Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 a hlavne komu, ze
Je mozne, ze se treba holkam bude chtit pomstit za to, ze Jenna kvuli nim byla slepa a on se o ni musel starat.
No do ledna mame casu dost napsat novy scenar devcata ![]()
V léčebně stopro pomáhá Wren.. - Wren se vždycky objeví tam „kde je ho potřeba“ jednou na úrazovém, jednou na gynekologii, jednou na psychiatrii - to nemůže být náhoda, tolik specializací asi těžko má
, takže pro mě je dalším členem Anti Alison týmu
. Já si přidala na fcb nedávno, že se mi líbí LPP a oni tam vždy přidávájí fotky těch herců a píšou o nich atd..- mno a jedna fotka mi tam cvrkla do oka.. nevím jestli je upravená ta fotka nebo ten člověk v seriálu
Týká se to samozřejmě očí - jdu po stopě krásnoočkovi/krásnoočce ![]()
Podle mě prostě na každém místě „pomáhá“ někdo..
Ten samý člověk co škrtil Spencer, nasypal Arii do pití to uspávadlo nebo co to bylo ne?
A jak zjistila Mona, jaký převlek má Caleb? - No asi v tom Caleb taky jede nebo jí to někdo donesl, A. ví přece všechno..
. Když nad tím přemýšlím, tak Ezra přišel potají i na ten Halloween kde sledovaly tu černou labuť, ne? ![]()
@Taminka Přesně tak
Ale jedna z holek prý na Tobyho přijde ale dál už se neví, jestli to řekne ostatním nebo ne
Však napíšeme, neboj ![]()
@Kallkapa Na Wrena zapomeň, toho bych si klidně odvlekla domů
Jojo, ten co škrtil Spencer nasypal něco do pití Arii. Jak už jsem psala mohl kdokoliv Caleba sledovat-ten v tom určitě nepojede ![]()
Hlavně mě trklo když Jason napsal odměnu 50 tisíc za ty ostatky a najednou měl Ezra schovaných 50 000,že prý prodal auto ![]()
@Lindsay15 hele a on mel na tom sacku napsano, ze je tam 50t? Snad ne, ne? ![]()
@Kallkapa tak uz jsem taky dala LIKE. mmch kde to mas o tech ocich?
@Taminka No buď říkal on nebo Aria, že tam je 50 000,teď nevím
Ale uhodilo mě to jako pěst na oko
Holky vzpoměla jsem si na seriál The lying game to je taky super seriál, také tam jsou nějací tajňáci co chcou dvojčatům ublížit ![]()
@Taminka těch stránek je více, ale asi to byla falešná stopa
. Ezru tam přidali s „tmavýma očima“ né hnědýma ale o hodně odstínů tmavšíma než v seriálu, tak jsem si říkala, že mu dali do seriálu určitě čočky aby měl oči výrazné
. Ale zadala jsem ho do googlu, a tam má na některých fotkách oči světlejší na některých tmavší..
![]()
A ve skutečnosti se jmenuje Ian - no to mě podrž ![]()
@Kallkapa Na Wrena zapomeň, toho bych si klidně odvlekla domů
Hlavně mě trklo když Jason napsal odměnu 50 tisíc za ty ostatky a najednou měl Ezra schovaných 50 000,že prý prodal autoJojo, ten co škrtil Spencer nasypal něco do pití Arii. Jak už jsem psala mohl kdokoliv Caleba sledovat-ten v tom určitě nepojede
Mě se Wren nelíbí, tak by mi ani nevadilo kdyby v tom jel, spíš doufám, že v tom nejede Caleb
. A Ezra by mě taky mrzel, ale už to tak bohužel bude
. Jsou to zmetci všichni
.
Já jsem si říkala, proč by Byron odjížděl na rok kvůli „románku“, tož jestli odjel kvůli vraždy, to by byl teprve gool
.
Jinak teda na čtyrnáctiletou holku měla všechny dobře pod palcem
. Na puberťačku drsná zábavka, šťourat se ve špíně, vydírat a šikanovat okolí
. Ali teda asi nakonec vydírala Byrona - nebo už se objasnilo, kde vzala ty prachy? :think
Kolik měl Ezra v těch ponožkách tam myslím nebylo. Arii jenom viděla, že tam měl velký obnos v hotovosti, kolik přesně myslím neví..
@Kallkapa Nene, ještě ne
Ale ona vydírala toho…Ehm…Tátu Spencer ne? Protože věděla že Jason je jeho otec.Nebo už v tom mám maglajs
Jinak to dvojče si myslím že bude ta Cece. Blondýna jak říkala že je Aliina kamarádka, jak je protlačila na ten ples ![]()
@Lindsay15 píše:
@Kallkapa Nene, ještě neAle ona vydírala toho…Ehm…Tátu Spencer ne? Protože věděla že Jason je jeho otec.Nebo už v tom mám maglajs
Jinak to dvojče si myslím že bude ta Cece. Blondýna jak říkala že je Aliina kamarádka, jak je protlačila na ten ples
No ta kamarádka je ale starší než oni, a chodila s Aliiním bráchou..je ve věku toho bráchy a né Alison
. No ono se myslelo, že vydírala toho otce od Spencer ale Spencer se mu pak hrabala ve věcech, našla tam, že v ten čas vybral těch 15 tisíc dolarů ale ukázalo se, že je investoval do toho detektiva, který měl sledovat mellisu nebo najít alison nebo co já vím co měl vlastně dělat
. Jako samo, že přesto můžou být prachy od něho, ale myslím si, že to s těma penězma bude ještě jinak.. ![]()
@Taminka píše:
@Lindsay15 a hlavne komu, zeJe mozne, ze se treba holkam bude chtit pomstit za to, ze Jenna kvuli nim byla slepa a on se o ni musel starat.
No do ledna mame casu dost napsat novy scenar devcata
No ale hlavně byl kvůli toho v pasťáku nebo kde, protože si mysleli všichni, že ten dům zapálil on..A celé město ho kvůli tomu nesnáší a bojí se ho.. ![]()
@Kallkapa Ale ta podoba-viděla jsem na netu fotku té malé a vedle byla fotka Cece a byly totožné
Joo, bůhví jak to s těma penězma bylo
Tak město už se zase uklidnilo, takže tak horký to nebude ![]()
@Lindsay15 jj ja si taky myslim, ze Cece je ta jeji segra, ale zase na ty chate ji kazdej kluk znal z vysoke, tak pokud byla v lecebne nebo kdo to vlastne byla, tak snad by ty lidi neznala, ne?
@Kallkapa jo me by taky nevadilo, kdyby v tom byl Wren, me se nelibi, jako jooo hlas a prizvuk ma sexy, ale jinak me nejak nepritahuje, Ezra je mi taky jedno, ale Caleba bych obrecela.
A souhlasim s tebou, ze na to, ze ji bylo 14, tak teda vydirat umela skvele.
@Taminka Mě by zajímalo, jestli udělá něco fakt zlýho