Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taminka píše:Mmch kdo se mi nelibi jako chlap je Ezra. Takove decko.
Tamčo vždyť je to ročník 86, tak ještě aby nevypadal jak děcko ![]()
Jinak jsem skončila u sedmého dílu, a neměla ještě čas stáhnout a podívat se na další, tak vás chvíli nebudu číst, páč už začínáte prozrazovat ![]()
@Kallkapa píše:
Tamčo vždyť je to ročník 86, tak ještě aby nevypadal jak děcko
No tak to jo…vzdyt je o 11 let mladsi nez ja ![]()
tak uz jsem za ctvrtym dilem dvojky, konecne se nasel Ian, mmch nejvic me vzdycky bavi tech poslednich 5 sekund, kdyz jsou dole ty titulky a nekdo v cernych rukavicich neco dela, provadi atd.
@Taminka A Caleb je ještě mladší prosímtě
Ian mě nebavil, ještě že tam dlouho nepobude ![]()
@Lindsay15 tak snad uz je mrtvy, ne? v te stodole mel diru v hlave..nebo to zase prezije?
Ale taky me nebavil..jo jinak ja vim, ze Caleb je mladsi, ale na nem proste neco je, kdezto Ezra je takovy uhlazeny a ja takove typky nemusim ![]()
Jinak jsem rada, ze Hanna zasla za tou terapeutkou a rekla ji a taky se mi na ni moc libilo, ze pomohla Lucasovi. ![]()
@Taminka Jasně že je mrtvý, mám ten dojem
Mě se líbí oba, já za to nemůžu
Pak ještě i ten Jason-jelikož se o něm moc neví a mě ty tajemný typy fakticky děsně berou
A Wren-no mohla bych mluvit pořád
Chudák terapeutka potom, každopádně já mít takové problémy s A, tak to nikde neřeknu, aby kvůli mě neměl někdo jiný problémy-přijde mi to logický ![]()
@Lindsay15 hele vrati se jeste Caleb potom jak odjel za matkou do Calif?
@Lindsay15 no jeste ze tak, jinak bych se prestala divat. ![]()
MMch doufam, ze se Aria neda dohromady se Seanem, to nby me trefilo. I kdyz Sean je velmi zajimavy. A jak se vratil a neni tak uhlazeny, jako na tom pohrbu, tak vypada dobre ![]()
@Taminka Ta zůstane s Ezrou, neboj
Ale ve třetí sérii ti Caleba postřelí ![]()
@Lindsay15 ach boze…to me trefi slak
![]()
jako jestli Aria zustane s Ezrou, je mi celkem fuk, stejne s nim nic nedela.
Jinak vsimla jsem si dobre, ze POUZE Hanna spala s Calebem, jinak ty ostatni se jen muchluji? ![]()
jo mmch jsem zvedava co vyleze z Mika, brachy Arie
@Taminka Naštěstí uslyšíš jen výstřel a pak ho uvidíš na nosítkách ![]()
Hlavně ono to mezi nima pak bude napnutý, co se Aria dozví o praktikách Ezrovo matky a co provedla…
Toby se pak vyspí se Spencer, jinak už asi nikdo, ale nevím to jistě
Čoveče ten Mike v posledních dílech ani není ![]()
@Lindsay15 tak Ted jsem se pobavila, jak na te svatbe rika Caleb te Kate, ze ma krasne saty, ale ma v nich hodne spekate zada ![]()
Tak uz jsem videla i ten Halloween dil, no jako dobry a jsem zvedava kdo to psal Alison…i kdyz se v minulem dile na konci bavila Jenna s Garettem, ze to vsechno delali oni, tak pochybuji, ze jen oni dva.
A pak ta krasnoocka v te restauraci jak odchazela doktorka
@Taminka Jo tááák