se umyla ruce, ale díky mým intimním potížím a strachu z té kapky do vody, jsem si udělala výplach vodou.
Nevím jak si děláte výplach vy, ale já si vždy dávám vodu do rukou a pak to vcucnu omlouvám se za tyto výrazy, ale nevím jak to popsat.
Jak je velká pravděpodobnost, že mi po umytí rukou mohlo zůstat na ruce sperma, které bych si díky výplachu do sebe vcucla a otěhotněla.
Myslím si, že je šance nulová, ale nedávno jsem vysadila antikoncepci a mám teď z čehokoliv strach, jelikož jsem nebyla zvyklá to řešit.

• mam ovulaci

Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35792
31.3.19 21:38

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
31.3.19 21:38
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
31.3.19 21:41

To si nemyslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
31.3.19 21:42

To tu ještě nebylo :mrgreen: ne nemohlas otěhotnět. A o vyplachu nebo vcucavani vody slyším prvně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
31.3.19 21:43
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se s vámi poradit zda jsem tímto způsobem nemohla otěhotnět, těhotenství je v tu to chvíly nežádoucí, je mi 20let.
S přítelem nemůžeme mít sex, jelikož mám aktuálně intimní potíže. Ale včera jsme byli u mě doma v bazenu a ja mu dělala dobře oralně. Přičemž ejakuace proběhla jinam než do vody, ale troška přece jen ukápla do vody. Když jsem vyšla ven vysprchovala jsem se umyla ruce, ale díky mým intimním potížím a strachu z té kapky do vody, jsem si udělala výplach vodou.
Nevím jak si děláte výplach vy, ale já si vždy dávám vodu do rukou a pak to vcucnu omlouvám se za tyto výrazy, ale nevím jak to popsat.
Jak je velká pravděpodobnost, že mi po umytí rukou mohlo zůstat na ruce sperma, které bych si díky výplachu do sebe vcucla a otěhotněla.
Myslím si, že je šance nulová, ale nedávno jsem vysadila antikoncepci a mám teď z čehokoliv strach, jelikož jsem nebyla zvyklá to řešit.
  • mam ovulaci

Díky

To je zase nedelni vecer :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
31.3.19 21:45

Jestlis nevcucla celej bazén tak těžko
A i kdyby jo tak taky těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
31.3.19 21:45

Jak se vaginou vcucavá voda? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.3.19 21:47
@Anonymní píše:
  • mam ovulaci

Díky

Ví máma, že přítel jim nakapal pulce do vody? :P Chuděrky tam jistě díky chlóru bídně uhynuly. Těhotná nebudeš. A výplachy si nedělej. Nebo ty intimní potíže budeš mít durch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
31.3.19 21:48

Jak vcucla? A jinak, to snad nemyslíš vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.19 21:48

HAHA
Děkuju dámy, jsem po té antikoncepci jak cvok. S ní to bylo prostě lehčí. :lol:

• Citovat
  • Upravit
205
31.3.19 21:52
@jessikka píše:
Jak se vaginou vcucavá voda? 8o
To by mě taky zajímalo :mrgreen:
@Anonymní píše:
HAHA
Děkuju dámy, jsem po té antikoncepci jak cvok. S ní to bylo prostě lehčí. :lol:

A dozvíme se to tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
31.3.19 21:55

Já chci vidět vcucávání. Samozřejmě jen proto, abych ti mohl kvalifikovaně poradit, zda jsi těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
31.3.19 21:56
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
31.3.19 21:59

Výplachy si nedělej, ty v pochvě nadělají víc škody než užitku.
Ovšem to vcucnutí… to ses nějak učila, nebo ti to jde samo od sebe? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky