Dokument Manželské etudy po 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9355
9.1.18 16:34

Ahojte, a jaký z nich máte dojem? Mě přišlo, že se syn Dominik s rodičema dost smutně míjel - paní se upnula na holčičku, přitom holka byla spíš po tatínkovi sportovkyně, takže bodovala i tu táty, on mi přišel zase spíš takový pasivnější po mamince, i když se snažil zazářit jako táta a ségra - (jak říkal, že pracuje od 16). A z Ivany jsem měla taky takový smutný pocit- pořád se hledala a nikdy to tak nějak nevyšlo - vždycky se viděla v někom jiném - nejdřív v manželovi, pak v dceři a nakonec v tom Jeníkovi. Její smysl života se tak nějak vždycky měnil podle koníčků nejbližších. Docela by mě zajímalo, jak to celé dopadne, jestli budou točit dál. Jak nakonec dopadne vztah s Dominikem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
9.1.18 18:02

Sledovala jsem, ale možná mi uniklo - paní Ivana se se synem a vnoučaty stýká nebo ne? Pavel ne, ale ona nevím? Říkali to tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
9.1.18 18:12

@mamoch Taky jsem to neviděla celé, ale myslím, že o současném vztahu babičky Ivany - vnučky Dominiky nepadlo ani slovo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32218
9.1.18 18:20

@robinka Říkala, že ji vidí hodně málo, protože každý víkend jezdí za tím svým Jeníkem do maringotky. Padlo tam i jak často, ale nepamatuju si to :). Pavel říkal 1× až 2× týdně a ona snad 1× za 2 měsíce :think:. Ale od doby, co spolu syn s otcem nemluví, neříkala nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
9.1.18 18:28

Nakonec spolu ti dva vydrželi až překvapivě dlouho. On - podnikavec, neposeda, brouk pytlík, nevydrží chvíli v klidu, ona - určitě hodná, ale taková unylá „puťka domácí“ bez názorů, jediným zájmem vození dcery na kroužky. Už ve 2. díle, jak se Pavel natřásal před těmi sexicemi při volbě miss billiard, a Ivana seděla opodál a znuděně srkala nějaké pití, bylo vidět, jak jsou oba rozdílní. Po pravdě mě nepřekvapilo, že důvodem rozvodu byly provalené Pavlovy nevěry. Ani se nedivím, že mu to zničilo vztah se synem. Ivana se ale obdivuhodně sebrala, našla nového partnera i hobby a vypadala mezi všemi těmi tanky a bévépéčky opravdu šťastně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7990
9.1.18 18:33

Tak ta Růža -Růženka Kunstýřová je na facebooku. Podle fotek tam, má holčičku Laru :D a ten její táta je tam s tou vnučkou, slaví tam 5 let. Takže se možná zase začali vídat :think:
Bylo to zajímavé, těším se na další díly. Kdy bude, dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
9.1.18 18:51

Sleduji, hodne zajimavy dokument. Zitra budou davat Marcelu…hodne silny pribeh, jsem zvedava co bude po tech 35 letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32218
9.1.18 18:52

@anathema Další díl je zítra. Ale ten táta se nepřestal stýkat s dcerou Růženkou, ale se synem Dominikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7990
9.1.18 19:06

@Monchichik ja vím, říkal že už nevídá tu vnučku Dominiku ( vč. syna)..ale na tom facebooku s ní na fotce je, slaví tam 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.1.18 11:56

Tak co holky, koukaly jste včera na Marcelu s Jiřím? Smutný příběh :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.18 14:29

Teď koukám na film přímo o ní - Marcela (2007)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.1.18 01:02

Marcela, to byl jiný nápor na psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
15.1.18 12:45

Ahoj holky, nemůžu najít nikde online dokument Ivana a Pavel - první díl z 80. let… máte prosím někdo odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.1.18 16:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.1.18 07:22

Zuzana a Stanislav

Sledovali jste také včerejší pokračování. Mně se přístup k životu, jaký má Stanislav velmi líbil. Zuzana mi ale přišla velmi pasivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí