Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, koukáte na Manželské etudy po 35 letech? Dojmy, postřehy? Včera jsem koukala na díl Ivana+Pavel, viděla jsem až poslední asi 1/3, přišlo mi to zajímavé, těším se na další páry.
@robinka píše:
Ahoj, koukáte na Manželské etudy po 35 letech? Dojmy, postřehy? Včera jsem koukala na díl Ivana+Pavel, viděla jsem až poslední asi 1/3, přišlo mi to zajímavé, těším se na další páry.
Jdi na diskuzi Dokumenty Heleny Třeštíkové…tam už to jede, dnes to někdo založil. ![]()
@Paralenka červená píše:
Takže to si asi pletu s těma po 20 letech
Jděte na mnou přidanou diskuzi, pod tímto příspěvkem. Etudy mají pokračování, včera dávali postupně staré díly + nové posbírané příspěvky od roku 2010-2017 ![]()
@Paralenka červená píše:
A @alisekR nebude předbíhat!
Já dala odkaz a diskuzi puso, ne na dokument
![]()
Divala jsem se na vsechny 3 etapy 1. dilu. A musim rict, ze me nakonec mrzelo, ze jim to nevyslo a jeste mi to pul noci vrtalo v hlave. Chybu jsem videla v tom, jak se oba mijeli ve svych zajmech, on milion zajmu, ona nezdrave upnuta na dceru a nic vic. Taky bylo zajimave videt, jak i dospele deti vykoleji rozvod rodicu. Bohuzel tech rozpadlych vztahu v Etudach bude asi hodne
Vase dojmy?
Za mě dojmy rozporuplné, poměrně smutné. Je to časová paralela s manželským životem mých rodičů. Ty černobílé záběry mi připomínají dětství, takže trocha dětské nostalgie. 1. díl by byl na dlouhý rozbor, proč a jak a kdo za to vlastně může, ale nejsme soudci. Co mi vyznělo poměrně pozitivně je to, že oba život zdá se docela baví, nepřišli mi nijak zapšklí nebo nenávistní, prostě to berou tak, jak to je (i když jistě paní si to představovala jinak).
1. a 2. díl všech etud jsem viděla už kdysi a musím říct, že tihle působili nejstabilněji oproti ostatním párům, tak mě to docela překvapilo, jak dopadli…nevěru jsem nečekala…ale je fakt…že žena by asi měla svému muži imponovat ještě v něčem jiném než jen v tom jak vodí dceru na tréninky, zvlášť když má muže akčňáka a dcera už potom o to ani nestála
paní měla určitě hafo možností jak se zrealizovat, pán mi nepřišel jako někdo, kdo by ji nutl starat se výhradně o domácnost
ikdyž mě to na mateřský teď taky baví, tak ale určitě se chci vrátit do práce, protože to je moje noční můra, takhle dopadnout - v 50ti ji manžel kopne do pr..le a musí se začít starat, nikdo ji nezaměstná, protože nic neumí, to měla aspoň ještě mega štěstí, že si našla přítele, jinak by byla úplně v háji, tak musí snášet pokoru a bydlet v bytě s ex a ještě mu dělat uklízečku v práci
uf silný kafe
Koukám a koukala jsem i před lety, teď je to už po 35.letech a je fakt zajimavý, koukat jak se za ty léta všechno mění. Z těch starých dílů mi utkvěla v hlavě Marcela s tou se život fakt nemazal. Během natáčení jí za dost divných okolností zemřela dcera a co jsem tak koukala na ukázky, tak to nebyla poslední rána, která ji potkala. Třeštíková s ní natočila i samostatnej dokument,,Marcela" no bylo mi z toho smutno.
Jinak u etud se i nasměju, těším se na díl kde syn s taťkou závodí v autech a mamče se to samo nelíbí. No a oni machrujou jak jsou dobrý a že se nemůže nic stát a při dalším natáčení už je taťka celej zafačovanej včetně hlavy. Tak to jsem fakt řvala smíchy, no ještě že to dopadlo takhle. ![]()