Nemuzu sehnat praci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahoj, pokud bys měla zajem o práci sanitářky na Bulovce na interně, dej vědět a múžu ti domluvit sezení s vrchní sestrou. Vemou tě hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě motivační dopis + zapracovat na své sociální fobii, tam bude problém, na základě os. jednání bys v Praze určo už našla… CV pošle každý a asi to tvoje má nějakou chybu, evidentně nezaujme, asi ho nešiješ na míru dané pozici, což je velká chyba… nemůže být úplně unifikované, na každou pozici je nutno zdůraznit trochu jiné silné stránky..
zabojuj a zkus to i osobně
a využij nabídky z první strany, ať ti někdo znalý na CV mrkne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak trebas ti to vyjde na tě Bulovce, jak ti výše někdo nabizi ![]()
A ty nejsi na pracáku? Nedávají ti tam doporucenky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jak to rict holky…ja mam socialni fobii, zavolat nebo zajit osobne je pro me problem.
Tak šup do psychoterapie, dokud máš čas a prostor.
Jinak s neléčenou sociální fobií práce sanitáře či v domově seniorů není úplně ideál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na těch místech, kde až tolik nezáleží na odbornosti a předchozích znalostech a není třeba výběrové řízení, se nikdo životopisema nepřehrabuje a nevybírá. Prostě vezmou toho, kdo tam přijde nebo koho přivede nějaký kolega.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci být urýpaná, ale v jiné diskuzi tady některé holky působily dojmem, že se stačí projít po Praze a do pár hodin má člověk práci
zvlášť bez závazků… ![]()
Jinak mám taky zkušenosti s tím, že se velká část firem ani neozvala na zaslané CV ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaměřit se na kvalitu a vybrat radši méně nabídek, než plošně poslat 30 stejných životopisů všude možně.. Já životopis píšu vždy na míru na danou pozici a firmy a plus vždy přikládám motivační dopis. Ještě se mi nestalo, že bych nebyl pozván na osobní pohovor. Chce to hnedka dát jasně vědět, že máte opravdu zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jak to rict holky…ja mam socialni fobii, zavolat nebo zajit osobne je pro me problem.
Hele, mám to stejně s tou fobií…Taky jsem posílala různě životopisy. Pak jsem napsala na jednu firmu v místě bydliště, jestli někoho neshánějí, třeba jen na brigádu. Odepsali, že ne. Ale asi za měsíc mi volali, jestli nechci přijít na brigádu. Přes měsíc jsem tam byla brigádě, sedli jsme si a teď tam začnu pracovat nastálo. Zkus si taky někde něco vyhlédnout a napsat tam.
- Citovat
- Upravit
Přesně, evidentně máš nezajímavý životopis. Zkus ho upravit, přidat fotku, napsat motivační dopis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže jsi operátor výroby? Máš auto? Jestli jo, tak zkus Jirny, Nehvizdy, Říčany, tu průmyslovou zónu směr Kladno… co z toho máš blízko? Třeba mě ještě něco napadne. Divím se, že nemůžeš najít práci. Takových pracovníků není snad v žádné firmě dost. A prosím posílej životopis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@mado Zkusila jsem, poslala jsem CV na praci sanitarky, vubec zadna odezva. Posta odepsala, bohuzel nejste vhodny kandidat..
Tak ja nevim.
Zkousej znovu a rovnou zavolej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky nejdu sem brecet, snesu kritiku. Ziji v Praze a nedari se mi sehnat praci. Hledam uz mesic, posilam CV. Je pravda, ze nejsem kvalifikovana, proto hledam spise vyrobu. Treba Zentiva ma porad nabidky, kazdy tyden vidim nabidky do Zentivy a neozvali se. Vlastne jen jednou s tim, ze bohuzel vybrali vhodnejsi kandidaty. Porad posilam a nic. Taky jsem se zamerila na Domovy pro seniory a taky nic.
Nevim co delam spatne, proc nemuzu najit. Jsem uz docela zoufala a depresivni.
Jinak mam praxi hlavne ve vyrobe, jsem pracovita, manualne zrucna, nejsem typ co hodi hned po nastupu maroda. Tak ja uz nevim.
Taky nemůžu sehnat práci - už od září, v Praze, potřebuju částečný úvazek. Mám VŠ ekonomickou, jazyky, zkušenosti, umím komunikovat, jsem aktivní. A mám dvě děti ve školce. Už jsem byla na pár pohovorech na pozice typu recepční, asistentka, a nic z toho. Na posledním výběrku mi naznačili, že upřednostnili někoho mladého bez dětí. Dřív jsem dělala manažerku a teď se můžu jít klouzat ![]()
- Citovat
- Upravit
Byl jsem též delší dobu bez práce. Životopis jsem přestal posílat. Vždy jsem na konkrétní inzerát napsal MOTIVAČNÍ DOPIS, ve kterém jsem uváděl své klady a přednosti v souladu s jejich požadavky v inzerátu. Na konci jsem uvedl, že se jim rád představím osobně a v případě zájmu přinesu i životopis.
Bylo to mnohem účinnější než nudný životopis, který posílají všichni. I životopis jsem vždy upravoval dle toho, co požadovali, to jsem v něm zdůrazňoval. Nelhal.