Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 tak ted jsem se divala, co jste si na strance 13 psaly s Elfans..Tady si myslim, ze s tim ma Ezra neco spolecneho..joooo, jako urcite jel autem az na konec, aby stihl vlak. No to jo a ta bachorka s tim, jak prodal veterana mi taky nejak nesedi.
Ale fakt me zajima, jestli mel Byron neco spolecneho s Alison…Nebo ho mozna vydirala kvuli tomu, jak ho videla s Meredith v tom aute spolecne s Ariou.
@Taminka Aspoň nejsem sama kdo si to myslí
To netuším, může to být cokoliv ![]()
@Lindsay15 hlavne me te stve, ze musim cekat tak jako ty az do ledna..hlavne, ze jsem si chtela nechat treti serii na leden..ale jsem nemocna, dite stale u babicky, tak co ma clovek doma delat, ze ![]()
@Taminka Taky mě to štve, ale nenaděláme s tím nic, každej potřebuje občas volno
To se ti nedivím
Já teda sleduju ještě Jak jsem poznal vaši matku, Teorii velkého třesku, Upíří deníky, Dr. House, Dva a půl chlapa…Takže se nenudím…I když… ![]()
@Lindsay15 hele bud rada, ze mas tolik casu.ja kdyz jsem byla tehotna, tak jsem se nudila a pak jsem byla rada, kdyz jsem jednou za tyden zasedla k tv.
@Taminka Abych pravdu řekla, radši bych něco dělala než sedět celý den u pc
![]()
@Lindsay15 no tak ja nastesti si to stahnu na usb a vklidku se uvelebim u tv. bo sedet u notasu by me kleplo..sem to takhle mela v patek a dopadlo to tak, ze jsem u neho sedela do pul ctvrte. ![]()
@Taminka Jojo,noťas, takhle aspoň když mě bolí záda, tak musím od pc
Ale být s noťasem v posteli, tak taky nevím kdy přestat ![]()
Nééééééé, třetí série má jen třináct dílů?? To snad né, skončilo to v nejlepším a další díly až za dva měsíce??
To nevydržím, nedají se sehnat někde dříve? ![]()
Jinak pro mě jsou podezřelí úplně všichni
Myslím, že aby měl tým „A“ tolik info a byl všude ve správnou chvíli, musí to být vždycky někdo hooodně blízký od Hanny, Arii, Spencer a Emily - podezřelý mi přišel např. i bratr Arii, přítelové jsou divní snad všichni ( i když je mám všechny ráda
tak se chovají někdy dost podezřele - včetně Erzy a Caleba (ten v tom doufám nejede, i když myslím, že jo
). Možná jsou do toho zapletení i rodiče..
Odkud by A. měl/a/i všechny ty informace, všechny ty tajemství atd.. to by šlo leda při velkém množství blízkých lidí - ten ví to a ten zas tohle a spolu dohromady ví toho moc. Jednotlivec ani náhodou.. Ta historka o dvojčatech co vyprávěla Alison byla proavdivá? Ona byla z dvojčat? - To jsem nějak nepostřehla ![]()
Já si to snad budu pouštět od znova ty díly a zkoumat detaily
.
PS : nejvíc se mi líbí Caleb ![]()
@Kallkapa eheheh no proto ja si tu posledni serii chtela nechat az na leden aby to hned navazovalo, ale nevydrzela jsem…a sehnat to drive? No jedine, ze bys to zaletela natocit. Jinak me taky prijde, ze snad v tymu A jsou vsichni…a souhlasim s tebou, ze se mi nejvic libi Caleb..hmmmm toho bych celeho snedla.
@Taminka No mě hlavně hrozně překvapilo, že ta třetí serie má jen 13 dílů, když ty předtím měly kolem 23..
Měla jsem to krásně rozvržené a ono nic
. Ach joo.. neznáte něco podobného? Většina seriálů mě nebaví, tady ten byl fakt supr.. Dívám se spíš na kriminálky las vegas, miami atd. než na nějaké slaďárny, ty mě moc neba.. Kdybyste o něčem věděly tak dejte echo, bo to mě fakt akorát naštvalo… ![]()
Caleba bych tééž sežrala - je to přesně můj typ
. Ta Jenna je takový zvláštní typ, ale v tom vlaku jí to moc slušelo - jak byla slepá, tak měla ty vlasy takové tmavší a to vypadala fakt zvláštně měla takový tupý výraz v obličeji, na konci už je měla světlejší o chlup a vypadala fakt dobře.
Někdo tu psal, že mu černá labuť připadala jak matka Hanny, jdu se na ten díl ještě jednou podívat ale mě přišla právě hned ta labuť na první pohled jako Melissa..
ještě jsem si říkala, jaktože ju nepoznaly.. hehe, tak jestli to nebyla ona tak to je gool
. A kdo myslíte, že je ten/ ta KRÁSNOOČKO - jak v jednom díle nalévala na konci v té kavárně ta starší paní kávu a říkala mu tak co dáš dnes krásnoočko? Hm? Mě jako první napadl tenkrát Erza - bo on má takové výrazně jiné oči než ostatní - protože je má světlé a tmavé vlasy k tomu. Ale ještě mě napadl i ten (co chtěl chodit s Ariou, chodil s Monou rozešel se s ní a na konci chodil s Jennou, páč Mona v jednom díle říkala, že jeho oči jsou jako - nevím ted přesně ale v tu chvíli mě hned trklo - ha krásnoočko
)
A ten člověk co škrtil ve vlaku Spencer - nejdřív jsem si myslela, že je to Mona, ale pak zjistily, že je ten nehet velký a Mona je maličká, tak jsem si říkala - schválně kdo se ve vlaku nečekaně objeví bez převleku a zjevil se Erza
Tož nevím no, snad to nebyl on, ale vypadá tak nevinně, že v tom bude bohužel asi namočený až po uši
. Nebo to byl Lucas? Jason? Nebo kdo? Proboha tolik podezřelých jsem v žádném filmu ještě neviděla..Vždycky se tam někdo zjevil, zase odplul a vynořil se o pár dílů později..
Nejspíš to bude někdo kdo se tam vyskytuje od úplného začátku- ale zase si říkám proč Erza, který se tam objevil až když se našlo tělo Ali..s Alison neměl nic společného.. leda, že by se ještě vynořil někde v tom jejím životě Vivien.. ach jo, já už chci rozuzlení.. ![]()
@Kallkapa hele tak to ses uplne muj typ…ja taky koukam hlavne na kriminalky LV, NY a Miami, ale uz jsem vsechno videla a nemam na co koukat.
![]()
Jinak ja si nemyslim, ze ma treti serie jen 13 dilu, ta serie bude pokracovat, to je stejnem, jako kdyz byly zoufalky a potrebovali dotocit dalsi dily, tak to proste skoncilo treba dvanactym dilem a pak se par mesicu cekalo.
Me ta matka te Hanny napadla proto, ze ona je tak stihla a v te dobe se nevedelo(nebo teda aspn ja jsem nevedela), ze uz Melissa potratila..
KRASNOOCKO - no ja si prave spise myslela, ze mluvi k nejake holce, ale samozrejme to muze byt i muz.
Jo Mona byla malinka, ale zase tam byla slyset, jak si zpiva, coz vlastne Spencer slysela, ne?
Jinak mas pravdu, taky jsem NIKDE nevidela tolik podezrelych, jako tady. ![]()
A Jenna byla moc hezka, ona je takova zvlastni.
@Taminka mě ani nenapadlo v tu chvíli, že má být Melissa ještě těhotná, prostě se mi zdálo, že je to její obličej, tak jsem nepřemýšlela jestli má břicho nebo ne
. Pustila jsem si ten kousek kdy se Hanna dívá na černou labuť jak jde po schodech ještě jednou, a na první pohled se mi zdálo, že ty rty opravdu patří Hanniné matce
ale pak se otočila z boku a podle mě je to Melissa - za prvé ty vlasy vypadaly z boku tmavě a za druhé ten profil se mi zdál jako Melissin. I když ze předu fakt nešlo poznat, jestli nejsou ty vlasy zrzavé. Z toho boku to mohlo házet nějaký stín, ale pořád si myslím, že to byla Melissa. (To by teda zamotalo situaci, kdyby v tom byla namočená ještě Hannina matka
Najala si firmu, ve které pracovala Mellisa, takže nějak v kontaktu spolu byly..
)
To krásnoočko - nad holkou jsem v tu chvíli vůbec nepřemýšlela, protože holky tam mají krásné oči všechny - páč jsou namalované
. Oči jak panenka má Aria - ta vypadá úplně celá jak malovaný obrázek, či porcelánová panenka
. I když je pravda, že jednu chvíli mi bleskla hlavou i Jenna. Nevím už v jakém to bylo dílu, a jestli už Jenna viděla, ale to upozornění na oči by se k původně slepé holce docela hodilo
.
Jestli ta historka o dvojčatech byla o Ali, tak se tam určitě zjeví to dvojče, kterého kdysi „zabila“ ono přežilo a teď se jí mstí nebo tak něco ![]()
Musí tam mít nějaký šílený spolek ANTI ALISON zvaný „A“, do kterého patří snad celé město, kromě čtyř, které byly ochotné se s ní bavit.. ![]()
Koukla jsem rychle ještě na ten souboj ve vlaku a ten někdo kdo měl ten kostým byl ještě o fous vyšší než spencer - takže nějaký chlap - aji když přiběhla ta Emily´s přítelkyně a bojovala s ním bylo slyšet „pánské vzdychání“. A jak se pak snažili vyhodit tu krabici z vlaku tak mluvila baba a chlap. Baba nejspíš Mona, chlap nevím ale toho píchla tím šroubovákem, tak třeba v dalším díle bude někdo zraněný ![]()
A ještě jsem si vzpomněla na ty krysy na konci jednoho dílu..Ty měly znázorňovat co? Aria, Hanna a Emily byly v kleci a klec s nápisem Spencer byla prázdná bez krysy - myslela jsem si, že Spencer zabijou (popř. zavřou) a pak „zmizí“ další krysa..Co teda znázorňovala Spencina prázdná klec?
![]()
@Kallkapa hele ty jsi detektiv, co
taky jsem si myslela, ze je bude likvidovat po jedne, ale ta krysa, nebyla nahodou pak krysi krev na tom, co holky nasly a daly to policii, ze je na tom krev? ![]()
jj Aria je jako panenka..
K te labuti, me prave z boku se zdalo, ze to ma rty jako Hannina matka, ale Mellisa se pak prece priznala, ze to dostala.
Ano, ANTI ALISON spolek
![]()
Ale ta Alison byla pekna mrcha, si myslim, ze na ni melo spadeno 99.99999% lidi. a kdo z nich ji zabil, noooo to bude trvat pekne dlouho, nez se to dozvime..Mezitim se spolek A rozroste o dalsich xxx lidi, par jich zemre a bude sesta serie po 23 dilech a my stale nebudeme vedet, kdo ji zabil. ![]()
Mmch jo v tom vlaku to byl nekdo vysoky, ted vime, ze Paige neee. I kdyz to mohlo byt nahrane, protoze Spencer Paige podezirala, tak aby si u ni splhla, tak se s nekym domluvila a jako ji zachranila. A ano, jak nekdo tahal tu bednu, tak jsem taky slysela dva hlavy, ale nezdalo se mi to jako Mona. No a na to koho bodla, si pockame dva mesice.
![]()