Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To tu ještě nebylo
ne nemohlas otěhotnět. A o vyplachu nebo vcucavani vody slyším prvně ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se s vámi poradit zda jsem tímto způsobem nemohla otěhotnět, těhotenství je v tu to chvíly nežádoucí, je mi 20let.
S přítelem nemůžeme mít sex, jelikož mám aktuálně intimní potíže. Ale včera jsme byli u mě doma v bazenu a ja mu dělala dobře oralně. Přičemž ejakuace proběhla jinam než do vody, ale troška přece jen ukápla do vody. Když jsem vyšla ven vysprchovala jsem se umyla ruce, ale díky mým intimním potížím a strachu z té kapky do vody, jsem si udělala výplach vodou.
Nevím jak si děláte výplach vy, ale já si vždy dávám vodu do rukou a pak to vcucnu omlouvám se za tyto výrazy, ale nevím jak to popsat.
Jak je velká pravděpodobnost, že mi po umytí rukou mohlo zůstat na ruce sperma, které bych si díky výplachu do sebe vcucla a otěhotněla.
Myslím si, že je šance nulová, ale nedávno jsem vysadila antikoncepci a mám teď z čehokoliv strach, jelikož jsem nebyla zvyklá to řešit.
- mam ovulaci
Díky
To je zase nedelni vecer
![]()
Jestlis nevcucla celej bazén tak těžko
A i kdyby jo tak taky těžko.
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se s vámi poradit zda jsem tímto způsobem nemohla otěhotnět, těhotenství je v tu to chvíly nežádoucí, je mi 20let.
S přítelem nemůžeme mít sex, jelikož mám aktuálně intimní potíže. Ale včera jsme byli u mě doma v bazenu a ja mu dělala dobře oralně. Přičemž ejakuace proběhla jinam než do vody, ale troška přece jen ukápla do vody. Když jsem vyšla ven vysprchovala jsem se umyla ruce, ale díky mým intimním potížím a strachu z té kapky do vody, jsem si udělala výplach vodou.
Nevím jak si děláte výplach vy, ale já si vždy dávám vodu do rukou a pak to vcucnu omlouvám se za tyto výrazy, ale nevím jak to popsat.
Jak je velká pravděpodobnost, že mi po umytí rukou mohlo zůstat na ruce sperma, které bych si díky výplachu do sebe vcucla a otěhotněla.
Myslím si, že je šance nulová, ale nedávno jsem vysadila antikoncepci a mám teď z čehokoliv strach, jelikož jsem nebyla zvyklá to řešit.
- mam ovulaci
Díky
Ví máma, že přítel jim nakapal pulce do vody?
Chuděrky tam jistě díky chlóru bídně uhynuly. Těhotná nebudeš. A výplachy si nedělej. Nebo ty intimní potíže budeš mít durch.
HAHA
Děkuju dámy, jsem po té antikoncepci jak cvok. S ní to bylo prostě lehčí. ![]()
@jessikka píše:To by mě taky zajímalo
Jak se vaginou vcucavá voda?
@Anonymní píše:
HAHA
Děkuju dámy, jsem po té antikoncepci jak cvok. S ní to bylo prostě lehčí.
A dozvíme se to tedy?
Já chci vidět vcucávání. Samozřejmě jen proto, abych ti mohl kvalifikovaně poradit, zda jsi těhotná ![]()
Výplachy si nedělej, ty v pochvě nadělají víc škody než užitku.
Ovšem to vcucnutí… to ses nějak učila, nebo ti to jde samo od sebe? ![]()
Díky