Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boleslavačka píše:
Jednoznačně doporučuji Bídníky, ale teď trochu nejsem v obraze, jestli je ještě hrají. Myslím, že do konce listopadu…
jo to bylo super a ještě Tři mušketýři, ale ty už asi nehrají
![]()
@Renatt Tomu věřím, já jsem měla lístky na říjnové představení koupené snad od března…:-(.
Tak za mě určitě Carmen, Děti ráje(mám ráda písničky Michala Davida-nakonci už všichni stáli a tančili, super zážitek)To sou mý dva top, nelíbil se mi třeba Robin Hood, to za mě nic moc. Teď se chystáme na Aidu, ale asi až po novým roce, je beznadějně vyprodáno.
Za mě Bídníky nedávno jsem byla a super, a i Mis saygon ale ten ted nedávají teda a ten byl taky nádherný, ale co se mi nelíbil tak byl Excaliber
Nevím, jestli se ještě na Vinohradech hraje Donaha! Ale to bylo luxusní představení. Jinak Drakula, Kleopatra, Kat Mydlář…cokoli z toho stojí za vidění.
@kkkkkkk píše:
Sluha dvou pánu - národní divadlos donutilem uzasně stravený čas za nás doporučuji
Také už několik let chci sehnat lístky a beznadějné. I jsem se dovolala do pokladny, ještě než začal předprodej, tak už většina lístků byla vyprodaná a zbylo pár nezajímavých míst.
Určitě doporučuji za zhlédnutí Osmý světadíl v divadle Kalich. Výborné písničky Elánu jsou zde ještě chytlavější než v originále
. A také v tom stejném divadle hrají nyní Pomádu, ale ta je skoro vyprodána na všechny termíny
. Nebo potom stojí za návštěvu Lucrezia Borgia v divadle Hybernia, tam se lístky dají sehnat neustále, ale hrají ji vždy jen jeden víkend v měsíci a není to zrovna oddechové představení u kterého se budete smát od začátku do konce, ale pokud chcete vidět kvalitu, tak doporučuji! ![]()
Doporučuji několikrát zde zmíněné Bídníky. Je to fakt mazec ![]()
Jsem blázen do muzikálů. V Mětském brněnském jsem naposledy byla na Jekyll a Hyde a to bylo něco parádního. Ale co nemůže ničemu konkurovat, tak byl Drakula-klasika ![]()
Hello Dolly-pro ty, co mají rádi jazz.
Chicago-jazz a málo oblečení ![]()
Carmen-mě moc neoslovil.
Mary Poppins-spíš takové dětské.
atd. ![]()
Za mna muzikály: Quasimodo, Aida, Bídnici, Traja muskatiery. Dracula sa mi tiez pacil ale to uz asi nehraju.
Sluha dvou pánů - užasne predstavenie, ale zohnat listky je umenie, momentalne predavaju listky tak brezen duben. ![]()
Blbec k večeři - výborne predstavenie, dobre sme sa zasmiali.
Brouk v hlavě ( Divadlo na Vinohradoch )- najlepsie predstavenie co som videla, fakt užasná komedia, videla som to cca 3× ![]()
Ahoj, loni jsem byla na Vraždě za oponou v Karlíně, výborný, vtipný, super rytmický, odpočinkový a mladej Brzobohatý byl k sežrání ![]()
Holky, moc děkuji za tipy
Myslím, že si nakonec nebudu ani moc nějak vybírat, protože je faktem, že je jich spousta vyprodána na dlouho ![]()
Něco vybrat ale určitě chci, takže jdu hledat… ![]()
@Ťutina píše:
Ahoj, loni jsem byla na Vraždě za oponou v Karlíně, výborný, vtipný, super rytmický, odpočinkový a mladej Brzobohatý byl k sežrání
Jo? Bylo to fakt pěkné? Že bysme zašli?:-)
Tak jsem sehnala lístky na Bídníky
Ještě mi poraďte v čem vyrazit, v jaké „róbě“
![]()
Holky, neviděla jste prosím některá muzikál od Landy KLÍČ KRÁLŮ? Chtěla bych partnerovi koupit lístky k narozeninám, tak jestli to stojí za to
Má rád fantasy (skřeti, elfové, trpaslíci) ![]()