Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 pockej, jak to myslis, ze A ma pomocniky a ze to bude nejspis Alison? Vzdyt ta je pdo drnem.
Co mi ale prislo divne, jak Spencer porad nekdo volal a pak jela do toho motelu a tak ten hovor prijala a byla takova divna.
jj mmch Mellisa vubec nema zadne bricho, ona uz neni tehotna?
Ahoj holky, taky pll sleduju a zajímá mě názor ostatních, co už mají dokoukaný i momentálně poslední díl třetí řady. Ale napíšu to radši jako neviditelný spoiler, abych něco neprozradila. (Kdo chce číst, označí si to)
Hele, chápete, proč v tom posledním díle navštívil duch Alison Haninu mámu?? A opravdu je Toby na straně A?
Jsem zvědavá, co si o tom myslíte a hlavně jak to teda bude a doufám, že už to nebudou příliš prodlužovat a nezkazí to.
@Lindsay15 No i kdyby to bylo dvojče, tak to bylo malé dítě! Začíná to být podle mě dost komplikované a A-team se dost rozrůstá. A co myslíš že bylo mezi Byronem a Alison Spoiler:)
@elfans Tady je odkaz http://www.edna.cz/…-nebo-ne.asp ,přečti si to a možná pochopíš. Rozrůstá se to a ještě bude. Jinak myslím si, že Ezra s tím má něco společného také, jak přišel do toho vlaku v haloweenském díle, když měl být někde jinde…A absolutně netuším co mezi sebou ti dva měli… Spoiler-nekoukat na odkaz ![]()
Já jen doufám, že to nepokazí tím, že to budou zbytečně natahovat jako jiné seriály, třeba HIMYM. ale prý už je ohlášená i čtvrtá série, takže to tak asi dopadne.
Jojo, čtvrtá série bude-a jsem za to ráda, pokud to ovšem nebude mít vliv na kvalitu seriálu. Mě to baví sledovat ![]()
@elfans píše:
Já jen doufám, že to nepokazí tím, že to budou zbytečně natahovat jako jiné seriály, třeba HIMYM. ale prý už je ohlášená i čtvrtá série, takže to tak asi dopadne.
z toho mam taky strach, nektere serialy uz se zbytecne natahuji a pak se to vsechno jen zkazi.
@Lindsay15 aha ja si myslela, ze potratila, akorat jsem to nikde nezaregistrovala. a uprimne, taky si myslim, ze Alison neni mrtva.
@Taminka Ono se to bude řešit (nebo už řešilo)?
Byl okolo toho u Spencer povyk, myslela si, že v tom jede s Ianem…
@Lindsay15 tak bud jsem to nekde prehledla, ale Ted jsem to slysela poprve v trojce treti serie, Spencer ji rikala, ze je ji lito, ze v cervnu prisla o dite
@Taminka Tak to už se asi řešilo, zkusím najít ve kterém dílu-třeba jsi to přelétla ![]()
@Lindsay15 to nemusis, zase to neni tak podstatne..ale mmch jaky rozvod? Ella se rozvadi s byronem? Ja to Ted sleduju poctive, tak co mi kde uniklo?
@Taminka Ano,rozvádí se-už spolu nebydlí. Nemůžu to najít
Ale myslím že to bude konec druhé série ![]()
A jinak trochu podstatné to bylo, chvíli byla podezřelá Melissa ![]()