Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, už douhou dobu hledám na internetu dokumenty od paní Třeštíkové, hlavně dokument Katka..nemůžu to nikde najít..nevíte někdo kde to najít a případné adresy mi klidně napište do zpráv
moc Vám všem děkuji!!!
@Deniel No, já to všechno stahovala z www.uloz.to Jenže pak to tam nějak zpřísnili nebo co, už tam je toho hrozně málo. Měla jsem odtamtud manželské etudy, tu novější Katku… teď jsem tam našla jen tu starší Katku:
Myslím, že na ulozto.cz najdeš i manželské etudy. Ty jsou taky dobrý ![]()
Ono vše od pí. Třeštíkové je dobré, ale dívat se na to - byla jsem z toho docela hotová ![]()
@lleennttiillkkaa Marcela je ta, jak ji zemre dcera? To byla sila to sledovat… Koho by napadlo, ze se behem nataceni stane neco takoveho.. Smutne.. Jinak Katku znam nazpamet, sledovala jsem jeji pribeh pravidelne uz od zakladni skoly
Já jsem našla jen nějaký film Manželské etudy plus po dvaceti letech. Stojí to za stažení? ![]()
@Ka2 Jojo, ta Marcela je ta, co jí zemřela dcera - myslím, že ji přejel vlak…mazec. Viděla jsem to jednou a stačilo… ![]()
@Andýsek92 Některé díly jsou fajn…člověk sleduje, jak to bylo dříve a jak ty páry skončily…občas to stálo za to. Určitě doporučuju!
Holky na uložto je jenom ta první část
tu já mám, já bych chtěla stáhnout tu nejnovější..i s tím porodem tý holčičky..já jsem to viděla v tv, chtěla bych to pustit mamce, ale nikde to zadarmo nemůžu najít, leda za 99kč, což za to dávat nechci..ale jinak dokumenty Třeštíkové jsou
![]()
@SarkaLo děkuju
mě to totiž bude stahovat strašně dlouho tak musim vybírat jen filmy co za to stojí ![]()
@Andýsek92 Nejlepší je stahovat ráno nebo večer…u nás to pak jde hodně rychle ![]()