Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chystám se se sestrou do Prahy a chtěly bychom zajít na nějaký muzikál. Můžete doporučit, který opravdu stojí za vidění ![]()
Případně i divadelní představení. Zvažujeme Duška-Čtyři dohody ![]()
Moc díky ![]()
Pokud by to mělo být divadelní představení, tak naše TOPka jsou tyto:
Blbec k večeři
Klíče na neděli
Prolhaná Ketty
Loni sme byli s manželem v Praze na muzikálu Kat Mydlář, nádhera
,jen doporučuji, nejkrásnější muzikál, co sem viděla!!!
Chytli sme i to nejlepší obsazení: Pepu Vojtka, D.Hůlku, Martu Jandovou, Brožovou…
Mě zrovna Mydlář nenadchnul, ani známé, co jsme s nimi byli.
Ale každý máme jiný vkus a nejde brát zřetel na jednoho, komu se zrovna nelíbil.
Původní Drakula mě nadchnul, to byl velkolepý muzikál.
Mě zase Dracula moc neoslovil, ale je pravda, že každému se líbí něco jiného a každý má samozřejmě jiný vkus ![]()
@jjj11 píše:
Loni sme byli s manželem v Praze na muzikálu Kat Mydlář, nádhera,jen doporučuji, nejkrásnější muzikál, co sem viděla!!!
Chytli sme i to nejlepší obsazení: Pepu Vojtka, D.Hůlku, Martu Jandovou, Brožovou…
My na něm byli taky a NÁDHERA:-)
Byli jsme i na CARMEN, taky dobré, ale Kat se mi líbil víc.
Teď se začíná hrát AIDA, tu bych taky chtěla vidět.
Příspěvek upraven 01.11.12 v 17:23
Mě zase Dracula moc neoslovil, ale je pravda, že každému se líbí něco jiného a každý má samozřejmě jiný vkus ![]()
Já za sebe doporučuji muzikál Aida v Karlínském divadle. Úžasné melodie od Eltona Johna umocněná prostředím Karlínského divadla.
@emikili píše:
Já za sebe doporučuji muzikál Aida v Karlínském divadle. Úžasné melodie od Eltona Johna umocněná prostředím Karlínského divadla.
Jenže je až do konce roku vyprodáno:-(
Na Aidu se chystáme, malinko tuším, že mi asi lístky přinese Ježíšek ![]()
Sluha dvou pánu - národní divadlo
s donutilem uzasně stravený čas za nás doporučuji
Muzikál nedoporučím, i když jsme tchánovi dávali jednou k Vánocům lístky na Barona Prášila a pochvaloval si to, ale vlastně ani nevím, jestli to ještě hrajou ![]()
Jinak ty Čtyři dohody jsou prý super, já se snažila sehnat lístky, ale buď blbě hledám nebo je fakt beznadějně vyprodáno ![]()
Jinak moje oblíbené: Divadlo v Dlouhé- Lhář (to je skvělý!), Soudné sestry (Pratchetta nečtu, ale představení bylo opravdu povedený), Divadlo Ungelt- Hra o manželství (nepřekonatelnej Schmitzer) a pak Divadlo v Celetné- Rozmarné léto (ale to teď myslím hrát nebudou)…
Jo a zapomněla jsem na představení Caveman, ale tam bude taky vyprodáno..
@kkkkkkk píše:
Sluha dvou pánu - národní divadlos donutilem uzasně stravený čas za nás doporučuji
Na to se mi bohužel nikdy nepodařilo sehnat lístky
![]()
Jednoznačně doporučuji Bídníky, ale teď trochu nejsem v obraze, jestli je ještě hrají. Myslím, že do konce listopadu… ![]()