Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak třikrát do roka není zas taková hrůza
pokud není v lihu každý den tak bych to neřešila.
Můj muž se opije jakože dost tak jednou za 2 roky, do nálady tak 2× do roka. Já jsem na to paření trochu víc, takže mně tohle přijde docela málo.
3× do roka??? No tak to je jasnej alkoholik
pokud myslis posezeni s prateli tak chodi cca 1× mesicne, spise dyl, sklenicku vina nebo rumu si da vpohode doma kdyz je chut. Co je na tom divnyho?
@Anonymní píše:
Ahoj ženy. Včera jsme měli s mužem malinkou rozepři ohledně alkoholu. Já abstinent kterému vadí jen pach alkoholu a můj muž který si občas rád popije. On ví že mi vadí když pije, nemůžu to překousnout a řekl mi že si třeba 3× do roka prihne že takový prostě je.. připadá vám to v pořádku, nebo jak často se třeba opijí Vaši muži?
3 krat do roka? To bych vůbec neresila, at si da
.Muj muz nepije, je abstinent ![]()
Já jsem toho svého opilého ještě nikdy neviděla. ![]()
Jinak je taky asi rozdíl opilý a opilý. Do nálady by mi to jednou za čas asi nevadilo. Ožrat se na srač. ky by mi vadilo i 3 krát do roka.
Manžel se neopíjí. Ale na vinko s kamarády chodi tak jednou mesicne možná častěji. Jen se proste nezliská
jinak já si dám skleničku skoro každy večer k večeři
3× do roka, toho bych si asi ani nevšimla.
To máš Silvestra, narozky, narozky jednoho kámoše. A co zbytek kámošů?
Na pivo chodí asi 1× týdně, ale to se neopije, nějak víc je tak… já nevím, no 3–6× ročně to bude, podle mě.
Ale záleží, čemu říkáš opilý. Já jsem opilá asi jednou měsíčně, když se to sejde, tak každý týden, protože mi stačí dvě, tři piva. ![]()
Manžel taky pije málo. Jsme spolu 3 roky a jestli se za tu dobu opil 5×? Nepočítám když jdeme spolu
a pivo si dáme taky spolu doma občas, otevřeme si víno. Nebo si dá s mým tátou pivko, když přijde na návštěvu. Nevadilo by mi ani kdyby chodil s kamarády častěji ![]()
Dvakrát do měsíce. A nepřijde mi jako alkoholik. Prostě se rád baví. Ale nikdy neni jakože nasrot. Prostě do nálady, někdy víc někdy míň
myslím, že to přehánis s tou starosti. Ty abstinujes, ne on. A pokud to neni alkac, coz není, tak nechapu co řešíš. Kazdej je jinej.
Tak můj manžel se vyloženě opil asi tak 2× za celou dobu, co ho znám, ale třeba víno, pivo, to si dáváme tak jednou týdně, k dobrému jídlu, když děti usnou a máme konečně chvíli ticha…
3× ročně bych vůbec neřešila.
Tak hodne se opil naposled asi pred dvema roky kdyz prijel kamarad. Sedeli do 5 do rana v obyvaku a vychlastali flasku tulamorky. Predtim jsme meli jeste 2litry vina. Nemohl dojit do postele
takhle moc je opije jednou za x let
@Anonymní píše:
@káťa @Litta
On spíše neví kdy přestat, takže se opije pak celkem dost, jako domů zvládne dojít v pohodě, odemnke si, lehne si všechno.. jinak pivo sia třeba dá každý den po práci k televizi, třeba 2,to mi až tak nevadí, spíše mi vadí když se opije fakt hodně..
Tak to mně by vadilo víc to každodenní pivo u televize. To už by mi přišlo jako závislost a ještě mi pivo takhle když ho nepiju s ním celkem smrdí (jinak mi chutná, to jo, ale cítit ho z druhého, z té lahve, nějak mi to vadí…). Takže kdyby se jen opil 3× ročně a došel v klidu domů, tak to bych fakt neřešila. Spíš tu hladinku, která je v ČR považována snad za mužské právo, ale mně přijde zvláštní. ![]()
Ahoj ženy. Včera jsme měli s mužem malinkou rozepři ohledně alkoholu. Já abstinent kterému vadí jen pach alkoholu a můj muž který si občas rád popije. On ví že mi vadí když pije, nemůžu to překousnout a řekl mi že si třeba 3× do roka prihne že takový prostě je.. připadá vám to v pořádku, nebo jak často se třeba opijí Vaši muži?