Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Knihomyš píše:
Ehm, nenašla bych tu někoho, koho irituje Ezra? Mně totiž vyvádí z míry, že dospělý chlap (odhadem mu musí být kolem 25, ne?) žije s šestnáctkou…
Ve skutečnosti je Ezra o rok mladší než Spencer
A myslím, že o dva roky starší než Aria (to teď nevím jistě) ![]()
@Lindsay15 A taky od 16? Taky jsem vždy byla na starší, ale zrovna v tomhle věku mi to přijde jako značný zádrhel pro vztah… asi jsem už stará a zkostnatělá ![]()
@Kallkapa njn, tak biologický věk herců neřeším, věřím scénáři ![]()
V nějaké recenzi bylo, že ty údajné šestnáctky vypadají na 20 - 25 a ve vztazích se chovají jako kapku tupé třicítky…
@Knihomyš píše:
@Kallkapa njn, tak biologický věk herců neřeším, věřím scénáři
V nějaké recenzi bylo, že ty údajné šestnáctky vypadají na 20 - 25 a ve vztazích se chovají jako kapku tupé třicítky…
jj..
Tak Aria je ročník 89 jsem teď našla, takže o tři mladší než Ezra (86) Spencer (85),Hanna též 89, Emily 87. Podle mě vypadají přesně na svůj věk, na šestnáctky ani náhodou, možná proto mě ten vztah Aria x Ezra nijak „nepohoršuje“
. Já měla v 17ti dvacetitří letého, to už zas není takový rozdíl
.:mrgreen:
@Lindsay15 píše:
@Knihomyš Tak ono je tam všem dostA nejmladší je Alison
jj Alison je ročník 96
, takže to natáčela fakt ve čtrnácti ![]()
@Lindsay15 píše:
@Kallkapa Ale řekla bych, že je skoro stejně stará s ostatníma![]()
jj tak jak ostatní hrají patnáctileté holky ve 23 a nevypadají na to, tak ona hraje čtrnáctku ve čtrnácti a též na to nevypadá
![]()
@Kallkapa nojo, já měla ve svých 19 partnera 27, ale dost důkladně jsem si to vyžrala (i ten věk hrál roli), tak mi možná bliká varovné světýlko… nebo mě drtí ten herec sám o sobě a nepřeju mu ![]()
@Kallkapa píše:
jj Alison je ročník 96, takže to natáčela fakt ve čtrnácti
Hele, to by vysvětlovalo tu věrohodnou pubescentní nesnesitelnost ![]()
@Knihomyš Děkuju ![]()
Jinak nejvíc se mi líbí Wren, jelikož má ten nááádhernej a sexy přízvuk
potom Jason s Calebem, ani Ezra není k zahození ![]()
A co ženské postavy? Čím dál radši mám Hannu, taková přímočará hláškařka ![]()
„Samozřejmě, že nemůže plavat, když má díry v žaludku!“ mě bude ještě chvíli pronásledovat.