Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, dala jsem na vas, a zacala jsem taky pred tydnem sledovat a stahovat. Ted uz mam 1. a 2. radu za sebou, jedu 3 dil. 3. serie. A mam dota- kolik dilu ma 3. serie? Ja to stahuju z ulozto.cz a nasla jsem jen 13 dilu, dalsi uz ne. Neumim hledat, nebo jak to je? Diky
@Divine Je to rozdělené na 3A a 3B. První část má pouze 13 dílů
Zbytek pokračuje v lednu.
@Lindsay15 - diky, asi jste to uz resily, ale necetla jsem celou diskuzi..No to je mazec, ze budeme muset cekat…Nemas typ jeste na nejakej podobnej serial, ktery je v puvodnim jazyce s ceskyma titulkama? A co na to vase polovicky? muj chlap me uz pomalu podezriva, co ze se mi to na tom serialu tak libi ![]()
@Divine Můžeš zkusit The lying game nebo The secret circle, jinak mě nic na tento zbůsob nenapadá ![]()
Ahoj, dostala jsem se na konec 1. série. Osobně tipuji, že Alison zabili rodiče, protože neustáli představu, že by s takovým nechutným smrádětem vydrželi ještě nějakých 7 let (do plnoletosti v 21). Nechápu, proč to tají, patrně by dostali od města vyznamenání za zlepšení životního prostředí.
Jinak jde v podstatě o nabádavý seriál o tom, jak je důležité zálohovat, pokud možno na více míst, případně pro jistotu uploadovat na net.
Po půlce první série jsem měla nutkavý pocit, že jim zdrhnul scénárista, který měl rozmyšlené, jak to pěkně a logicky zapadne do sebe - a od té doby to tak různě flikujou a doufají, že je něco třeba napadne. Ale jde o seriál podle knižní předlohy, tak pravda asi bude jinde.
@Knihomyš chacha dobres to vymyslela..
jinak na FB uz jsou dalsi ukazky z toho co bude v lednu.
Aby nebyla mýlka, ono se na to dobře kouká, ale nad logikou mám někdy chuť kvílet. Proč třeba žádná z holek nezajede do sousedního města za právníkem a nezeptá se, co by se dělo, kdyby je -A fakt udalo za zapálení kůlny? (Předpokládám, že nic moc, zapálila to Alison, holky jen koukaly, bylo jim 14 nebo 15 - i kdyby mělo -A video, tak zavinění asi neprokáže ![]()
Navíc věrohodnost -A jako stalkera by asi nebyla velká.
Ostatní věci, co na ně má, jsou celkem neškodné. A to, že Hannina maminka vykradla trezor, se buď stejně provalí při dědickém řízení nebo vůbec, -A ne-A.
@Knihomyš Kouká se na to dobře, to jo. Občas mi taky rozum zůstává stát-proč se nezamykají, když jim chodí A do domu, proč s tím něco nedělají, proč Mona z blázince může odejít v přestrojení kdykoliv
Navíc myslím že právník by jim v tomhle nepomohl, A má přece fotky, kde stojí všechny s lopatama nad hrobem-z toho by byl docela průšvih, za ukradení zprávy z pitevny-i když jí ani nevzali, ale policajti mají fotku, kde byly u pitevny v převleku sester…
Jsem zvědavá na pokračování ![]()
@Lindsay15 souhlasim, taky si obcas rikam, ze to proste ani neni mozne. Ale je to proste serial a v tv je vsechno mozne.
@Lindsay15 aha, já jsem zpožděná, pitevna mě teprv čeká.
a takové to „slyším podezřelé zvuky, jsem sama doma, tak se tam jdu podívat, pokud možno potmě“ je klasika - děláte to snad jinak? ![]()
@Lindsay15 chacha tak ja zamykam hned, jak dojdeme domu a bydlet v domku, tak mam zamceny vsechno. Ale v serialu v usa maji vseeeechno otevreny, kazdy jim chodi domu a to ani ne predem ale zadem. No fakt jsem nikde v usa nevidela(v realu), ze by takhle mel nekdo furt otevrene. A navic je vsude A, no mit jedno otevrene okno, tak se pos*ru.
Chudák A v ČR: Napřed by si vylámal zuby na bezpečnostním zámku a zavřenejch plastovejch oknech. Pak by ho při natáčení viděla stará Kropáčková a pomluvila by ho celá vesnice (u nás teda stopro). Číslo by mu operátor odtajnil na pokyn PČR (to je takový poměrně jednoduchý krok, zatímco s fotkama čehokoliv by se policajti a zastupitelství babralo tak rok). A ve finále by na něj někdo najal za dva litry UKčka, aby mu dali na budku… no, začínám chápat, proč jsou v Čechách seriály taková slabota.
@Taminka Přesně-dozvíme se až v dalších dílech, jak to vymysleli