Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj devcata
sledujete nektera? Ja ted jen z nudy mela tv zapnutou a celkem me to zaujalo. Pokud je na tom nektera z vas stejne, pojdme o tom drbat. ![]()
jen ten vysilaci cas hned po obede v sobotu a nedeli, no nevim, jak to budu sledovat, kdyz bude dcerka doma. ![]()
Ted jsem zapla telku a tudiz vubec nevim o cem mluvis
Ale jestli mas chut, tak mi to trochu pribliz prosim.
http://www.serialzone.cz/…asky/nazory/?…
už jsem to celé dokoukala a těším se na lede, kdy budou další premiérové díly ![]()
@Vichrice píše:
http://www.serialzone.cz/…asky/nazory/?…už jsem to celé dokoukala a těším se na lede, kdy budou další premiérové díly
ty uz jsi dokoukala celou serii? No ja nad tim uz drive uvazovala, ale nechtelo se mi to cele stahovat.
Tak hlavne nepis, jak to bude dal a hlavne kdo je A. ![]()
I kdyz jak znam sama sebe, tak jen co pristi vikend bude dite u tatinka, tak stahnu vsechno a sjedu to za jedno odpoledne tak jako jsem to doted delala se vsim. ![]()
@sara1000 je to na Prima love, kazdou sobotu a nedeli kolem pul jedne, vypada to zajimave, vsak vygoogluj a procti. Zatim byl prvni dil, takze staci sjet na youtube nebo stahnout.
@Taminka píše:
@sara1000 je to na Prima love, kazdou sobotu a nedeli kolem pul jedne, vypada to zajimave, vsak vygoogluj a procti. Zatim byl prvni dil, takze staci sjet na youtube nebo stahnout.
Dekuju, uz hledam
My vzdy koukali na Amerika hleda Topmodelku ![]()
@Lindsay15 píše:
Už čekám na další díl, skončilo to napínavě. Super seriál
taky jsem zvedava..a zajima me, kdo je ta Jenna a co se ji stalo ![]()
@Taminka Neboj,občas budeš koukat s otevřenou pusou
Jinak kdo je A zatím nevíme ani my co sledujeme nejnovější díly, akorát se pomalu začíná odhalovat, kdo A pomáhá ![]()
@Lindsay15 no ja jak se znam, tak stahnu CELOU serii a dokoukam behem par veceru.
@Taminka Také jsem to tak dělala, celou první sérii tenkrát jsem stáhla a sledovala…Jenže pak čekat na další díly… ![]()
@Lindsay15 píše:
@Taminka Také jsem to tak dělala, celou první sérii tenkrát jsem stáhla a sledovala…Jenže pak čekat na další díly…
Nooo to znam…ja takhle stahovala Glee a pak uz nebylo co stahovat a muself jsem cekat. Ale pry uz se nataci ctvrta serie. Ja si hlacne musim na youtube sjet ten uplny zacatek, chystala jsem obed a nevenovala tomu pozornost. Jinak me tesi, ze tam vidim v rolich matek zname tvare.
@Taminka Mám dojem že se teprve natáčet bude, teprve byla 4. řada potvrzena. Jinak čekáme do ledna na další díl třetí série, takže to stíháš zkouknout ![]()
@Lindsay15 tak to stiham v pohode, ja jsem schopna sjet dve serie za vikend, kdyz neni dite doma. Mmch Ty dalsi serie jsou v anglictine, nebo cestine?
@Taminka Já na to koukám v angličtině (občas s titulkama) ale mělo by to být online na zkoukni.to a dej tam Pretty little liars a máš tam myslím všechny díly bez stahování ![]()