Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katrinka - v podstate mozes vyrazit v comkolvek
ja davam prednost nejakym slušným nohaviciam a halenke, pripadne nejake upletové šaty. Ludia tam chodia rozne, v kostymoch, oblekoch a vela ich je v rifliach ![]()
@Lucienkaaa - ja som videla Krála klíčů, sama som bola zvedavá, recenzie boli rozne, aj som sa obávala. Kostými boli úžasne, výprava tiež, fakt nádhera, ale na moj vkus to bolo zdĺhavé a skutočne tak trochu nedokončené. Landa tvrdil ze sa mu to nezmestilo do jedného predstavenia ale myslím že keby to trochu „zrýchlil“ dal tomu akčnost, bolo by to super predstavenie. Tešila som sa na to, ja som si to celkom aj vychutnala, ale nebolo to to prave orechové. Po Krysařovi som od toho čakala viac. ![]()
Ahoj, ja jsem tanečnice a v muzikalech tančím. Pokud bych mohla doporučit, urcite na prvnim miste Osmý světadíl ![]()
Ted mame v divadle Kalich také ruzne akce, takze se dají koupit zlevněné listky treba i na Pomadu atd.
Nádherný zazitek jsou také muzikaly v Karlíně.
Nedoporučuji Broadway, neni tam ta spravna atmosfera, ale to je jen muj subjektivní názor…
A ja osobne se neskutecne těším na Fantoma opery na Výstavišti. Škoda ze jsem se díky mateřské nemohla zucastnit castingu ![]()
Jojo Jesus Christ je take úžasný, myslim ze s Draculou jeden z nejlepších! ![]()
@li.hun světadíl? Já z něj odcházela strašně zklamaná
. Přikládám to teda tomu, že moc nemusím Savku a tu jeho partnerku tam hrála taková blondýnka a ta třeba neměla svůj den, ale dokonce se tam při jedný tý zamilovaný scéně smála jako magor
.
Jinak za mě doporučuji Robin Hood. Ten byl super!
A Touha byla taky skvělá! U mě teda vždy vítězí Kalich ![]()
Robin Hood bol skvelý
Osmy svetadiel v pohode, ja som si uzila najma pesnicky Elanu a tanečne to bolo výborné. Ale ja ako divák musím povedať že Kalich ako divadlo je pre mňa hrůza! Boli sme tam viackrát, strašné teplo, normalne sme sa vyzuvali z kozačiek, lebo nám nohy horeli, kamoška bola tehotná tak som sa len modlila aby tam neodpadla, úzke rady, málo miesta, takže by sme ju snad odtial vynášali vzduchom ako na koncerte
, a 2 dámske záchody na celé divadlo tak to je děs.
Takže o prestávke bitka o hajzlík a modlit sa aby sme stihli zaciatok druhého dejstva.
Ja by som chcela ist na Mata Hari a Casanovu, mám lístky kúpené na premieru Snehurka a 7 závodníkov
, ideme aj s detmi, tak sa teším, videla som to na SK, som zvedavá aké to bude tu
Jéj a geniálne predstavenie bolo Marry Poppins a to bol naozaj zážitok ![]()
@janula34 Jako možná to pohodlí by mohlo být lepší
ale 3× za rok to vydržím ![]()
Je pravda ze v Kalichu to prostředí je hrůza! Ale hlediště je pořád ještě v pohodě proti zázemí, ktere tam máme my účinkující… jsme uplne dole ve sklepe divadla, kde jsou vlhke a tmave satny, na každý vystup se musime prevlekat bud v zákulisí pred všemi, nebo litat pokazde z a do tech schodů, no prostě hrůza. Ale co bychom nevydrželi pro naše věrné diváky ![]()
Co se tyce obsazení na Osmy světadíl, tak nejlepší je jednoznacce Roman Tomeš a Míša Doubravova v hlavních rolích. Možná je to i tim, ze jsou partneři i ve skutečnosti a v tom představení jim to prostě sezerete se vším všudy.
Robin Hood je krasna pohádka, skoda ze uz se nebude hrát ![]()
Ja osobne jsem moc zvedava na Lucii v Karlíně. Jo a prý je také koc oblibena Aida.
Jinak jsem také viděla Carmen, ale musím rict, ze se mi vubec nelibila. Na muj vkus moc velký cirkus. Ale zase říkám…je to pouze muj subjektivní názor. Ale Dasha byla naprosto skvěla, ta nikdy nezklame
@li.hun Dashu jsem viděla myslím ve Vraždě za oponou a tam byla neskutečná ![]()
A jinak smekám - odvádíte skvělou práci ![]()
Ahoj, nevíte jak se jmenuje a kde sehnat muzikál myslím v zajetí hudby nebo tak nějak, hledala jsem přes google pod tímhle názvem nic není ![]()