Dobrá zkušenost s kapkami Gynex.

93
9.8.25 07:28

Nemůžete otěhotnět?

V této diskuzi chci pouze pomocí. Taky jsem nemohla přes rok otěhotnět a kolegyně tak samo a pomohl nám až gynex! Holky prosím vás samozřejmě se najdou pár rypálek! Jde pouze o mojí zkušenost samozřejmě nemusí někomu sednout, ale já s ním mám dobrou zkušenost a vím jak bylo mi když jsem byla u dr vše v pořádku i u chlapa a stejně jsem nemohla dlouho otěhotnět, potom mi kolegyně doporučila, ať zkusím gynex měla podotýkám stejný problém a pomohl mi, ale samozřejmě jsem i já četla v jiné diskuzi, že nemusí pomocí a ne každému sedne a taky je poměrně drahý! Je to na každém buď to chce zkusit nebo zkusí něco jiného! Jen píšu, že za MĚ s ním mám dobrou zkušenost!

Příspěvek upraven 09.08.25 v 19:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19981
9.8.25 07:55

Mně třeba šíleně rozhodil cyklus a hormony celkově. Tohle je opravdu hodně individuální a psát ze opravdu funguje je dost ošemetne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.8.25 08:31
@lachtanice86 píše: Více

Pro mě a kolegyni a vlastně celkově i na netu, když se podíváte, tak ho doporučuji. Jste možná jedna z mála, ale v pořádku to je na každém. Každopádně mě hodně pomohl. A je to pouze můj názor. Nashledanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
9.8.25 08:52

Mně třeba absolutně nepomohl. :nevim: je hezký, že tady chceš dělat reklamu, máš za ní aspoň dobře zaplaceno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.8.25 10:24
@Mall126 píše: Více

My se známe? A mimo jiné ne mám radost, že mě se to podařilo a proto jsem chtěla udělat radost dál, ale vždy se někdo najde, kdo nebude souhlasit. Já to nechápu fakt, že se vždy někdo takový najde, ale to je fakt jen u ženských 🤦 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.8.25 10:24
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
9.8.25 10:43

@lachtanice86 Já patřím také mezi ty, kterým jen rozhodil cyklus, vkládala jsem do Gynexu naděje díky všeobecné chvále, ale nadělal mi více škody, než užitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
9.8.25 11:05
@Verča2698 píše: Více

Ano, protože tohle může udělat jen sebestředný člověk, napsat: „..mám radost, že mě se to podařilo,…“. Takže ty, který si na tvoje doporučení gynex koupí a nevyjde jim to ani po roce, ten ho zaplatíš? Jde tu radost projevit i jinak, než tady doporučovat něco, co není 100% účinný. Mimochodem, teď jsme tu 4, 3 říkáme že je gynex k ničemu, u tebe byl úspěšný. Takže v tuhle chvíli účinnost 25%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
9.8.25 12:08

Gynex není pro všechny. Znám spoustu lidí co s ním nebyli spokojeni a nepomohl jim. Mě pomohl na srovnání cyklu, ne na otěhotnění. Osobně s ním mám pozitivní zkušenost. Ale moji ségře třeba nevyhovoval a raději přešla na něco jiného. Je fajn gynex doporučit pokud s tím máte dobré zkušenosti. Jen gynex není určen na to, když někdo nemůže otěhotnět, protože pokud má někdo nějaký problém a neví o něm tak mu to může spíš zhoršit, ale může také nastartovat správné fungování cyklu což mě osobně pomohlo a po 3 měsících jsem otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.8.25 19:22

Poslouchej já jsem napsala, že mě pomohl, ale je to na každém noc víc nebyl v tom špatný úmysl a více nerozumím tomu proč mám s tebou vést nějakou debatu!! :pankac: Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.8.25 19:25
@miamia142 píše: Více

Ano a protože s ním mám skvělou zkušenost, tak jsem chtěla svoji zkušenost sdílet dál. Já o gynexu vůbec nevěděla až po tom, co mi byl doporučen a díky srovnání cyklu si myslím, že mi pomohlo k otěhotnění. Nechápu některé, co mi tu píšou já se jen chtěla podělit o svoji zkušenost. 🤦 A je na každém zda to zkusí či nezkusi a ne že mi gynex platí za nějakou spolupráci 😂 😂 to je kravina, ale zkusím jim napsat 😂 😂 každopádně to že to nejdříve má dotyčná řešit s lékařem je snad jasný. Mě pomohl a proto jsem sdílela svoji zkušenost nic víc nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.8.25 19:32

A co máš prosím tě něco co jako já nebo ty můžeš doporučit na 100% že zabere??? Já s tím produktem mám dobrou zkušenost, někdo zas ne a někdo zas ano každý člověk je jiný a já neříkám že zabere na 100000//% jen jsem se podělila prosím tě o svoji zkušenost!! Pouze můj názor nechápu tuhle debatu prosím tě! Záměr se na nějakou jinou diskuzi a hezký večer! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
9.8.25 20:12

Tak proč jsi to nazvala „Nemůžete otěhotnět?“ Ne každý nemůže otěhotnět, protože má rozházený cyklus. Je krásný, že ti to vyšlo, že ti to pomohlo srovnat cyklus. Sama jsem nemohla otěhotnět spoustu měsíců (a naivně vyzkoušela spoustu těchto tahačů peněz, ve víře, že něco pomůže). A jsou tu uživatelky, kterým to nejde i několik let. A pak si přečtou nadpis a řeknou si, že něco, co jim pomůže. A nakonec z tebe vyleze, že ti jen srovnal cyklus… Nemusíš se mnou diskutovat. Jen buď trošku soudná a nedělej z toho zázrak, který pomůže, když nemůžeš otěhotnět (jak to z názvu vyplývá). Mohla jsi to nazvat Doporučení gynex :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.8.25 20:31

Protože mě to napadlo nevím! Možná čti co píšu! Tak snad jsou to dospělé ženy a z toho co píšu snad chápou, že je to pouze na zkušenost nic víc. A ano asi je docela potřeba mít srovnány cyklus. A nemyslíš, že je to už přes čáru, aby jsi mi radila jaky mám mít nadpis. A ne nechci s tebou diskutovat ty píšeš do mojí diskuze takže hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
10.8.25 01:04

Bohužel, k tvojí smůle, může do diskuze napsat kdokoliv cokoliv 8) proto je to diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí