Nemuzu sehnat praci

Anonymní
10.2.23 13:24

Nemuzu sehnat praci

Holky nejdu sem brecet, snesu kritiku. Ziji v Praze a nedari se mi sehnat praci. Hledam uz mesic, posilam CV. Je pravda, ze nejsem kvalifikovana, proto hledam spise vyrobu. Treba Zentiva ma porad nabidky, kazdy tyden vidim nabidky do Zentivy a neozvali se. Vlastne jen jednou s tim, ze bohuzel vybrali vhodnejsi kandidaty. Porad posilam a nic. Taky jsem se zamerila na Domovy pro seniory a taky nic.
Nevim co delam spatne, proc nemuzu najit. Jsem uz docela zoufala a depresivni.
Jinak mam praxi hlavne ve vyrobe, jsem pracovita, manualne zrucna, nejsem typ co hodi hned po nastupu maroda. Tak ja uz nevim.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.2.23 13:26

Měsíc je strašně málo, buď v klidu. Jestli potřebuješ peníze, domluv si brigádu, ale jinak nevyšiluj, hledat práci 1-3 měsíce je celkem standard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
10.2.23 13:30
@Anonymní píše:
Holky nejdu sem brecet, snesu kritiku. Ziji v Praze a nedari se mi sehnat praci. Hledam uz mesic, posilam CV. Je pravda, ze nejsem kvalifikovana, proto hledam spise vyrobu. Treba Zentiva ma porad nabidky, kazdy tyden vidim nabidky do Zentivy a neozvali se. Vlastne jen jednou s tim, ze bohuzel vybrali vhodnejsi kandidaty. Porad posilam a nic. Taky jsem se zamerila na Domovy pro seniory a taky nic.
Nevim co delam spatne, proc nemuzu najit. Jsem uz docela zoufala a depresivni.
Jinak mam praxi hlavne ve vyrobe, jsem pracovita, manualne zrucna, nejsem typ co hodi hned po nastupu maroda. Tak ja uz nevim.

Zkus poštu, tam mají pořád podstav nebo nemocnice, obchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.23 13:33

@mado Zkusila jsem, poslala jsem CV na praci sanitarky, vubec zadna odezva. Posta odepsala, bohuzel nejste vhodny kandidat..
Tak ja nevim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.23 13:35

Co Lidl? Ten nabira stale

• Citovat
  • Upravit
3792
10.2.23 13:36

Jak bylo řečeno Pošta, obchoďáky, fast-foody, řetězce s potravinami. Zkusila bych i asistentku nebo recepční. Máš maturitu? Městská policie. Máš řidičák? Jdi řídit tramvaj!
Klidně mi do soukromé zprávy pošli životopis, kouknu jestli tam nemáš nějaké chyby. Ale nechala bych tomu ještě měsíc úplně v klidu. Ono je normální, že pošleš životopisy a oni se ozvou třeba až za dva týdny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.23 13:36
@Anonymní píše:
Co Lidl? Ten nabira stale

Neozvali se, ani Kaufland :( Zkousim opravdu vsude.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
10.2.23 13:37

No jestli ti neodpovídají na CV, tak ho potřebuješ předělat. A nebo na inzeráty do výroby volej.

Domluv se na UP na konzultaci, abyste ho sepsali tak, aby to personalisty neodrazovalo. A teda potřebuješ mít trošku jinou variantu pro různé typy práce. S tím že tam nemusíš mít napasané všechno, jen to co je relevantní pro toho, kdo to čte.

A zároveň se poptej na případnou rekvalifikaci na pracovníka v soc. službách, úplně nekvalifikovaného člověka holt chtít nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
10.2.23 13:40

Lepší je aspoň volat nebo rovnou osobně, životopisů mají na každý inzerát milion a holt sáhnou po někom, kdo ho má lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
10.2.23 13:41
@Anonymní píše:
@mado Zkusila jsem, poslala jsem CV na praci sanitarky, vubec zadna odezva. Posta odepsala, bohuzel nejste vhodny kandidat..
Tak ja nevim.

Možná by bylo dobré, kdybys zašla osobně, přeci jen osobní kontakt je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
10.2.23 13:48

Neposílej, ale kde by ti vyhovovalo pracovat, choď osobně, promluv s kompetentním člověkem a životopis mu dej přimo do ruky. Teď jsem sháněl práci pro cizinku, na životopis nikdo nic, šla jsem s ní na poštu, tam zavolali vedoucí, ne žádnou manažerku, personalistiku, prostě vedoucí, pod kterou by pracovala. Ta říkala, paní se mi líbí, ať přijde v pondělí na zaučení, pokud se shodneme, tak dostane smlouvu na rok. Na spoustě obchodů visí cedule, že přijmou prodavačku, hospodách, že servirku. Zrovna tam vejdi a komunikuj, to je jistější, než posílat životopisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.23 13:50

Jak to rict holky…ja mam socialni fobii, zavolat nebo zajit osobne je pro me problem.

• Citovat
  • Upravit
37145
10.2.23 13:53
@Anonymní píše:
Jak to rict holky…ja mam socialni fobii, zavolat nebo zajit osobne je pro me problem.

Pak ale necekej, ze sezenes práci za měsíc, většinou daji přednost tem, co se víc snaží, kdo tam dojde osobně dává najevo, ze o tu práci má fakt vážný zájem, na rozdíl od někoho, kdo jen posila e-maily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2995
10.2.23 13:58

Ja vzdy volala, kdyz jsem hledala praci a pak az zaslala zivotopis. Je to urcite lepsi, nez jen poslat. Pokud jich tam maji desitky denne, tak je mala sance, ze se budou zabyvat zrovna tvojim.

Pokud ti vadi chodit osobne a volat, tak to tezce se ti bude shanet prace. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
10.2.23 13:59

Je zvláštní, že tě nepozvou ani na pohovor. Asi ten životopis nevypadá dobře, zkus sem poslat bez osobních informací. Navíc vždy když posílám e-mail tak píšu jakýsi průvodní „dopis“, čast je v životopisu, ale napíšu kdo jsem, proč píšu, co nabízím a že posílám v příloze životopis. Pokud neposíláš vyloženě na pozice na které nemáš (což asi ne), tak mi nejde do hlavy odmítnout na základě normálního životopisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat