Rok snažení a pořád nemůžu otěhotnět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.8.14 17:41

Také bych ráda poradila nechtít to tak moc, vim že je to asi těžké, ale snaž se myslet na něco jinýho. Já mám jen babskou radu: někomu to může přijít divné a znám hodně maminek kterým to pomohlo, jedná se domácí vaječný koňak (musí být domácí) a každý den ráno si dát panáka. Já zatim druhé neplánuji ale pokud mi to jednou nepujde, tak toto bude první co zkusim. Ale psychika dělá hodně.

• Citovat
  • Upravit
2
20.9.14 10:00

My jsme se snažili 3,5 roku. Taky jsem si myslela, ze je problem ve mne, tak jsem to rekla na gynde a doktor me udelal vysetreni, jestli mam ovulaci. vse bylo v pohode. ted jsem v 5. mesici tehotenstvi. jedine co muzu poradit- sleduj si, kdy mas ovulaci a NEMYSLI NA TO PORAD!!! taky jsem to porad moc chtela apak jsem dokoncovala 2.skolu(ucila jsem se na maturitu) a chodila jsem navic do prace, byla jsem proste zamestnana jinyma vecama a najednou se to podarilo :P :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.9.14 10:12

Jo a hlavne si nekupuj zadne pripravky na podporu otehotneni a tak. vetsinou se jedna jen o vitaminy, ktere stejne mas v potrave a nebo v horsim pripade jsou to hormony, kteryma si muzes spis ublizit a tim otehotneni jen oddalis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.9.14 10:29

Taky se snažíme víc jak rok s manžou, beru celou dobu clostilbegyt, duphaston, pregnyl byl už dvakrát a nic. Přitom ja mám dítě z min. vztahu a manžel taky.Jsem už fakt zoufala z toho. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
23.9.14 13:13

@budulka to bereš ten clostilbegyt víc jak rok???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.9.14 14:03

Ano skoro rok, asi 2mes.byla pauza a zas znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
23.9.14 14:52

@budulka a to ti dal doktor? Mně teda všude řekli, že max. 6× a dost.
Pak snad hrozí riziko rakoviny, když se to bere častěji. Na víc, když ti to nepomůže za 3 měsíce, je to snad zbytečný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.9.14 18:15

Ano muj doktor. Brala jsem to tak i u prvniho z predesleho vztahu a tam se to zadarilo po pul roce s clostilbegytem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.9.14 18:20

Bez hormonu nemam vubec cyklus tim padem bez ovu jsem nanic.Ani po porodu pred 6lety se mi neupravil cyklus.byla jsem i rok bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
23.9.14 20:46

Zvláštní, mě doktor řekl že víc jak 6× za život ho brát nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.9.14 07:15

No vidite. a ja to brala kdyz jsem chtela prvni, pak na upravu a ted na otehotneni zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.9.14 07:17

Jak mam teda docilit toho mit ovu a cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
24.9.14 08:09

@budulka nejsem doktor, tak že netuším, co je přesně za problém, ale co vím, tak clostilbegyt není na spuštění ovulace, ale na dozrávání folikul. Na to abych ovulovala mi píchal doktor při braní clostilbegytu - pregnyl, který spouští ovulaci. Na srovnání cyklu existuje spousta volně prodejných přípravků, já mám teď třeba pravidelnou ovulaci a cyklus přesně 28 dní, po Inofolicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.9.14 08:17

To je presne co ten Inofolicu, me stale dava dupohaston, utrogestan apod. s tim kdyz chci otehotnet, pritom vi ze s tim cyklem mam problem odjakziva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.9.14 16:32

Zacla jsem spinit a trochu krvacet asi 7den po pregnylu.Mate nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí