Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lindsay15
16.11.12 09:55

@Taminka Když tu není přítel celý týden, tak taky zamykám hned, už odpoledne :lol: Já bydlet v domku tak se zblázním! Něco venku slyšet, tak nevím co bych dělala :nevim: Jo no, ona jim A leze do baráku kdykoliv se jí zachce, ale stejně nechají otevřený dveře :mrgreen: Já bych nemusela mít ani otevřený okno, kdybych věděla že někdo takový je venku :pankac:

• Citovat
  • Upravit
13503
16.11.12 09:59

@Lindsay15 toz ja kdyby mi tady radila A, tak se proste odstehuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
16.11.12 10:01

@Taminka Nevím jestli by to pomohlo, takovýhle lidi to nemají většinou v hlavě v pořádku :think: A tady nevíme, kdo A vlastně je :nevim: Kdyby to byla např. Alison -všichni jí mají za mrtvou, nikdo by jim nevěřil, že je pronásleduje, poslali by je do blázince.

• Citovat
  • Upravit
2608
16.11.12 15:13

Taky nechapu, jak si muze prastena Mona vychazet z blazince v sestrickovskem prevleku? A myslite si, ze Paige je v tom uplne nevinne, ze taky neni z,,A,, bandy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
16.11.12 15:49

@Divine Já myslím, že ta je v tom nevině :nevim: I když taky je mrcha a ani bych se nedivila, kdyby tam byla :think:

• Citovat
  • Upravit
13503
16.11.12 16:38

Prosim kdo je Paige? sakra, uz jsem to zapomnela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
16.11.12 16:40
@Divine píše:
Taky nechapu, jak si muze prastena Mona vychazet z blazince v sestrickovskem prevleku? A myslite si, ze Paige je v tom uplne nevinne, ze taky neni z,,A,, bandy?

Já myslím, že v A. gangu jsou úplně všichni :mrgreen:. Každopádně alespoň většina blízkých našich čtyřech hrdinek. Jestli ví A. všechno, musí to být pořádně velkej gang :lol: a taky nechápu, že se holky o něčem baví v pokoji a v tom jim přijde sms s tím, o čem se právě baví - takže ještě k tomu to musí mít doma prolezlé štěnicema skrz na skrz.. :mrgreen:. Joo a ještě jsem nepochopila smsky typu : s. o. s.. Mě někdo poslat smsku sos tak mě nenapadne, letět k němu domů, myslela bych si, že je někde v tmavé uličce a někdo ho vraždí.. :think:. Kdyby to holky posílaly jen z domů, tak ještě (řekla bych si, že maj smluvený signál, že na sos se sejdou např. do půl hodky u odesílatele) ale mám takový pocit, že hanna posílala s. o. s. i z lesa když pozorovala Ariu s Ezrou :mrgreen:. A taky mi tam docela neštýmuje, že se 16ti leté holky v pohodě po nocích producírujou po městě, že si 16ti letá Aria tráví celé soboty i s nocí u Ezry, že si matka nevšimne, že jim ve sklepě někdo bydlí (ona zaleze do koupelny a vetřelec už si snídá v kuchyni :mrgreen: ), a spousta ve skutečnosti nemožných detailů :lol:. Tož ode mě tolik.. :lol:

Příspěvek upraven 16.11.12 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
16.11.12 16:40
@Taminka píše:
Prosim kdo je Paige? sakra, uz jsem to zapomnela :roll:

Myslím, že ta nová přítelkyně od Emily ne? Ta co jí Alison říkala prasečí kůže.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.11.12 16:51
@Kallkapa píše:
Myslím, že ta nová přítelkyně od Emily ne? Ta co jí Alison říkala prasečí kůže.. :)

ajooo..no ta tam urco nejakou roli ma!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.11.12 17:22

@Kallkapa hele toz to je ale usa a ne Ceska republika..ale taky si rikam, ze na to, ze je jim 16 a flakaji se, kde chteji. Mmch jak dlouho chodi Aria s Ezrou? Dlouho a jeste zadny sex? Hmmmm toz co tam pak cele dny delaji.
A to S. O.S. jsem pochopila, ale teda abych nekam litala ve tri v noci, no to bych se an to mohla z vysoka vyprdnout. A jako taky me bavilo, ze jim Caleb bydlel ve sklepe a matka jen zapadla do sprchy a ten uz se jim produciroval po baraku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
16.11.12 17:27
@Taminka píše:
@Kallkapa hele toz to je ale usa a ne Ceska republika..ale taky si rikam, ze na to, ze je jim 16 a flakaji se, kde chteji. Mmch jak dlouho chodi Aria s Ezrou? Dlouho a jeste zadny sex? Hmmmm toz co tam pak cele dny delaji.
A to S. O.S. jsem pochopila, ale teda abych nekam litala ve tri v noci, no to bych se an to mohla z vysoka vyprdnout. A jako taky me bavilo, ze jim Caleb bydlel ve sklepe a matka jen zapadla do sprchy a ten uz se jim produciroval po baraku.

Mělo tam být, že se 16ti leté holky producírujou o půlnoci po lese ne po městě, ale je to vlastně fuk, kde se producírujou. Na jednu stranu matka neustále upozorňuje Hannu, že její přítel nesmí do její ložnice, ale trajdat si může po nocích kde chce :). Do konce se můžou sbalit a jet na víkend někam do lesa pod stan (na Moninou oslavu).. :mrgreen:. Když se nad tím racionálně zamyslíš, tak na naše poměry je to dost velké psycho, ale stejně mě to baví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
16.11.12 17:40

Jj, je tam hodne pro nasince neobvyklych situaci..Me teda hlavne desi ty jejich ridicaky v 16ti letech 8o To kdyby bylo tady, tak nevylezu pomalu ven…
A me se libi ten novej typek od Elly ( Arianina mama) :mrgreen:
A ta Paige je vazne divna, nechapu, co na ni Emily vidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
16.11.12 17:47

Holky já s váma souhlasím :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13503
16.11.12 17:51