Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska mi volala sestřenice, že prý byla v TV (NOVA) reklama na nějaký magnet do okna. Ale bohužel jsem jí nemohla poradit co to bylo a kde to prodávají, neb jsem to neviděla. Pokud jste to viděly vy, ozvěte se. Díky… ![]()
K čemu to má být ten magnet? Mi se ty reklamy v tv nějak míchají, takže si nevybavuju
ale zajímá mě k čemu je to dobré
![]()
Nějaká vánoční výzdoba. No ale teď si říkám, že magnet v okně moc nedrží
Do telefonu se překřikovali další a sami asi pořádně nevěděli co to má být.
Příspěvek upraven 30.10.12 v 12:25
A není to co dostaneš k nákupu milky a nějaké kávy??? je tam zvoneček andělíček a ještě třetí ale to nevím co je. a svítí to.
Většino to bývá na „přísavku“ a ta moc nedrží, máme z loňska svítící hvězdičku měnící barvu a párkrát odskočila z okna až doprostřed obýváku
![]()
O magnetu nic nevím ![]()
@brouček123 píše:
A není to co dostaneš k nákupu milky a nějaké kávy??? je tam zvoneček andělíček a ještě třetí ale to nevím co je. a svítí to.
a sněhulák ![]()
@Ometačka jojo už jsem na to koukala našla jsem to na fb
ale viděla jsem to i v obchodě a teda moc to nesvítilo ![]()
@brouček123 píše:
Nevím. Příbuzní sou z vesnice a asi si myslí že vím o všem co se u nás ve městě prodává.
@brouček123 píše:
ale viděla jsem to i v obchodě a teda moc to nesvítilo
já stejně o takové kýče nemám zájem ![]()
A ve kterém obchodě to mají?
@brouček123 píše:
ale viděla jsem to i v obchodě a teda moc to nesvítilo
@brouček123 Napíšu jim, jestli je to ono. A to musíš koupit čokoládu (Milka) a kafe jaký?
Jéé tak to nevím jaký kafe jen jsem to zaslechla já ty reklamy moc nesleduju ale vím že to bylo i minulej rok pokud máš fb tak se koukni na milku myslím že tam je toho o tom napsané víc než vím já ![]()