Dokumenty Heleny Třeštíkové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
9.1.18 16:10
@alisekR píše:
Myslím, že jsi to vystihla dost výstižně s tím Pokustónem. :potlesk: ;)

Mě přišel jako pozér. Všechno super, všechno krásný, proč s nim syn nemluví neví, s Ivanou taky dobrý… i slepý vidí že to není úplně dobrý a i hlupák ví, že ti život občas nepěkně nakope zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.1.18 16:12
@Sexynohy píše:
Pro mě taky ne, ale každý jsme jiný. A jinak nemyslím si, že ti kteří pracují na plný své děti odbývají, jen na ně kolikrát prostě nemají dost energie - soudím podle toho, o čem jsem psala. Jestli je to u tebe jinak tak super a jestli ne, ale ty to prostě vnímáš jinak, tak taky ok.

Možná někdy nemam, ale ono jim neuškodí občas zjistit, že nejsou pupek světa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.1.18 16:14
@terien píše:
Musím říct, že ta ženská je úplně nemožná.
@terien píše:
No obětovala, mě přijde že jí to vyhovuje. Hlavně že nemusi makat.

Tak to máš divný úhel pohledu. Vychovala 2 vrcholové sportovce a to stojí spoustu sil, času a i peněz. Kdo zažil, ví jak to chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
9.1.18 16:15

1. a 2. díl všech etud jsem viděla už kdysi a musím říct, že tihle působili nejstabilněji oproti ostatním párům, tak mě to docela překvapilo, jak dopadli…nevěru jsem nečekala…ale je fakt…že žena by asi měla svému muži imponovat ještě v něčem jiném než jen v tom jak vodí dceru na tréninky, zvlášť když má muže akčňáka a dcera už potom o to ani nestála
paní měla určitě hafo možností jak se zrealizovat, pán mi nepřišel jako někdo, kdo by ji nutl starat se výhradně o domácnost
ikdyž mě to na mateřský teď taky baví, tak ale určitě se chci vrátit do práce, protože to je moje noční můra, takhle dopadnout - v 50ti ji manžel kopne do pr..le a musí se začít starat, nikdo ji nezaměstná, protože nic neumí, to měla aspoň ještě mega štěstí, že si našla přítele, jinak by byla úplně v háji, tak musí snášet pokoru a bydlet v bytě s ex a ještě mu dělat uklízečku v práci :roll: :roll: :roll: uf silný kafe

jinak pán mi byl taky nesympatický, takový sobeček a těžko popsat…ale hrozně mi na něm něco nesedělo..ale podle mě za svou zaprdlost si paní mohla sama

ti Strnadovi jsou ti s tím nábytkem, 5ti dětmi…co makali od rána do večera a prd z toho? Jeden kluk strašnej sígr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12958
9.1.18 16:22

Musím říct, že manželské etudy jsou docela přehlídka jedné mužské a jedné ženské vlastnosti, která je tam chlapům a ženám společná. A dá se říct, že spousta chlapů a žen má tuto vlastnost dodnes.
Byly to různí lidé z různými vlastnostmi(jak negativními, tak pozitivními), ale všemu všude vévodila chlapská sobeckost a ženská nesoudnost pokud jde o 100% obětování se chlapovi a jeho snům.
Když tedy pominu Marcelu, kde to bylo až patologické.
Ivana byla doma tak dlouho na žádost a přání Pavla. Už ten první díl kdy byl většinu týdne pryč, jak to šlo dál, tak bylo krásně vidět, že on si dělá jen to, co ho baví a je si velice dobře vědom, že doma nemusí hnout prstem a vlastně se ani moc vyskytovat.
On byl určitě šťastný a ona si na prahu padesátky musela hledat práci bez praxe.
Jasně, mohla se proti tomu zajistit a nesouhlasit, ale ona se podřídila jemu na jeho přání.
Sakra já neznám ženy v domácnosti, ale pokud snad manžel souhlasí a je to dokonce jeho přání, tak má ta manželka potom snad nárok na výživné i potom, co se vztah rozpadne!
To je sice hezké, že je tak strašně hodný, že jí umožnil vydělat si úklidem, ale to bylo zejména jeho rozhodnutí, že byla doma, ten dokument to jasně ukazuje. Ano ona byla submisivní, otázka je, zda by on byl tak strašně šťastný, kdyby si nemohl dělat víceméně, co chce, když by si ona postavila hlavu a šla do práce.
To, že nevídá syna, je tedy smutné. Přišel mi jako parazit v té záležitosti černé práce pro rodinu, ale ne blázen a úplně odtrhnout rodinu od vnoučat, to je šílenost.

Příspěvek upraven 09.01.18 v 16:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
9.1.18 16:24

O čem to mluvíte a kde a kdy se to dá vidět? 8o já zas nic nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
9.1.18 16:31

@Sany80s souhlasím s tím hodnocení vlastností u mužů a žen, já jsem se taky strašně rozčilovala proč si to nechá líbit a manžel mi říká - Úplně běžnej model těchto dob :nevim: Prostě tenkrát byly ženy vychovávané úplně jinak a mě se to teda strašně hnusí.
Jsem extrémista a když mi ségra dala pro malou (2r) jako dárek dětský vysavač, tak jsem jí řekla, ať si ho odnese, že nechápu, proč by holčičky měly automaticky dostávat jako hračky vysavače, žehličky a kuchyňky, když kluci dostávají auta, pistolky a vláčky.
Je to přehnané, já vím, ale i takhle vedeme naše dcery k té automatické funkci ženy v domácnosti bez vlastní vize života. Dobrou zprávou je, že za posledních 50let prošly ženy takovou emancipací, že to možná už i mužům začíná docházet :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
9.1.18 16:31

@debra.morgan Manželské etudy - časosběrný dokument od Třeštíkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
9.1.18 16:33

@debra.morgan pondělí čt2 od 20hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@divine woman píše:
Tak to máš divný úhel pohledu. Vychovala 2 vrcholové sportovce a to stojí spoustu sil, času a i peněz. Kdo zažil, ví jak to chodí.

K tomu už jsem se vyjádřila. Ze syna vychoval vrcholového sportovce spis otec. Jestli sis všimla, tak ona o něm ani nikde nemluvila, neustále jenom zminovala jak se věnuje dceři. A te se taky věnovala víc, než je nutné. Ono od určitého věku zvládnou děti dojít na tréning i bez rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753

A dneska to myslím kolem poledne opakovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
9.1.18 16:37

@Conulka díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12241
9.1.18 16:37

@Helen78 Myslim, ze ta kauza o Marceline dceri nebyla ujasnena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
9.1.18 16:42

Mně vyrazilo dech i to, jak říkala, že na tom Baladě pro banditu byla asi 100×!!! Jako i kdyby byl můj muž nejlepší herec na světě, tak bych na jeho stejný představení nešla 100× ani omylem - bože toho času - prostě mám i svůj život, ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12958
9.1.18 16:44
@Conulka píše:
@Sany80s souhlasím s tím hodnocení vlastností u mužů a žen, já jsem se taky strašně rozčilovala proč si to nechá líbit a manžel mi říká - Úplně běžnej model těchto dob :nevim: Prostě tenkrát byly ženy vychovávané úplně jinak a mě se to teda strašně hnusí.
Jsem extrémista a když mi ségra dala pro malou (2r) jako dárek dětský vysavač, tak jsem jí řekla, ať si ho odnese, že nechápu, proč by holčičky měly automaticky dostávat jako hračky vysavače, žehličky a kuchyňky, když kluci dostávají auta, pistolky a vláčky.
Je to přehnané, já vím, ale i takhle vedeme naše dcery k té automatické funkci ženy v domácnosti bez vlastní vize života. Dobrou zprávou je, že za posledních 50let prošly ženy takovou emancipací, že to možná už i mužům začíná docházet :mrgreen: :mrgreen:

No ono je i právě proto tolik rozvodů, že si ženy prošly emancipací a už si to tolik nenechají líbit.
Ale nemysli si, že se změnil i přístup mužů. Jedině k horšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí