Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taminka v seriálu Caleb, ostatní jsou takoví… opuchlí. A Ezra je moc umytej.
Ale na těch fotkách vypadají odpudivě všichni. Když já jsem na dospělý chlapy, to je pak těžký. Třeba Hanny tatínek nebyl z mého pohledu špatnej - mně se líbí takoví, co nejsou líní pořádně se najíst.
@Knihomyš píše:
@Taminka v seriálu Caleb, ostatní jsou takoví… opuchlí. A Ezra je moc umytej.
Ale na těch fotkách vypadají odpudivě všichni. Když já jsem na dospělý chlapy, to je pak těžký. Třeba Hanny tatínek nebyl z mého pohledu špatnej - mně se líbí takoví, co nejsou líní pořádně se najíst.
Souhlasím, že na těch fotkách jsou všichni nic moc.. Caleb tam vypadá jak kuřátko ![]()
Mě se taky z těch čtyř nikdo nějak zvlášť nelíbí. Ale zato žeru detektiva a Wrena, to jsou pořádný kousci ![]()
Jojo taky sleduju pravidelně moc mě to baví ted stahuju 9 dnes byla 8 a sem tak zvědavá kdo to rozbyl že stahuju ![]()
Je Pravda, ze na te fotce jsou vsichni jak holobradci..ale jinak Caleb omg hmmmm, toho bych brala HNED. Ale libi se mi ten pritel od Elly z te kavarny.
Ehm, nenašla bych tu někoho, koho irituje Ezra? Mně totiž vyvádí z míry, že dospělý chlap (odhadem mu musí být kolem 25, ne?) žije s šestnáctkou…
@Lindsay15 Tak já jim to přeju, ne že ne
Akorát mi to přijde jako projev určité zabržděnosti z jeho strany.