Nemůžu spát - problém s usínáním

73
27.12.15 13:58

Nemuzu spat - problem s usinanim

Ahojky posledni tydny mam problem s usinanim v noci ikdyz se citim strasne unavena behem dne ale vnoci mi nejde usnout i hodinu lezim citim se unavene ale nejde mi usnout. Mam jeste 9 mesicniho chlapecka ktery porad vstava behem noci takze se mi i stava ze se snim probudim ve 4 hodiny rano a pak do 6 nemuzu usnout. Nevite neco co by pomohlo? Maly stava jeste behem noci takze nake tabletky na spani si jen tak vzit nemuzu. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
286
27.12.15 14:05

Zkusit bylinkove caje na spani, medunku. Teplou koupel pred spanim, pivo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2556
27.12.15 14:12

Pokud to mas ted, muze to byt uplnkem, ja nespala tri noci a ted uz dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
27.12.15 14:31

@adamsmum Me, kdyz jsem mela s nespavosti vaznejsi problemy, pomahal sport pred spanim…chodila jsem behat…nevim, jak je to pro tebe realne s prckemobecne se to doporucuje…nebo pokud usnout nemuzes dyl jak 30 minut, tak vstat a jit neco delat…a za hodku dve to zase zkusit…nejhorsi je zustat lezet v posteli a koukat do stropu, nebo premyslet…taky me fungovala studena sprcha…zalezi, jak moc je to vazny…jinak nespavost byva casto treba jen z obycejnych kazdodenich starosti nebo i z dosud neuvedomenych obav, tak je dobre se zamyslet, jestli treba tohle neni tvuj pripad a eventuelne si aspon rict, s cim by to mohlo souviset…to zvedomeni samo o sobe uz obvykle pomuze…drzim palec :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
73
27.12.15 22:00

Diky :) urcite zkusim vase rady snad nektera zabere uz bych se rada prospala trosku lepe :D myslim ze u me je ta nespavost ze stresu ale ten neodejde jen tak sam tak musim neco najit co mi zabere :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
28.12.15 01:50

@adamsmum a nezkoušela jsi číst? Já jak otevřu v posteli knížku, tak jsem v tu ránu tuhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.16 07:03

Ahoj oživují diskuzi poslední dobou mám v sobě blok že nemůžu usnout manžel říká že prostě lednu a spím když jsem unavená ale já prostě lednu že jdeme spát a nemůžu zabrat dvě hodiny ležím se zavřenýma očima a nic juknu na hodiny a ona U je půlnoc já pořád nic a ráno ve čtyři už mě vzbudí čůras a už nezabere protože vím že budu vstávat… Poraďte… Bylinkové čaje nepomáhají mléko s medem taky ne už jsem zoufalá když vím že ráno vstávám do práce a musím fungovat

• Citovat
  • Upravit
72725
18.3.16 07:13

Odbourat stres, pak budeš spát… ale mi se to říká, sama jsem dneska spala necelé 3 h :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
18.3.16 07:13

Zkusila bych unavit se cvičením nebo běháním -ale ne před usínáním. Spát v chladné místnosti a nepít moc večer, aby tě třeba nebudilo nucení na močení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
18.3.16 07:25

Mám tohle stejný, ale až v průběhu noci, usnu tak nějak po čtení ale pak se budím třeba v půl2, 3 ráno a nemůžu zabrat, nebo když mě vzbudí syn, tak taky pak mám problém usnout a pak když mám vstávat v půl 5 tak to je žůžo. Celkově mám teď probém se spaním, začala jsem dělat ještě noční a to je hrozný, neumím spát přes den, takže ten týden, co mám noční jsem úplně v háji, jak když mám kocovinu a s tím musím pracovat. :(
Na co myslíš, než usneš? my jsme na nějakém školení dostali radu, že se máme zaměřit a uvědomit si svoje části těla. Začne se od prstů na noze a jdeš postupně-nárt, kotník, lýtko, koleno atd až k hlavě. Nomě to moc nejde, myšlenky mě lítají všude možně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
18.3.16 07:35

@martina.se taky si myslím, že za to může stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.16 07:49

Ahojky, nechápu že nemůžeš spát, vždyt si zdravá, nic tě nebolí, možná máš v sobě nějaký stresy, ty je třeba odbourat třeba cvičením, tím že si něčím uděláš radost, co mám povídat já když 2 měsíce v kuse mě hrozně bolí záda, co já bych dala za to aby mě ta bolest v noci nebudila a mohla bych spát jako ty.

• Citovat
  • Upravit
72725
18.3.16 07:58
@Anonymní píše:
Ahojky, nechápu že nemůžeš spát, vždyt si zdravá, nic tě nebolí, možná máš v sobě nějaký stresy, ty je třeba odbourat třeba cvičením, tím že si něčím uděláš radost, co mám povídat já když 2 měsíce v kuse mě hrozně bolí záda, co já bych dala za to aby mě ta bolest v noci nebudila a mohla bych spát jako ty.

a proč anonymita? taky nemůžu spát, když spim 4 h denně, je to na oslavu… se prostě stává :nevim: s bolestí to vůbec nesouvisí. Vůbec netušíš, o čem mluvíš, kolikrát je člověk tak unavený, že by brečel a usnout nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.16 08:07
@Mal píše:
@martina.se taky si myslím, že za to může stres.

dám příklad dneska - usnula jsem v 1, v půl 3 přišel domů chlap, zatímco on usnul hned, já se do 4 převalovala, v 6 budíček v podobě mláděte :think: jsem ve stresu téměř permanentně, takže myslim, že by to mohlo být ono - u sebe to tedy vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.16 08:09
@martina.se píše:
a proč anonymita? taky nemůžu spát, když spim 4 h denně, je to na oslavu… se prostě stává :nevim: s bolestí to vůbec nesouvisí. Vůbec netušíš, o čem mluvíš, kolikrát je člověk tak unavený, že by brečel a usnout nejde.

Já neříkám že to může souviset jen s bolestí. Třeba si málo unavená nebo jdeš spát s tím že se stejně nevyspíš a stresuje tě to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex