Tolerovat nevěru?

rkn
4
9.1.18 08:00

Tolerovat nevěru?

Ahoj holky,

obracím se na vás s dotazem, se kterým se nevím absolutně rady. S přítelem jsme spolu rok a tři měsíce. Vztah poměrně klape, od července spolu i bydlíme.. nicméně mám povolání, ve kterém musím hodně cestovat a výjimečně sem musel na cely listopad a prosinec pracovně odjet. Po příjezdu jsem se samozřejmě dozvěděl, ze on tady s někým spal.. možná ne nejdou.. vybalil sem to na nej, přiznal se mi.. chci to zkusit, moc ho miluju ale nevím, jestli se to dá vůbec odpustit.. :( díky za každý názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
9.1.18 08:09

Na tvém místě bych ho nemilosrdně vykopla. Takovej člověk by u mě okamžitě ztratil svou cenu. Zdraví nadevše ;) Jistě chápeš, co tím myslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.1.18 08:22

Zbalit a vykopnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
9.1.18 08:28

Odpustit se to dá, když se budete oba snažit. Ale už nikdy mu nebudeš věřit, až zase někam pojedeš. Mluvím z vlastní zkušenosti. Čím dřív to ukončíš, tím míň budeš mít trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
9.1.18 08:28

Tak tolerovat není totéž jako odpustit. To je první věc. Ale pokud to bylo opakovaně…Asi bych se s ním rozešla. Jedno uklouznutí se ještě možná dá obhájit, ale i tak by u mě hodně klesnul. Najdi si radši někoho jiného, kdo bude věrný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.1.18 08:31

@rkn
Když ho nevydrží nechat ani na měsíc v kalhotech, když jsi pryč, tak by asi brzo zase bydlel sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
9.1.18 08:32

@rkn Kdybyste spolu byli deset let a najednou jednorazovy ulet, tak nereknu. Ale jste spolu rok a pri prvni prilezitosti zahne a jeste si ho pritahne do spolecneho bytu? Tak okate ze to poznas? A mluvis v mnoznem cisle, to jich bylo vic? Pryc od nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
9.1.18 08:42

Odpustit bych neveru za jistych okolnosti dokazala (i kdyz uz bych nikdy 100% neverila), ale tolerovat nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.18 08:45

Stoji ti to za to? Kamkoli pojedes se strachovat kdo kde zase dela? Hlavne nejste spolu tak dlouho a uz podvadi.Co bude treba za pet let?
Lepsi odejit ted nez po nekolika letech a litovat ze si to neudelal hned a ztacel cas. Takovy clovek to podle me udela znovu.

• Citovat
  • Upravit
1641
9.1.18 08:49

@rkn
Troll? Gay poradna na e miminu? Nene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.1.18 08:50
@Jencus píše:
@rkn
Troll? Gay poradna na e miminu? Nene :mrgreen:

Vztah jako vztah. Ale taky mě to zarazilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
9.1.18 09:27

Myslim, ze u gayu je to takovy folklor. Ja bych to teda nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
9.1.18 09:30

@rkn to je na každém ne? Někdo nevěry neřeší, někdo má i volný vztah a pohoda. Já vím že bych to ani neodpustila, zničilo by se tím vše hezké. Bylo by mě z něj špatně a pro všechny lepší kdyby se manželství ukončilo. Ani nevěřím že manžel by mě odpustil nevěru a mávnul rukou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
9.1.18 09:32

Božínku, karle. Ty opustíš mlaďounkého přítele na dva měsíce. Ty chceš aby mu ta tyčinka praskla přetlakem? To přeci nejde, ber to tak, že z ty tyčinky neubylo a ani se nezničila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
9.1.18 09:36
@vertunka píše:
Myslim, ze u gayu je to takovy folklor. Ja bych to teda nesnesla.

jako, že když pojede na dva měsíce partner od ženský, ona mu zůstane věrná? Fákt? ;) To je jen takový folklór tvrdit, že to tak bude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí