Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata a chlapci, potřebovala by jsem poradit. Jak by ste tomu svému, naznačili nebo doslova ukázali jaký chcete prsten? Ale aby nejlépe nevěděl, že je to od vás.
Děkuji ![]()
@Vercumpajda řekla bych to přímo. A ani to kolikrát chlapi nepochopí. ![]()
Rekla jsem, jakej bych si na nem prala kamen a jakej kov, a zapamatoval si to ![]()
A jak si to zjistila? Jestli ti to někdo vykecal, tak přes toho dotyčného (očividně k němu chlap šel na poradu
)
Jestli si našla něco v počítači, tak bych si pomohla kamarádem googlem, který myslím vybírá pak podobné reklamy jako zboží, na jaké koukáš, ne? Tak koukej po tom, co se ti líbí a ono mu to začne vyskakovat taky?
![]()
@Vercumpajda píše:
Ahoj děvčata a chlapci, potřebovala by jsem poradit. Jak by ste tomu svému, naznačili nebo doslova ukázali jaký chcete prsten? Ale aby nejlépe nevěděl, že je to od vás.
Děkuji
Naznačovat nemá cenu, to by ani chlap nezaregistroval. Asi bych to zaonačila, že moje kamarádka XYZ dostala od toho svého prsten a že je krásný a popsala bych mu ho nebo ukázala na googlu obrázek rovnou (toho svého vysněného samozřejmě) a že ten by se mi taky líbil… Ale šance, že to pochopí, že ti ho má koupit je taky mizivá ![]()
@Mar__tanka1983 přes počítač právě
ale právě bych to potřebovala udělat co nejdřív a hlavně nenápadně
Ještě mě napadlo jakože by moje kamarádka mu ten prsten poslala ![]()
@Vercumpajda a bojíš se hodně, že vybere nějakou hrůzu??
Tak snad aspoň typově by měl vědět, jestli máš radši zdobné nebo jednoduché nebo tak, ne?
A to, co jsi zjistila, tak kouká po něčem normálním?
Jako nenápadně, to je prostě komplikované, nenápadného si nevšimne, nápadné by mu mohlo docvaknout.
@Vercumpajda píše:
Ještě mě napadlo jakože by moje kamarádka mu ten prsten poslala
a ona to může „vědět“? Pokud jo, tak ideální stav. Pokud to ale vědět nemá, jak obhájí, že mu posílá návrh na prstýnek?
Já bych mu řekla, že kdyby náhodou někdy mi v budoucnu chtěl koupit prsten, tak jsem se zamilovaná do tohoto. A přímo mu ho ukázat. A pak můžeš přidat historku tady s emimino, o darované prstenu (Třeba k Vánocům) ![]()